- 27 Eylül 2013
- 350
- 26
- 118
- 35
Olabilir tabiki ama önünüzü göremeden atıcağınız bir adım sonrasında daha sıkıntı yaratabilir. Ben şöyle düşünüyorum şu an sevgiliyiz 8 yılı aşkın beraberiz. Evlenmeyi istemiyo muyuz ? herseyden çok hatta şöyle söylim evlenmesi beklenen ilk çiftken biz nişan bile yapamadık iş ,maddiyatla ilgili sıkıntılardan. Nişanlanmak çok büyük birşey değil maddiyat olarak ama ya sonrası ? Önümüzü göremezken şu an böyle birşey yapmak, aileleri de işin içine katmak bana doğru gelmiyor. Böyle rahatım sadece sevgilime karşı sorumluyum. Nişan düğün arasının 3-5 aydan fazla tutulmaması kanaatinde olanlardanım. Aileleri tanıştırmayı da ciddi bir adım atılacağı zaman düşünüyorum. Sonuçda nişan , söz oldukdan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor malesef. Şunu anlarım işiniz hazırdır , düzen kuruludur okul bittikten sonra hemen düğününüzü yapma imkanınız vardır o zaman olabilir tabiki ama herşey belirsizken böyle bir riski göze alamam.
zaten şu an mutlu olduğunuzu söylüyorsunuz en fazla bekliyeceğiniz 2 yıl olucaktır. hani denir ya geç olsun güç olmasın diye o kanaatdeyim![]()
Dusuncelerinizi paylastiginiz icin gercekten cok mutlu oldum tesekkur ederim. Dun aksam biz de uzun bir konusma yaptik bu konu hakkinda ve ben de artik sizin givi dusunmeye basladim.aslinda benim uzuldugum konu belirsizlikmis.su anda her sey yerine oturdu.bizim de su anda maddi acidan bir opek uygun oldugumuz soylenemez. Ayrica oncelikli hedefim okulu bitirip is sahibi olmak ve para biriktirmek.. evlenmenin debir seyi degistirecegini dusunmuyorum yani oyle umuyorum:) resmen sorun cikarmisim kendime bunu da farkettim ve gercekten cok utandim:)