Cok mu abarttim?

Iyi de kadın yalnızmış

Eşiniz de aynı yere gidiyormuş

Birlikte gidelim beni de götür demesi çok normal hatta eşinin sen yeni geldin ben seni yarın götürürüm demesi de normal

Kadınlar erkeklerin arabalarına binince onlar ile gelecek hayali kurmazlar

Bu konular beni de paranoyak yaptı

Aynı ofiste çalıştığımız arkadaş ile onların evine gidip eşini alıp bir yere gidecektik

Adamı 15 yıldır tanırım bekar olduğu zamanı sevgili oldukları zamanı bilirim eşim nikah şahitleri vs vs

Ön koltuğa oturdum tedirgin oldum ki yıllardır o adamın arabasına biner ön koltuğa otururum zaten tüm gün beraberim yani üç odalı bir büroda yaşıyoruz aynı tuvaletî kullanıyoruz vs vs

Arabada yanına binince mi ayartacağım ama îşte bu konular cidden tedirgin ediyor hatta aynı arkadaş ile birlikte benim oğlanı okuldan almaya giderken kaza da yaptık

Kesin aramızda bir şey var galiba

Sanırım ben bu kadinin haddini bildiricem ptesi ilk isim is yerine gitmek olucak
Valla bana ters boyle şeyler. O kadinla esimi gorusturmezdim ben olsam. Buyuk olsa bile her sey olabilir. Ayni arabaya da bindirmem asla konusturmamda. Ben kiskancim. Rahat olamam boyle konularda. Okuyunca bile bi fenalik geldi konu sahibi. Bu isi hallet bence. Ne demeek gel beni al bide markete mi gitmisler gezmisler mi sinavdan sonra. Ayy yok yok hallet sen bu isi. Esinde arabaya almasin goturemem desin yani zor degil

öküz altında buzağı arayan kadınlar olduğu sürece bu tür erkekler olacaktır..

konu sahibesi evet abartmışsınız..

öküz altında buzağı arayan kadınlar olduğu sürece bu tür erkekler olacaktır..

konu sahibesi evet abartmışsınız..
Aslında benim de başımdan böyle bir konu geçmişti ama gidişatı farklıydı ki haklı olduğumu düşünüyorum hala. O yüzden araba ve tanışılmayan kadın ikilisi beni rahatsız ediyor. Ben gidip elin kadınına hesap sormadım, hangi bir kadına hesap sorabilirim ki zaten?
Önemli olan sevgilinin/eşin hassas noktaları anlaması, ona göre davranması. Bize karşı sorumlu olanlar etraftaki kadınlar değil hayatımızdaki adamlar.

Bence on koltuğa oturmamalı bu ne samimiyet sanki babasının oğlu allah allah sinir olurum böyle insanara bence çok yanlış bence tepkini göster melisin

Napsın bu kadınlar ya. Arkaya otursa adam ben onun özel şoförü müyüm, heö yiyecek miyim ben onu, ne sanıyor bu beni vs diyebilir belki Kezban falan bile der. Ee öne oturuyo bu sefer karısı ne rahat, benim yakışıklı kocama mı yazıyor vs diyebilir. Bu iş o zaman Nasreddin Hoca, çocuk bir de eşeğin olduğu fıkra var ya ona döner. Biri der koca adam biniyor çocuk yürüyor, biri tam tersini der başka biri de iki salak yürüyor eşek boş gidiyor der. O fıkra işte

Bu insanlar tüm gün dipdibe çalışıyor. Bundan rahatsız olmuyorsunuz da arabaya bitmesinden mi rahatsız oluyorsun. O zaman eşiniz işe de gitmesin. Maazallah yan masasına bir kadın memur oturur.
Sınav muhabbeti öncesinde olmuştur. Nasıl gideceksin falan diye de konuşulduysa yol üstündedir kadının evi. Seni alırım beraber gideriz demişlerdir.
Bu işleri yapan adamlar buradan da okuduğumuz kadarıyla böyle yapmıyor. O kadınla görüşmek istese, niyeti farklı olsa sizin ruhunuz bile duymaz. Eğer eşiniz sizin bu tutumlarinizi biliyorsa tatsızlık çıkmasın diye soylememistir. Zaten böyle yaparak yapa adamları yalana itiyoruz.
İş yerine gidip kadınla konuşmak çok büyük hata olur. Orası profesyonel bir ortam. Hem eşinizi hem kendinizi küçük duruma düşürürsünüz. O saatten sonra da eşinizden size karşı iyi niyet beslemesini beklemeyin. Kısaca, evet, aşırı derecede abartmissiniz

Geçen birine daha sormuştum

Nasıl götürmemem diyecek ki adam aynı yere giderken eşim kızar çok kıskanç arabama kadın alamam mı diyor

Yani daha önce hiç görmediğim adamlar ile şehir dışına hem de köy yolu vs girmişliğim var da adamın eşi arabana alma dese adam bunu bana nasıl söyleyecek

o konuda haklısınız tabiki elin kadınına gidip hesap sormak oldukça komik kaldı ki dediğiniz gibi muhatabımız onlar değil..
ancak konudaki olay zorlama bir kıskançlık olarak geldi..

Hayir, kisa ve net. Ama isterse de aciklayabilir ayni arabada yalniz olmak bana ters vs diye. Karisini uzecegine baskalarini uzsun

Hayir, kisa ve net. Ama isterse de aciklayabilir ayni arabada yalniz olmak bana ters vs diye. Karisini uzecegine baskalarini uzsun

Bence esinden once sizi arabasina alan kisiye ayip arkaya oturmaniz. Ben cok bozulur ve bir daha almak istemezdim acikcasi, ya da sevgilime esime bu muamele yapilsa kizardim. Soforu gibi davranip arkaya oturmus diye.

Bence esinden once sizi arabasina alan kisiye ayip arkaya oturmaniz. Ben cok bozulur ve bir daha almak istemezdim acikcasi, ya da sevgilime esime bu muamele yapilsa kizardim. Soforu gibi davranip arkaya oturmus diye.

Anam ne yapsak olmuyor
Ahahaha en temizi kimse arabasını benim için durdurmasın ay.
Binsem dert binmesem dert :)
Öne otursan dert arkaya otursan dert :)

Bende iş arkadaşımın arabasına bindiğimde (eğitim vs oluyor tek araba gidelim masraf tek olsun diye düşünüyoruz) gayette ön koltuğa oturuyorum bi zahmet. Adam benim özel şöförum mü yada ben sürdüğümde ben onun özel şöforü müyüm?
Ama teke tek gitmedim hiç. Başka eğitime giden arkadaşları da aradım biz araba işe gidcez sizde gelin bizle diye. Onlar da arkada oturdular.

Yani arkada otrdugunda ne alaka özel şoförü olsun canm allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…