- Konu Sahibi Fedakar anne
-
Cunku ozel soforunuz varsa, arkada oturursunuz soforunuzun yaninda degil.Yani arkada otrdugunda ne alaka özel şoförü olsun canm allah allah
Cok yerinde bi dusunce bende tek kalma taraftari pek degilimdir sonucta esim beni bilsede kucuk yerlerde milletin arabalarinda goruyoruz dese ben kendime yakistiramam dogrusu tercih meselesi genede saygi duymak lazim..Bende iş arkadaşımın arabasına bindiğimde (eğitim vs oluyor tek araba gidelim masraf tek olsun diye düşünüyoruz) gayette ön koltuğa oturuyorum bi zahmet. Adam benim özel şöförum mü yada ben sürdüğümde ben onun özel şöforü müyüm?
Ama teke tek gitmedim hiç. Başka eğitime giden arkadaşları da aradım biz araba işe gidcez sizde gelin bizle diye. Onlar da arkada oturdular.
Valla gelmek istesin evimw basimla gozum ustune keske ailecek gorusseydik hersey daha farkli olurduAllah aşkına yapmayın ya bazilarida gaz veriyor ne alaka bindirme falan diye.eşinize hem siz rezil olursunuz hemde eşinizi is ortamında rezil edersiniz lütfen allah aşkına ya bu kadar paranoyak yaşanmaz bu hayat.adı üstünde is arkadaşı ve sınava gittiler.Ben ogretmenim bir arkadaş vardı okulda gayet samimiydik severdik birbirimizi ARKADAŞLIK sınırında Ama karısı ev hanimiydi aşırı kiskancti bebeklerini görmek istedik evlerine gidelim dedik adamcağız utana sıkıla gelmeyin diye itiraf etmisti cok uzulmustuk.adamla sokakta karsilasirdik selam vermezdik.ha yani ben evliyim ve asla o adama o gozle bakmam esimi seviyorum.ama cok komikti olay kadın hakkinda hic olumlu dusunmedik okulca
Benim tek supemde acaba yakin mi gordu de bana boyle uyari gibi dedi dusundumBide bence burda esine yada ablaya degilde bunu bir olay gibi sana yetiştiren seni huzursuz eden arkadaşına şüpheyle yaklasmalisin
Ya bakin benim esim polis ve emin olun ben arkadaslarindan neredeyse hicbirini tanimiyorum bosuna icinizi karartiyorsunuz.onlarda kadin erkek ayrımı cok az isleri gereği. Boşuna kendinizi hirplamayin.kadın evli diyorsunuz günahtır bu şüphe bile bir nevi iftiraya girer.Ben çok kişinin on koltuğuna oturdum icimdede zerre kötülük yoktu lütfen ne kendinize ne başkasına bu kötülüğü yapmayinValla gelmek istesin evimw basimla gozum ustune keske ailecek gorusseydik hersey daha farkli olurdu
Siz bilirsiniz ama bence burda sıkıntı arkadasinizda ortada gayet normal bir olay varken bunu bir olay gibi size yansıtmış. Şunu unutmayın her arkadaş bilinen dosttur yada her düşüncesi kusursuzdur diye birşey yokBenim tek supemde acaba yakin mi gordu de bana boyle uyari gibi dedi dusundum
Gereksiz bence ama madem içiniz böyle rahat edecek hayat sizin sonuçta.kocada sizin.çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ben çalıştığım için bana hiç absürd gelmediEsimle konustum kizlar rahatsiz olduğumu ben kendisine cok guvendigimi fakat disaridan gorenler icin kucuk bi yerde olduğumuzu hareketlerimize dikkat etmemiz gerektigimizi ayni seyi kendim yapsaydim nasil davranacagini sadece tanimadigimi ve gel beni al diyip aramasini yersiz buldugumu soyledim bi aylik tanidigi bir insana biraz daha mesafeli olmasini belirttim eger beni anlamiyorsan bundan sonra bi kac kez arkadaslarimin esleriyle arayip gel beni al dicegimi arabalarina binecegimi dedim beni anladigini soyledi bundan sonra olmaz dedi. Ama uzatacak bisey yok zaten esiyle falan tanistim ben o sekilde sorunca geri çeviremedim sabahları falan ise gelirken simit pohaca falan arayip istediğini ogrendim kesinlikle mesafe koymasini istedim en kisa zamandada tanismak istedigimi belirttim ablasini...
Calisiyorum canim makina operatoruyumGereksiz bence ama madem içiniz böyle rahat edecek hayat sizin sonuçta.kocada sizin.çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ben çalıştığım için bana hiç absürd gelmedi
Kadin makina operatorumu?Calisiyorum canim makina operatoruyum
meslektas degilmi bunlar kardesim ayni yerde calismiyolar mi.. benim esimde polis bir suru bayan arkadasi var meslektas onlar yolda biraksa daha cok kizarim. sevmesemde konusmasamda hareketleri ahlak boyutunu asmadikca karalamayin insanlari boyle yaSizinle ayni dusuncedeyim bende bir bayanim bu kadar rahatlik neyin nesi allah askina esim kocasiyla falan tanismis ama ben ne kendine denk geldim ne gordum suan kafamda deli sorular..
helal olsun..Ya bakin benim esim polis ve emin olun ben arkadaslarindan neredeyse hicbirini tanimiyorum bosuna icinizi karartiyorsunuz.onlarda kadin erkek ayrımı cok az isleri gereği. Boşuna kendinizi hirplamayin.kadın evli diyorsunuz günahtır bu şüphe bile bir nevi iftiraya girer.Ben çok kişinin on koltuğuna oturdum icimdede zerre kötülük yoktu lütfen ne kendinize ne başkasına bu kötülüğü yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?