- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Gokhandila
-
plan yapılmıssa onceden haber vermesi gerekırdı ama sen izin almamıs gibi konustugundan haksız cıkarmıs senı tabii..
Östödöğöm zomon gödöröm oroso bönöm övöm.. Ağza bak ağza. Sanki kız gitme demiş. Allahın yontulmamış kütüğü ya.. Plan yapıp nere gidiyon? Ara hal mesele budur canım ben gidicem de. Bu kız da insan evladı yani.. Anlar snuçta.
Evet kendimi ifade edemiyorum ve haksız çıkıyorum
Hesap sorar gibi tavır takıldığınız için haksız konuma düşmüşünüz. Kendinizi açıklayıp plan yaptık ya neden erkenden gittin bir durum mu var yoksa deseydiniz keşke. Olur ya erken gitmesini gerektirecek bir sebebi vardır diye...
bence yanlış kelimeler burada kullandığınız ,fikrimi almadan gidiyorsun ,karar verip uyguluyorsun değil ,
siz direk hayırdır noldu yarın için plan yapmıştık,ani değişikliğin sebebi nedir ,bi durum mu var deseniz iyiydi ,
ayrıca ortada ciddi bir sebep yoksa böyle ani değişimleri olan insanı güvenilmez buluyorum ,
her an yarı yolda bırakırmış hissi oluşturdu bende
bence biraz sakin olup doğru kelimelerle yaklaşın ,Sanki ailesinden uzaklastiriyorum hissi yaşattırdi bende de aslında iyi biri ama çok sık tartışıyoruz 3 aylık ilişkimiz ve son zamanlar tartışmalarımiz arttı ama genelde gönlümü hep almaya çalışır
bence biraz sakin olup doğru kelimelerle yaklaşın ,
bugünde aa noldu acil bir durum mu var ailen iyiler mi .ömüzdeki hafta gidecektin hayırdır desen karşındakinin gerçek halini görürsün ,gönlünü almaktan bir gün yorulur o yüzden 3 ayda bile sık sık tartışmak normal değil
Disaridaykende anlamadigim kafan almıyor mu diyerek sesini yukseltip kabalasiyor sonra kafan almaya bilir normal deyip gecistiriyor
sen bence yol yakınken dön uslubu kıt heriff.. artı cok kıskanc kısıtlayıcı yapın varsa bu konuda kendıne hakım olmayı sogukkanlı olmayı öğrenmelisin sen sadece sevgılısısın hafiyesi değil aranızda saygı ve guven olmalı.
Kısıtlayıcı biri değilim özel hayatına karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?