çok kötüyüm...

İlaç kullanamıyorsanız psikiyatri yerine psikolog deneyin ama mutlaka bişey yapın. Siz sevmediğiniz insanların sevgisizligine tahammül edemezken çocuk ne yapsın. Annem beni niye sevmiyor diyordur, kimbilir ne firtinalar var minik kalbinde..

bunların hepsinin bende farkındayım ama kafamdan atamıyorum saçma sapan yaptıkları şeyleri zaten takıntılıyım, yaptıkları en küçük şeyi günlerce takıyorum kendi kendimi yiyorum neden böyle, hakedecek en yaptım diye..

Eh siyaset yapmazsan üzülmeye mahkumsun.
Ve şunu da diyeyim , bir kimse öncelikle davranıp şu şöyledir dese algılar hep o yönde olur.Değişmesi de çok zordur .
Misal eltinin oğlum daha çok sevilecek demesi gibi , algın hep o yönde olmuş.Bunu duyanlarda bu yönde hareket etmeye başlar farkın da olmadan .
Sen bir kere onların yanın da oğlum seninkinden daha şirin desen , onlar ne alakası var yok öyle bir şey deseler bile içten içe bunu sorguladıktan sonra ve yine farkında olmadan bunu kabul edeceklerdir.
Kızarız insanlara kendilerini övdükleri zaman ama kendini övmek iyidir.
Eltin kendi reklamını iyi yapıyor sen de yap yahuuu. Ya da şöyle diyeyim güzel olan bir huyunu kötüymüş gibi göster .
Örnek , sabah saat yedi de uyanıyorum uyumak isiyorum ama yok uyuyamıyorum .
Ben de kalkıyorum işimi gücümü yapıyorum .
Evi temizliyorum , dip köşe .
İnsanların algısını değiştir.
Algı algı algı..

bi ara sadece onun mutluluğu için uğraşıyordum ama bu ara kendi mutsuzluğuma o kadar takıldım ki; oğlum ne hisseder neye içerler düşünemez oldum. çok haklısınız.

tinin oğlum daha çok sevilecek demesi gibi , algın hep o yönde olmuş.Bunu duyanlarda bu yönde hareket etmeye başlar farkın da olmadan .
emin ol bu benim söylememle olmadı canımm, onlarla beni tanıyan kim varsa akrabalarından eş dosttan her biri yapılan ayrımı bana söylüyorlar zaten, bunun nedeni de algı değil maddiyat cnm malesef...

Sana bi kitap tavsiye etmek istiyorum...metin hara-askin istilasi yol...cok guzel bi kitap...mutlulugu kesfettiriyo resmen...cnm bence ilgini dagitmalisin sen..takilmissin birazda..esini ve cocugunu dusun, zihnini yonet...onlar benim icin onemli degil de hep icinden ve gulumse..insan mutluluguda mutsuzluguda kendi yaratio bunu bil

Ihh canım senin herşeye cevabın var , sen iyi değilsin söyleyeyim kızma ama üzüldüm çocuğuna.Biraz da bu durumdan haz alan bir havan var seviyorsun sana kötü davranılmasını ,melenkoniyi de seviyorsun gibi.Çözüm isteyen bir tavrın yok.
Sen annesin , lütfen artık toparla kendini . Ona buna kızıp çıkarma çocuktan hıncını.

mutlaka okuyacağım cnm çok tşk ederim. evet ilgimi dağıtmam grekiyor. şuan yapacağım hiç bişey yok akşama kadar evde öyle mi dedi böyle mi oldu diye içim içimi yemekten başka bişey yapmıyorum. kendime yeni uğraşlar bulmalıyım.

Kendinize böyle sorular sormayın. Ben ne yaptım, haketmedim vs. diye düşünüp kendinizi kurmayın. Onlar sizi haketmiyor aslinda, kendinizi sevdirmek cabasına girmeyin. Ailenize çocuğunuza ve farklı bir sosyal çevreye odaklanın.

İlaç konusunda önceki msjinizi simdi okudum, hamile misiniz hamile kalmaya mi çalışıyorsunuz. Böyle bir durum var ise bu sorunlar varken 2. cocuk fikrini yeniden değerlendirmenizi öneririm.

Ihh canım senin herşeye cevabın var , sen iyi değilsin söyleyeyim kızma ama üzüldüm çocuğuna.
Sen annesin , lütfen artık toparla kendini . Ona buna kızıp çıkarma çocuktan hıncını.
niye kızayım canım benim, biliyorum iyi olmadığımı sizde vaktinizden ayırıp yardımcı olmaya çalışyıorsunuz, ama sende beni anla 7 yıldan fazladır uğraşıyorum bunlarla ve yapayalnızım. oğlum için bende çok üzülüyorum gerçekten, ama artık dik durmaya çalışmaktan yoruldum.

Sana bi tavsiye daha :) bende yeni evliyim iki bucuk aydir...yeni bi hayat ailemden uzaktayim..is yerinde skinti cok...bunalmistm baya sonra kavanoz boyamayi kesfettim..el becerimde hic yoktur..evdeki recel konserve falan onlari boyamaya basladim rengarenk..terapi oldu resmen...kurumasini bekliodum neyle suslesem diye dusunuyodum :) esim bile sasirdi ne guzel oldun sen diodu...sonra skilip biraktim bikac haftadir :) deneyebilirsin bence

Anlıyorum , benim sorunlarım olmuyor mu sanıyorsun .
Seninkinin değişik versionları sadece.
Ama ben nasıl davranmam gerektiğini biliyorum , gerekirse çirkeflik yapıp bas bas bağırıyorum ayırımcılık yapıyorsunz diye .
Tabi bu artık son tavrım oluyor benim .

hamile değilim ama olsun istiyoruz. şimdi zamanlama olarak çok uygun değil gibi ama yaşım ilerliyor birde sürekli rahatsızlıklarım çıkıyor yeni yeni, yaşadığım şehirde tek başımayım oğlumun benden başka kimsesi yok can yoldaşı olsun ona diye düşünüyorum, oğlum tek başına kalmasn ileride diye isityoruz açıkçası. zaten eşimin ailesi dışında eşimle çok şükür bi problemimiz yok.

aslında bu halk eğitimde ahşap boyama veya pastacılık kursları var bende ona niyetleniyordum ama oğlumun okul süresi çok kısa onun saatiyle uyumlu kurs bulamadım. benden başka da ona bakacak kimse yok burada mecburen kaldı. bu söylediğinde pek ala evde yapılabilecek meşgale. tşk edrim.

Valla sen bilirsin o zaman. Senin mutlu olmak gibi bir istegin yok belli ki. Mutsuzlugunla oyalanmak, sadece mutsuzluguna kafa yormak istiyorsun. Cozum odakli degilsin. 7 yildir bu duruma alisamadiysan daha ne denir ki? Bir de ilac kullanamam hamile kalacagim diyorsun. Hamile filan kalma, cocuklara yazik etme. Psikolojini duzelt. Psikologa git. 7 yil olmus hala kabullenememissin.

Hic kursa falan gerek yok...kafani dagit...duzeltemezsin insanlari...belki onlarla ilgilenmeyerek ve kendine guvenerek onlari degistirebilitsin bir ihtimal...hastaliklarin bile tedavisi zihinde baslayip bitiyo...guzel dusun guzel olur hersey :)

Hic kursa falan gerek yok...kafani dagit...duzeltemezsin insanlari...belki onlarla ilgilenmeyerek ve kendine guvenerek onlari degistirebilitsin bir ihtimal...hastaliklarin bile tedavisi zihinde baslayip bitiyo...guzel dusun guzel olur hersey :)
inşallah canım çok tşk ederim.

Çok değil hiç uygun olmadığıni düşünüyorum haddim değil tabi yanlış anlamayın. Oglunuz icin dusundugunuzu soyluyorsunuz fakat çıkış noktanız oglumun kimsesi yok fikri olmasın. Çocuğunuza dik durmayı ogretin kimseye ihtiyacı olmaz, ama önce sizin dik durmanız lazım. Tek başınıza baş edemiyorsaniz uzman yardımı alın. Ama böyle giderse yeni bebek huzursuz bir ortama dogacak ve de aynı duruma maruz kalacak malesef.

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki senin yazdıklarini görünce kendimi gördüm ve üstüne bende eşten şiddette var benimde bir evladım var ben herseye onun için katlanıyorum allah büyük de geç senin ekmeğini onlar vermiyor sen eşin ile iyi isen diğerlerini boşver bak hastalığında var evladını düşün kendin diyorsun bana birsey olursa oğlumu Dışlarlar diye yapma üzme kendini sen ben bir şekilde başa çıkarız hayat ile ama evlatlarimız? Kimseye ne gebesin nede muhtaç evladına yor kendini

Ay Ama artık sinirlendim. Senin ailen esin ve çocuğun. Çok sindirmisler bunlar seni. Beni bi salicaksin üstlerine var ya, haklarından gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…