İcerisinde ezilmemiş besin olan gida demek pütürlü gıda :)Pütürlü gıda ne?
Emziriyorum arkadaşım mama sadece 2 ay kadar aldı sonra istemedi peki siz nasil halletmeyi dusunuyosunuz ek gida olayiniBenimde 10 aylik kızim var hala ek gidaya geçemedik
2.çocugum bu yani tecrubesiz de degilim.burda yazan herseyi denedim eline verdim blanderdan geçirdim çorba salatalik muz yok yok yok çocuk yemek istemiyor :)
Üzme kendini sende lütfen.doktorunda abartmış bence her çocuk bir olmaz elbet bi gün yemege başlar
Emziriyomusun ? Mama yada devam sütü içiyormu ?
Ara ara sabirla deniyorumEmziriyorum arkadaşım mama sadece 2 ay kadar aldı sonra istemedi peki siz nasil halletmeyi dusunuyosunuz ek gida olayini
Senin de Allah yardımcın olsun tatlim ınsallah ek gida olayını bir an önce cozerizAra ara sabirla deniyorum
Gida verdigim saatleri degistiriyorum uykudan sonra sabah yada ogleye dogru gibi
Mama sandalyesinde bazen yerde deniyorum hangisi hoşuna giderse
Tel şehriye yada arpa şehriye gercekten pütürlüye geçiş için çok mantikli kayıp gidiyor tıkamıyor
Galiba benim bebegimde istahsizlik var bilemiyorum
Kaşiga su koydugum zaman agzini aciyor ama diger şeylere yüzünü başka tarafa çeviriyor
Sizin bebek en azindan yiyor bişeyler bizde o da yok yani :)
Hem de ne hata ınsallah geri dönüşü vardircanım bir hata etmişşin ama dr u düşünüp üzülme küçük küçük bşla ve boğazına kaçnca ne yapman gerektiğini internetten izle oğren...
E ezilmiş ne oluyor peki yani catalla ezilenler o pütürlü degil miİcerisinde ezilmemiş besin olan gida demek pütürlü gıda :)
Saol canımSenin de Allah yardımcın olsun tatlim ınsallah ek gida olayını bir an önce cozeriz
Evet aslinda oda pütürlüE ezilmiş ne oluyor peki yani catalla ezilenler o pütürlü degil mi
İcerisinde ezilmemiş besin olan gida demek pütürlü gıda :)
Yani pure gibi olan :)))Evet aslinda oda pütürlü
Yanlış tarif ettim o zaman :)
Ezilen derken tamamen ezilip parçaçık kalmamış olanlar pütürsüz diyelim :)
parmak gıdalar verin eline kemirerek öğrenir salatalık favorileri :)Iyiaksamlar kızlar 10 aylik bi bebeğim var ve ona pütürlü gidaya alıştırmayarak en büyük kötülüğü yaptım herşeyi blenderdan gecirdim ve su an çıkmaza girdim bugün dr kontrolü vardi ve dr çok sinirlendi çok geç kalmışsın maalesef 2 2.5 yaşına kadar blender kullanmak zorundasın çiğnemeyi öğrenemez bu aydan sonra dedi ben ne yapicam ne olur yol gösterin deneyimli anneler 9 10 11.aylarda pütürlü gıdalara geçen arkadaşlarım var mı aranızda acaba ne yapmalıyım nasil alistircam bilmiyorum((
Peki siz nasil alıştırdınız ben de ac kalmasın yesin de nasil yerse yesin diye düşündüğümden bu hale geldimGeç kalmış sayılmazsınız. Bebeğim icin aynı aylarda bende blender kullanıyordum, çiğnemeyi öğrenmez diyenleri hiç kafama takmadım. Aç kalmasındansa bu şekilde yesin dedim. Şuan iki yaşına girecek kızım her şeyi yiyebiliyor. Eline meyve verin, yayla çorbası yapın. Kısa sürede alışacaktır, merak etmeyin hiç
Ben blw ye cesaret edemedim ki çok ama çok korkuyorumalışır niye alışmasın. bende yeni başladım BLW yöntemiyle. birazcık zorlanıyorum aklım çıkıyor ama yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?