Çok mu abarttim

Gokhandila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
65
32
3
27
Sevgilim bidahaki hafta memlekete gidicekti yarinda beraberdik hatta ada planı falan yaptık is cikisi bana mesaj atmış ben gece memlekete gidiyorum diye biraz bozuldum açıkçası sonra ben ona " benim fikrimi almadin sonuçta aniden karar verip uyguluyorsun bana danışmadan "dedim.
oda bana Farklı bir yere gitmiyorum ben Evime gidiyorum Ayrıca da ne zaman canım isterse giderim yani ne diye fikrini alacağım onu anlamadım dedi ben mi çok abarttim sizce?

Ben sadece o kadar plan yapıp haftaya gidicem deyince kızdım da banada sorabilir diye düşündün çalışıyor çok da görüşmiyoruz plan yapmıştım o kadar

o kadar plan yapmışken, karar degiştirerek ayıp etmiş. Madem gidecekti önceden size söylemeliydi

Benden izin almasını beklemiyordum sadece ben haftaya değil de bu hafta gidiyorum ne dersin yada plan yaptık alinmazsin değil mi falan bi mesaj atmış ben bu gece yola çıkıyorum pazar donucem diye kızdım ve onemsemiyor gibi bu tepki

Östödöğöm zomon gödöröm oroso bönöm övöm.. Ağza bak ağza. Sanki kız gitme demiş. Allahın yontulmamış kütüğü ya.. Plan yapıp nere gidiyon? Ara hal mesele budur canım ben gidicem de. Bu kız da insan evladı yani.. Anlar snuçta.

plan yapılmıssa onceden haber vermesi gerekırdı ama sen izin almamıs gibi konustugundan haksız cıkarmıs senı tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…