- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Valla bana ters boyle şeyler. O kadinla esimi gorusturmezdim ben olsam. Buyuk olsa bile her sey olabilir. Ayni arabaya da bindirmem asla konusturmamda. Ben kiskancim. Rahat olamam boyle konularda. Okuyunca bile bi fenalik geldi konu sahibi. Bu isi hallet bence. Ne demeek gel beni al bide markete mi gitmisler gezmisler mi sinavdan sonra. Ayy yok yok hallet sen bu isi. Esinde arabaya almasin goturemem desin yani zor degilSanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak
Siz önce bir kocanıza çeki düzen verin madem bu kadar hassassınız. Ne diyeceksiniz elin kadınına kocamın arabasına nden bindin mi
Size neden söylememiş veya neden kibarca reddetmemiş?
Kadının arabası yoksa, aynı sınava gidiliyorsa teklif etmiştir illa ki kötü niyet aranmaz ama bunu saklamakta kötü niyet aranabilir.
Aslında benim de başımdan böyle bir konu geçmişti ama gidişatı farklıydı ki haklı olduğumu düşünüyorum hala. O yüzden araba ve tanışılmayan kadın ikilisi beni rahatsız ediyor. Ben gidip elin kadınına hesap sormadım, hangi bir kadına hesap sorabilirim ki zaten?öküz altında buzağı arayan kadınlar olduğu sürece bu tür erkekler olacaktır..
konu sahibesi evet abartmışsınız..
Valla bana ters boyle şeyler. O kadinla esimi gorusturmezdim ben olsam. Buyuk olsa bile her sey olabilir. Ayni arabaya da bindirmem asla konusturmamda. Ben kiskancim. Rahat olamam boyle konularda. Okuyunca bile bi fenalik geldi konu sahibi. Bu isi hallet bence. Ne demeek gel beni al bide markete mi gitmisler gezmisler mi sinavdan sonra. Ayy yok yok hallet sen bu isi. Esinde arabaya almasin goturemem desin yani zor degil
Aslında benim de başımdan böyle bir konu geçmişti ama gidişatı farklıydı ki haklı olduğumu düşünüyorum hala. O yüzden araba ve tanışılmayan kadın ikilisi beni rahatsız ediyor. Ben gidip elin kadınına hesap sormadım, hangi bir kadına hesap sorabilirim ki zaten?
Önemli olan sevgilinin/eşin hassas noktaları anlaması, ona göre davranması. Bize karşı sorumlu olanlar etraftaki kadınlar değil hayatımızdaki adamlar.
Geçen birine daha sormuştum
Nasıl götürmemem diyecek ki adam aynı yere giderken eşim kızar çok kıskanç arabama kadın alamam mı diyor
Yani daha önce hiç görmediğim adamlar ile şehir dışına hem de köy yolu vs girmişliğim var da adamın eşi arabana alma dese adam bunu bana nasıl söyleyecek
Geçen birine daha sormuştum
Nasıl götürmemem diyecek ki adam aynı yere giderken eşim kızar çok kıskanç arabama kadın alamam mı diyor
Yani daha önce hiç görmediğim adamlar ile şehir dışına hem de köy yolu vs girmişliğim var da adamın eşi arabana alma dese adam bunu bana nasıl söyleyecek
Bence esinden once sizi arabasina alan kisiye ayip arkaya oturmaniz. Ben cok bozulur ve bir daha almak istemezdim acikcasi, ya da sevgilime esime bu muamele yapilsa kizardim. Soforu gibi davranip arkaya oturmus diye.Ama ben bu eşler ne düşünür, nasıl tepki verir çekincemden ötürü arkaya oturuyorum.
Arkadaşlar şoför gibi oluyor.
Ne yapayım?
Hiç binmesem yanımda durmuş, benim için beklemiş incelik etmiş ayıp olur.
Öne otursam yakışık almaz. Eşi falan hoşlanmaz diye kaygılanıyorum.
Hoş eşlerinin arabasına binilmesini istemeyen kadınlar da vardır eminim..
Zor bu işler zor...
Ilk mesajinizda yazdiklarinizdan oturu one oturmasini dert etmissiniz gibi anlasiliyor.Ilk olarak on yada arka die ayrim yapmadim... Bunu bi soyleyeyim...
Simdi bana bi akil verin bu kadin on koltuga hangi samimiyetle binmis olabilir
Bence esinden once sizi arabasina alan kisiye ayip arkaya oturmaniz. Ben cok bozulur ve bir daha almak istemezdim acikcasi, ya da sevgilime esime bu muamele yapilsa kizardim. Soforu gibi davranip arkaya oturmus diye.
Arka koltuğa oturmak şu anlama gelir: sen sapiksin. Ne olur ne olmaz ben kendimi garantiye alayım.Yani arkada otrdugunda ne alaka özel şoförü olsun canm allah allah
Yaninizda birisiyle binin en iyisiAnam ne yapsak olmuyor
Ahahaha en temizi kimse arabasını benim için durdurmasın ay.
Binsem dert binmesem dert :)
Öne otursan dert arkaya otursan dert :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?