- 16 Temmuz 2023
- 5.249
- 14.282
- 168
Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Anlamış ceza yiyeceğini kendisi ipini çekmiş
Yeni üyelik diye düşünmüştüm bir de 2023te kayıt olmuş. Çekti gitti noktayı koydu.Anlamış ceza yiyeceğini kendisi ipini çekmiş
Her yere foto bırakma bebemmmArkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Önceki konuları da hep dış görünüşü ile ilgili fena halde kafaya takmış aslında psikolojik destek alsa keşkeSöyleyen oldu mu bilmiyorum da,daha çok zihinsel bir engeliniz var gibi görünüyor
Ben hala öyle giyiniyorum, yaşıma başıma bakmadan :)Daha renkli giyinebilirsiniz. 2010larda sizin yasinizdaydim, her sey rengarenk ve cicekliydi, ayakkabilar, kotlar, bluzler . Ahh ne guzeldi o yillarin modasi
Evet mesela burnunu yaptirdigini yazmis ama bu fotodaki (anladigim kadariyla) yapili bir burun degil, gayet kemikli bir burun. Vucut algi bozuklugu yasiyor galiba?Önceki konuları da hep dış görünüşü ile ilgili fena halde kafaya takmış aslında psikolojik destek alsa keşke
Kaaaaddddiiiin kadiiiiin ben bir kayinbabama yemek götürüp geleyimArkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Ucuzdu bir de hersey ya. O cicekli, rengarenk babetleri cok ozluyorum.Ben hala öyle giyiniyorum, yaşıma başıma bakmadan :)
Bende inceledim de, konularında da vücut şekline takmis, kendini beğenmeyen genç bı kız diye üzerinde durmadım, emin olamadımArkadaşlar ciddi ciddi stil tavsiyesi vermişsiniz de üye dümdüz erkek bence. önceki konularda yüzünü paylaşmış ve ben bizimle dalga geçen bir erkek diye düşündüm... çok mu kadın kadınım diye başlık açması bile bir şeyleri gösteriyor zaten
Benden başka kimse fark etmedi mi? Yoksa ben tek kişilik bir hezeyan içinde miyim?
Ben bu konularda yorum yapamiyorum, anlayamiyorum cunku.Bu tipte kadin da cok. Mesela Oyku owl diye bir internet unlusu var, erkek oldugunu ogrenince sok gecirmistim.Arkadaşlar ciddi ciddi stil tavsiyesi vermişsiniz de üye dümdüz erkek bence. önceki konularda yüzünü paylaşmış ve ben bizimle dalga geçen bir erkek diye düşündüm... çok mu kadın kadınım diye başlık açması bile bir şeyleri gösteriyor zaten
Benden başka kimse fark etmedi mi? Yoksa ben tek kişilik bir hezeyan içinde miyim?
Ağzınıza ne oldu . kalıcı bir hasar mı. Allah şifa versin.Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Bende öyle düşünüyorum.Arkadaşlar ciddi ciddi stil tavsiyesi vermişsiniz de üye dümdüz erkek bence. önceki konularda yüzünü paylaşmış ve ben bizimle dalga geçen bir erkek diye düşündüm... çok mu kadın kadınım diye başlık açması bile bir şeyleri gösteriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?