Çok kötüyüm...

Sakın ama sakın yeniden barışalım deme..asla!!Evlenirsen hergün şiddet görürsün. Bu adamın psikolojisi fena halde bozuk.Allah korusun öldürebilir bile. Uzak dur.Telefon numaranı değiştir. Sosyal hesaplarini kapat.hiçbir şekilde sana ulaşamazsın.
Ve bir manyaktan kurtulduğunun için sevin.Ağlama mutlu ol!

Evet psikolojisi kesinlikle çok bozuk.. Şuan o sevinme evresini yaşayamıyorum belki şunu atlattıktan bir süre sonra geriye baktığımda sevinicem. Ama şuan tek yaptığım ağlamak ve gözümün önünde hep o an :(

Bu işler nasıl olur pek bilmiyorum ama bence darp raporu alın, oluru varsa uzaklaştırma çıkartın.

Nasıl ilk seferinde affettiniz hala anlamıyorum.
Onun annesi yalvarsin dursun, siz bir ailenize söyleyin bakalım kiyamadiklari kızları nelere maruz kalmış, biraz da onları dinleyin madem.

Tabi ki şu anda unutamazsın , ama zamanla geçicektir , sakın o malûm şahısın sözlerine inanıp kendini ateşe atma canım , önüne seni sevip , sana gerçekten değer veren ir insan çıkacaktır elbet Allaha emanet ol , kendine dikkat kardeşim .

Eli kırılsın inşallah.
O izleyen arkadaşında.
Üzüldüm durumuna hep düzelir diye barışmıssın ama düzelmez bacım insan neyse odur. Sak'ın birdaha barışma sil engelle affetme sakın.
Kendinide üzme bak oku burda dewamlı dayak yiyen ewli çocugu olup boşanamayan çok kadın war sen en azından ewli değilsin.
Düzelir herşey sen yeter ki onu hayatına sokma.
Allah yardımcın olsun.

Ne o an yediğim dayak gözümün önünden gidiyor ne de o arkadaşı olcak pisliğin öylece durup bakması :( yardım et diye kaç kere yalvardım sadece baktı :( Evet zaten o konuları okudukça aklıma geliyodu acaba yaşarmıyım evlenince yapar mı diye ama o zamana kalmadı zaten..

Bende öyle düşünüyorum :KK43: Ama çok canım yanıyor :KK43:
Kalk bi aynaya bak canım ve sor kendine bunu sana yapan bi insan seni seviyo olabilir mi ? Sana bunları yasatan biri için gerçekten üzülmeye değer mi ? Sevgisi bu olanın yarın bi gün olasi bi durumda nefretini kazandığında yapabileceklerini düşündün mü? Öfke kontrolü olmasa türkiye şartlarında bu yaşina gelmeden bi belaya bulasmis olurdu çoktan. Belliki gücü sana yetiyo.. Bence rapor almalisin ilerde daha kötüleri yaşanabilir.. Ailene niye söyleyemiyorsun yanına mi kalsin bu yaptığı da daha öncekiler gibi..

Evet psikolojisi kesinlikle çok bozuk.. Şuan o sevinme evresini yaşayamıyorum belki şunu atlattıktan bir süre sonra geriye baktığımda sevinicem. Ama şuan tek yaptığım ağlamak ve gözümün önünde hep o an :KK43:
Çok etkilenmissin haklı olarak..allahın manyağı gencecik bir kıza el kaldırırken hiç insanlığından utanmamis..zaman herşeyin ilacı tatlım. Geçecek merak etme.senin için zor bir süreç belki ama aynaya baktığında kendine hep şunu söyle;ben bu hayatta beni üzen hickimse için üzülmeyecegim..üzen herkesten kurtulduğum için mutlu olacağım. .
Üzülme tamammi ?:KK200:

tatlım senin iyiliğin için diyorum. belki çok seviyosundur ama uzak dur. ilaç almıyo diyosun ama bu çocuk ilaç almadığında annesini yada babasını da dövüyomu. yani ilaç almamak bahane değil. evlenince isteklerini yaptırmak için bu bahaneyi kullanır. diyelim gerçekten hasta. böyle bir adama sen çocuğunu güvenebilir misin. boğazını sıkmış. yani olay dövmek değil direk öldürmeye teşebbüs. bile bile ölüme gidiyosun

Evet lanet olsun ki çok seviyorum ve kesinlikle haklısınız evet :( Normal değildi zaten gözü dönmüş gibiydi canımı kurtarmayı düşündüm bitek o an .

Ne o an yediğim dayak gözümün önünden gidiyor ne de o arkadaşı olcak pisliğin öylece durup bakması :KK43: yardım et diye kaç kere yalvardım sadece baktı :KK43: Evet zaten o konuları okudukça aklıma geliyodu acaba yaşarmıyım evlenince yapar mı diye ama o zamana kalmadı zaten..
Çokta iyi olmuş o zamana kalmaması....
Bence artık üzülme hatta sewin kurtuldum diye inan bak. Bizim milletimizde bu war ne yazık ki sokakta dayak ye müdahale etmezler. Oyüzden bundan ders çıkar kötü bi ders ama birdaha ilk hatada kimseye şans werme. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bence çok ciddi sorunları var.Onunla tekrar birlikte olmak sağlıklı bir düşünce olmaz.Senide yıpratmış ki zaten çok zor evreden geçiyorsun yakınını kaybetmekle.Eğer aynı hatayı tekrarlarsan senin için ve psikolojin için büyük bir yenilgi olur.Annesi ne gelince bence alttan alttan işliyor seni.Oğlunun yaptığı hatalara senin sempatizanlık duymanı sağlıyor güya ortaya annelik duygusunu koyarak seni sömürmeye çalışıyor vaadler veriyor ve aslında güvenilmesi imkansız bir adama oğluna kefil oluyor.Bence annesiyle ve oğluyla tamamen bağlarını kopar. Yaşadıkların kolay şeyler değil acil olarak destek alman lazım ve aynaya bakarak ağlayacağına şükretki gerçek yüzünü görmen için bir vesile olmuş ve yol yakınken dönmen için elinde bir done...

Şuan ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım zaten :( Annesiyle ilgili öyle mi düşünüyosunuz. Ben vicdan azabı duyduğu için destek olmaya çalışıyor diye düşünmüştüm.

Artık lütfen kadınlar olarak ;

sevgi nedir? aşk nedir ?
bir öğrenelim lütfen !!!!

ciddi sıkıntıları var o çocuğun ben sana söyleyim. 2 sene saklaması kendini ve sonradan bu kadar şiddetli ortaya çıkmasından yola çıkıyorum.

ilkinde tokat atmıştı, ikincisi oldu.

üçüncüsünde boğazına sarılmış. resmen morartmış.

NE KADAR DEGERSIZ OLDUĞUNUZU ANLAYIN.
EV ARKADAŞİ AYIRMAMIŞ VE İZLEMIŞ. ACABA NE KADAR DAHA İZLEYECEKTİ.

sen bunlar için mi üzülüyosun !!!

yapma canım kardeşim bak gerçek sevgi aşk böyle degil..

benim eski bir sevgilime kavga anında ben birşey fırlattım yetmedi üstüne yürüyüp, tokat atmaya yeltendim bir de. adamın lafı " ne yaparsan yap. benim elim mi kalkar sana, anca öper koklarim seni " .hep savunduğu şey ; bir kadının gücü hic bir erkeğe yetmez..fiziksel olarak mümkün değil derdi. ve her erkek bunu bilir, bile bile yapması demek, bundan zevk alması demektir ondan adam olmaz"" derdi...

BUNLAR BIR ERKEGIN SÖZLERİ.ERKEK TARAFINDAN BAKIŞ BU.

yani anla artık normal değil. degismeyecek !!AKSİNE ARTARAK DEVAM EDECEK..

Geçmiş olsun bi daha asla dönmemelisin yeter artık şiddet ne ya en adice şey yol yakınken dönüyorsun. Ayrıca ev arkadaşınada gıcık oldum insanlık nerde

Ev arkadaşına da çok sinirliyim zaten onun orda öylece duruşu da gözümün önünden gitmiyor :( Bir kerede değil kaç kere yalvardım yardım et kurtar beni diye :(

Çokta iyi olmuş o zamana kalmaması....
Bence artık üzülme hatta sewin kurtuldum diye inan bak. Bizim milletimizde bu war ne yazık ki sokakta dayak ye müdahale etmezler. Oyüzden bundan ders çıkar kötü bi ders ama birdaha ilk hatada kimseye şans werme. Allah iyilerle karşılaştırsın

Amin inşallah :( Bunları nasıl atlatıcam bilmiyorum :(

Artık lütfen kadınlar olarak ;

sevgi nedir? aşk nedir ?
bir öğrenelim lütfen !!!!

ciddi sıkıntıları var o çocuğun ben sana söyleyim. 2 sene saklaması kendini ve sonradan bu kadar şiddetli ortaya çıkmasından yola çıkıyorum.

ilkinde tokat atmıştı, ikincisi oldu.

üçüncüsünde boğazına sarılmış. resmen morartmış.

NE KADAR DEGERSIZ OLDUĞUNUZU ANLAYIN.
EV ARKADAŞİ AYIRMAMIŞ VE İZLEMIŞ. ACABA NE KADAR DAHA İZLEYECEKTİ.

sen bunlar için mi üzülüyosun !!!

yapma canım kardeşim bak gerçek sevgi aşk böyle degil..

benim eski bir sevgilime kavga anında ben birşey fırlattım tokat atmaya yeltendim bir de. adamın lafı " ne yaparsan yap. benim elim mi kalkar sana, anca öper koklarim seni " .hep savunduğu şey ; bir kadının gücü hic bir erkeğe yetmez..fiziksel olarak mümkün değil derdi. ve eger erkek gücünün yetmeyecegini bildiği halde yapıyorsa. ondan adam olmaz"" derdi...

BUNLAR BIR ERKEGIN SÖZLERİ.ERKEK TARAFINDAN BAKIŞ BU.

yani anla artık normal değil. degismeyecek !!AKSİNE ARTARAK DEVAM EDECEK..

:( Evet haklısınız ben hep düşündümki kimse beni onun gibi sevemez .. Sonuç bu ..

Back
X