Çok kritik bir karar

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Merhabalar eşimle mutlu gitmeyen bir evliliğim var ve mutlu olduğumuz anlardan birinde malesef korunmasız ilişki yaşadıkhamile olma ihtimalim çok yüksek şimdi ise yine aramız bozuk onun ailesi yüzünden annesi yüzünden ben bu çocuğu aldırmak istiyorum hamileysem dini boyutundan çekiniyorum ama ömür boyu bu çocuğa acı bir hayat yaşatamam çocuk olduğu için çok pişmanım üstümde her anlamda büyükbir sorumluluk var çok çaresizim yardımcı olun destek olun bana

Burda kimse sana "kürtaj ol arkandayım cok dogru karar yap gitsin demez, diyemez." Bence.

Ben kürtaja karşi değilim ama yinede bunu yapmanız için sizi yureklendirmek istemem. Bu sizin kendi kararınız olmalı. Buraya sorulacak birşey değil bu sanki.

O kadar mutluymuşsunuz ki korunmayı unutmuşsunuz ne zaman belli olacak hamile olup olmadığınız?

O kadar mutluymuşsunuz ki korunmayı unutmuşsunuz ne zaman belli olacak hamile olup olmadığınız?
Unutmadık isteyerek oldu çünkü o zaman deli gibi bebek isteyen bi eşim vardı amason kavgamız çok kötüydü insanın başına ne geleceği belli olmaz hayat bu böyle olacağını bilsek olmazdı korunmayı beceremeyecek kadar bilinçsiz insanlar değiliz

E kardeşim böyle bi konuda biz sana ne diyelim?
Sen analizi, teşhisi yapmışsin. Karar da vermissin..
Bizden seni rahatlatmamizi mi bekliyorsun?

Senin için yapılabilecek tek şey, dua etmek. İns hamile değilsindir ve ins bi daha bu tedbirsizligi yapmazsın..

İdrar testinde silik çift çizgi çıktı iki gün sonra kan vericem bat.ı bekliyorum

Zaten mutsuzmuş evliliğiniz konunun başında yazmışsınız.
Neyse umarım hamile değilsinizdir, hamileyseniz de inşallah problemlerinizi aşarsınız.

Sadece eşinizin ailesiyse problem aşabilirsiniz bence.

Kanda, idrardan daha önce çıkar. Bence hemen yarın tahlil yaptır.

Silik de olsa çift çizgi, gebelik var demektir.
Pozitif testte yanlışlık olmuyor bildiğim kadarıyla..

Son düzenleme:
Aldırma diyenler,aynı şekilde evliliğimiz kötüydü kocam iyi değildi boşanıyoruz diyenlere,böyle adama neden çocuk verdin de diyorlar.Çocuk verdin ne demekse artık?Adama çocuk verildiğini hiç görmedim ama güncel saçma moda olmuş bir cümle sanırım.Neyse.
Aldırmak istiyorsan tabi ki aldır.ömür boyu başta kendine sonra çocuğa işkence olmasın hayat.

Böyle konularda akıl danışılmasını hiç sevmiyorum ya madem çocuk istemeyecektin eşinle bir dargın bir barışık olduğunu biliyordun niye korunmadın ki

Kendi mutsuzlugunuz icin bi cana kiymak ne aci.o neden sizin cektiginiz uzuntuler yuzunden minicik bedenininden parcalayarak kendinizden koparasaniz belkide dunyada iyiki dediginiz birseyiniz olucak bence yapmayin bir haya

Hep düzeleceğini umarsın ya bişeyin umut edersin bırakıp gitmek istemezsin sevdiğin sevildiğin günlerin hatırına sabredersin düzeldi düzelecek diye tökezlesende beklersin ama olmuyor işte o zincir kırılınca eskisi gibi olmuyor bir de bebek daha büyük sorun benim ellerimi tutup doğumgününde bana bir evlat ver bana en büyük hediye diyen adama çocuk vermek en büyük aptallığım oldu her insan hata yapar ben de inanmak istedim gelecek güzellere kaynana görümce dibinde oturup onlara bağımlılık derecesinde bağlı bir adam beni ve bebeğimi napsın
Düşünemedim

Bende ayrılacak gibiyim ama çocuk veriyorsa Rabbim vardır bir bildiği. İyiki diyeceksiniz belki de ilerde.. yerinizde olsam akışına bırakırım hayırlısı olsun.

Bacim allahim sana guc versin inslalh iatedigin seyler olurda bu durumdan kurtulursun boyle dusuncelerden yani benim fikrim neoolursa olsun o bebege kiyma eger kesinse allahim esinde pismanlik baglilik versin sana karşı,insan oglu hep bir umutla yasamak ister inananmak mutlu olmak gibi neyapcaksin hayat bu birseylerin sınkıntisini cekmeden feraha erilmiyor er yada gec bol bol dua et canim allahim sana guc sabir versin umarim donüm noktan bu bebek olsun,

Şu kadının kadına linci ne zaman bitecek ya sıkıldım artık.
Aynen vallahi kac konu okuyorum isleri gucleri laf sokmaak olmus bitmis ne insanlar var nekadr korunsada allahim verdimi veriyor iste umut etmek belki busefer mutlu olma hayali ne oldum degil ne olcam demeli herzman, dün yalnis buldugumuz seyi bugun yapabiiyoruz yani. neyse size icimi dömüş gibi oldum iyi gecelr

Siz demek ki çok istiyordunuz ki var günü gelmeden test yapma gereği duymuşsunuz.Yapacak birşey yok.İş işten geçmiş eşinizle iyi olmaya bakın.Yoksa çok zor bir hamilelik lohusalık ve evlat büyütme derdiyle karşı karşıya kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…