Cok mu abarttim?

fitne atesine izin vermeyin. size bu sekilde haber ucuran arkadas o abladan daha tehlikeli

Konuşmuşsunuz rahatlamışsınız

Eşiniz de dikkat eder

Mesela gelirken simit poğaça al demekte ne var ki

Bir ofiste çalışıyorduk 50 kadar kişi

Kızlar üniversite mezunu ve meslekleri sıfatları var bir de yanlarında çalışan lise mezunu ara kademe elemanlar yani bu adamlara kızlar iş söylüyor onlar yapıyor

Mesela bu adamlardan biri her gün gelirken alt sokakta poğaçacıya uğrardı kahvaltı etmeyen kızlardan da arayıp bana da şunu alır mısın diyen olurdu

Bugüne kadar hiç kötü bir şey düşünmek aklıma gelmedi kızlar bekar adam evli ama yaşlar yakın

Bu arada ben de bu adamlardan biri ile çok kez şehir dışına gittim

Adana ya gittim neyse yedik içtik akşam uçakla dönüyoruz bu adamın eşinin bir akrabası bizi görmüş

Sonra uçaktan indik birlikte feribotun oraya gittik adam akraba kızı gördü vs konuştu kız da dedi ben de kimle nereden geliyor dedim vs vs

Mesela ben adama durakta x ben tuvalete gidiyorum dedim gittim geldim sonra kız başka ortamda anlatmış ona çok garip gelmiş bana da haber vermeden gitsem garip gelirdi

Sonra bu kızın büyük çantaları vardı bizim arkadaşın da el çantası ben onun el çantasını aldım Bizim bineceğimiz otobüse gittim o da kıza yardım etti vs vs

Şimdi buradan bakınca kesin o adamla aramda bir ilişki varmış da ben bilememişim

Bu arada da adamın adını da oğluma koydum

Ama neyseki adamın eşi hala onu boşamadı ki bence o da kıskanç bir tipti zira adam normalde yüzük takmaz ama şehir dışına giderken takardı özellikle kalmalı vs gidince

Ilk once esim yicek zaten zilgiti sonrada tanisicam ilk bakicam eger bi falsosunu gorursem rezil edicem nasil olsa esimle bisey olduysa kendi bello eder kiskancligini cunku fotosunada baktim cok ustun olarak ondan guzelim
Ciddi anlamda paranoya yapiyorsunuz..
Esinizle konusun.rahatsizliginizi dile getirin.

Ayrica" cok ustun olarak ondan guzel "olmaniz birsey degistirmez.. sadece guzellik mi ceker insani? Zeka ,espri vs gibi seyler de var.. bu kadar dis gorunus paranoyasi yapmayin lutfen.

Esim beni erkeklerle calistigim icin bircok konuda kisitliyordu ondan bende heralde boyle bir tepki verdim bem herzaman esitlikden yanayım neyseki konumuz cozuldu bu saatten sonra o da bende hareketleri mize dikkat edicez benim yapmami istemedigi seyi kesinlikle benden beklemiyecek net konuda kapanmistir destekleriniz icin cok tsk ederim arkadaslar cok saolun belkide goremedigim yerden gostermeye vesile oldunuz iyi aksamlar

Canım kadına abla diyor, eşini tanıyor. Ben durumda çok abartılı bir şey göremedim, her karşı cinsi potansiyel tehlike olarak görmeyin lütfen. Çok merak ediyorsanız bir şekilde iş yerine gidip tanışın zaten hal ve hareketlerinde rahatsız edecek bir şey varsa fark edersiniz, tavrınızı ona göre koyarsınız.

Ayrıca arkadaşınız da hiç iyi niyetli gelmedi bana, ne o öyle "ön koltukta oturuyordu" muhabbetleri falan. Çok çirkin.

arkadaslarimin esleri bazen beni eve birakir,bende one otururum hic ama hic de aklima gelmemisti one oturmanin kiskanclik yaratacak bi durum oldugu.
bazen oglum huysuzlaninca arka koltuga gecerim esim kizar ben sofor muyum yanima gel diye.
adaba gore soforun yanina oturulur,kimse bizim soforumuz degil.

allah sizin kıskançlığınızdan korusun ya. Bi erkek arkadaşın arabasına bindiğimde ben de öne otururum. Arkaya oturup adama özel şöförüm muamelesi mi yapayım nasıl kafalarınız var sizin ya.

Tepkinizi oldukca haksiz bulmustum ta ki bu yorumu okuyana kadar.
Tek tarafli kisitlama olmaz dediginiz gibi, esiniz sizden ne bekliyorsa kendisi de o sekilde davranmali.
Bazi durumlardan rahatsiz olup sizi kisitliyorsa, kendisi de ayni durumun icindeyken bi zahmet dusunecek tabi ki.
Bastan bu sekilde belirtseydiniz eminim cogu kisi hak verirdi

Bence kotu dusunmeyin yani ben tabiki sinirden catlarimda suan sizi fiseklemek istemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…