Çok kötüyüm...

Kesinlikle barisma.hic muhattap bile olma.
Belliki kontrol edemiyor kendini simdi hicbiseyin arkana bile bakmazsin.
ama bu adamla yarin evlendiginde emin ol daha kotusunu yapar ozmn yinemi affedeceksin cocugum var bosanamam diye.
Hatta yapabilirsen git sikayet et seni bidaha rahatsiz edemesin.

Konuyu okuyan sizin durumunuzdaki başka kızlar için yazmadan edemedim.

Bir oğlan annesinin daha ortada resmiyet yokken oğlundan ayrılırsınız diye ağlaması, bir araya gelin diye yalvarması normal değildir, kendisi ya da oğlu ruhsal ve bedensel olarak sağlıklıysa sorunların taraflar arasında çözüleceğini, çözülemezse de tarafların birbirine uygun olmadığını bilir ve müdahil olmaz neticede evlilik, çocuk vs yok.

Olayı anlatırken sürekli erkek arkadaşınızın pişmanlığını vurgulamış ve her affedişinizi kendi hatanız değil de onun müthiş sevgisiymiş gibi yansıtmışsınız ama seven erkek böyle ilkel hareketler sonrasında telafi için maymunluklar yapmak yerine en baştan kendini bu hallere düşürmez çünkü bırakın sevdiği kadına vurarak bedensel olarak incitmeyi sözle dahi onun ruhunu yaralasa kaybedeceğinden korkar, tedavi ve ilaç kullanma kisvesi altında dahi bunlara müsamaha beklemez.

Sonuç olarak siz analı oğullu abartılı ve suni tepkileri değer görme ve sizden vazgeçememe olarak yorumlamışsınız ama asıl sizin gitmeye niyetiniz yokmuş çünkü yaşadıklarınızın her satırında "beni ikna etti" anlamına gelmeyen gönüllü bir şiddete razı oluş var.

Yani siz resmen sevgi ve ilgi açlığı yaşamış, bu duyguları da sizi zerre umursamayan, psikolojik manada sorunlu, acıma duygusundan yoksun bu insanlarda bulmaya çalışmışsınız.

Yani mesele bu kişilerden kurtulmak değil, sizin ilgi ve sevgi zaafınız çünkü sağlıklı bir öz benlik algısı olan kimse kendisine bunların yapılmasına tekrar tekrar izin vermez.

çok haklısınız. özellikle son iki paragrafınız çok doğru , farkına varamadığım şeyler .ZAten beni kimse öyle sevemez diye düşünmemde ilgi sevgi zaafımı gösteriyo sanırım :(

Peki bunları ailen biliyor mu ? Bu insanın varlığından annenin haberi vsr mi ? Yada bazı geceler onda kaldığından? Onun annesi ile tanistigindan haberleri vsr mi ? Çok merak ediyorum . Bu olayda ailenin yeri neresi?

Annemin sadece varlığından haberi var ama kısa süredir haberi var. o kadar

Çok geçmiş olsun. Bence psikiyatriste değil psikoloğa gidin. İlaç almanız gerekirse psikolog psikiyatriste yönlendirir zaten.

Bende psikoloğa gitmeyi istiyorum aslında ama malesef maddi durumum şuan buna müsait değil devlette de bildiğim kadarıyla psikiyatrist oluyor. Her hastanede oluyor mu bilmiyorum ama psikiyatrist psikolağa yönlendiriyor hastanedeki. Ama çok yaptıkları bişey değil .. Zaten bir tane psikolog oluyor. Ve dediğim gibi her hastanede var mı onu da bilmiyorum.

Kesinlikle barisma.hic muhattap bile olma.
Belliki kontrol edemiyor kendini simdi hicbiseyin arkana bile bakmazsin.
ama bu adamla yarin evlendiginde emin ol daha kotusunu yapar ozmn yinemi affedeceksin cocugum var bosanamam diye.
Hatta yapabilirsen git sikayet et seni bidaha rahatsiz edemesin.

Barışmıycam umarım bana yaptıklarının karşılığını bulur :(

kesınlıkle geri dönme... bır tokat iki tokat derken şu an ki yüüznün halinden sen bile utanıyorsun... vurmak nedir ya daha sevgilisiniz demek ki şiddete eğilimli biri öfke kontrolü yok... böyle ınsanlarla hayat değil saatler bile gecmez... bır an once yoluna bak kendini topla daha neleri çıkar karsına...

kesınlıkle geri dönme... bır tokat iki tokat derken şu an ki yüüznün halinden sen bile utanıyorsun... vurmak nedir ya daha sevgilisiniz demek ki şiddete eğilimli biri öfke kontrolü yok... böyle ınsanlarla hayat değil saatler bile gecmez... bır an once yoluna bak kendini topla daha neleri çıkar karsına...

evet burda görürdüm tokatla başlar giderek artar diye.. Aynen de öyle oldu. Kesinlikle öfke kontrolü yok. Yapıyo sonra siniri geçince çok pişmanım çok seviyorum bla bla. Arkadaşımın teyzesi var evli ve aynen böyle bi adamla evli. Anlattıkça aynı onlar diyor :( o Adam da hasta. Yapıyor dövüyor sonra çiçekler, aşkım, bitanem pişmanımlar . Aynısı işte ..

Bende psikoloğa gitmeyi istiyorum aslında ama malesef maddi durumum şuan buna müsait değil devlette de bildiğim kadarıyla psikiyatrist oluyor. Her hastanede oluyor mu bilmiyorum ama psikiyatrist psikolağa yönlendiriyor hastanedeki. Ama çok yaptıkları bişey değil .. Zaten bir tane psikolog oluyor. Ve dediğim gibi her hastanede var mı onu da bilmiyorum.
Ankaradaysan Atatürk hastanesini tavsiye ederim canım önce psikiyatri sonra psikoloğa gidesin

evet burda görürdüm tokatla başlar giderek artar diye.. Aynen de öyle oldu. Kesinlikle öfke kontrolü yok. Yapıyo sonra siniri geçince çok pişmanım çok seviyorum bla bla. Arkadaşımın teyzesi var evli ve aynen böyle bi adamla evli. Anlattıkça aynı onlar diyor :KK43: o Adam da hasta. Yapıyor dövüyor sonra çiçekler, aşkım, bitanem pişmanımlar . Aynısı işte ..
Şimdi pişman mı peki ?

evet burda görürdüm tokatla başlar giderek artar diye.. Aynen de öyle oldu. Kesinlikle öfke kontrolü yok. Yapıyo sonra siniri geçince çok pişmanım çok seviyorum bla bla. Arkadaşımın teyzesi var evli ve aynen böyle bi adamla evli. Anlattıkça aynı onlar diyor :KK43: o Adam da hasta. Yapıyor dövüyor sonra çiçekler, aşkım, bitanem pişmanımlar . Aynısı işte ..

bak herseyın farkındasın... istediği kadar sevsin!!! bu sevgi mi sence önce vur kır döv parçala sonra çiçekler hediyeler özürler... yok güzelim yok bak sen yoluna yazık etme kendine daha yolun çok başındasın... atlatırsın da hiç dert etme hayata pozitif bak bır manyaktan kurtuldun öyle düşün ;)

bak herseyın farkındasın... istediği kadar sevsin!!! bu sevgi mi sence önce vur kır döv parçala sonra çiçekler hediyeler özürler... yok güzelim yok bak sen yoluna yazık etme kendine daha yolun çok başındasın... atlatırsın da hiç dert etme hayata pozitif bak bır manyaktan kurtuldun öyle düşün :KK66:

Pozitif bakcak halim kalmadı ki hayattan soğudum resmen . Boşluktayım hiç bişey yapmak istemiyorum .

Saolun düşünemiyorum ileriyi zaten :KK43: Ama dünkü yaşadıklarımı atlatamiyorum :KK43:
Sikayet et! Onu da , izleyip ayirmayan serefsiz kopegi de! Siz erkek misiniz ya? Insan bile oldugunuz supheli.
Ve sen hala bu varligi seviyorum diye uzulmuyorsundur insallah kardesim.
Kim duyarsa duysun, ben icim sogusun azicik diye sikayet ederdim. Yarin baskasina da yapacak aynisini, belki de daha beterini

Tamam üniversite hastanelerine bakiyim o zaman. Evet pişman her zamanki gibi.. nasıl kıydım sana nasıl yaptım onları gözümün önünden gitmiyor diyor.
Bence yüz verme kendine bunu yapma..her defasında yapıp bunları diyecek kadar da yuzsuzlesmis bence güçlü olmanı tavsiye ediyorum. .Çünkü bunu kullanıyor belli sen affettikce hep yapacak sanki..

Back
X