• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kuruntu yapıyorum

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Merhaba arkadaşlar dün annem mesaj atmış misafirlerin geliyor canım ablanla ben 3 Gün kalıp dönicez dedi bnde buyrin gelin dedim sevindim yani ama kocaman birşey demedim Deminde annem aradı plan yattı dedi gelemiyoruzenistemin amcası ağır rahatsız olmuş gelemiyormus ablam annemde dediki babamla biz geliriz dedi sorunum şu ki. Daha 3 ay önce geldi ailem basımın üstünde yerleri var ama gecen konumda da demiştim kocaman dediki ailem gelmesin ben tedavi oluyorum simdi nasıl dicemki gelip 2 gün kalıp gidecekler onun ailesi gibi gelip uzun kalmiyorlar ki. Kafama takmim diyorum normal söyleyeyim gelip kalacaklar 2gün ama bu seferde kocam şöyle düşünür kaç kere geldi ailesi ama benim ailem gelmedi cagarmak ister diye dusunuyorum

Anladığım kadarıyla eşin ailenin kalmasını istemiyor! Peki bunun Bi nedeni varmı, yani ailen gelince eşine kötümü davranıyorlar hakaret edip aşagılıyorlarmı?

Esiniz tedavi oldugu icin mi kendi ailesi gelmiyor.

Esinizin ailesi de gelmek ister diye mi kendi anneniz gelmesin istiyorsunuz?

yanlis mi anladm bilmiyorm

kocanız kendi ailesini bile bahsettiğiniz tedavi sürecinde istememiş. sizin ailenizle arsı nasıl bilmem ama sorun olur gibi. ki sizde söylemeye çekindiğinize göre araları o kadar iyi değil.
baştan müsait değiliz deseydiniz keşke bana göre.
yok yere sıkıntı gibi duruyor.

Anladığım kadarıyla eşin ailenin kalmasını istemiyor! Peki bunun Bi nedeni varmı, yani ailen gelince eşine kötümü davranıyorlar hakaret edip aşagılıyorlarmı?
Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der

annemler 2 gün gelip kalmak istiyorlar bende buyrun dedim sana sormadan diye alttan alttan işle
hemen neden aklınıza kvde de gelecek senaryoları yazdınız hem kvniz ile aranız kötü mü?

kocaman ne ya..
eşiniz tedavi mi oluyor anlamadım.. hasta mı? o zaman ailenize uygun bir dille izah edin durumu.. yanlış anladıysam hastalık vs yoksa insan eşine ailesinin geleceğini nasıl söyliycem diye düşünüyorsa o nasıl bir evlilik?
kocaman ne hakikaten ben de anlamadım :KK45:

Daha 3 ay önce derken?? 3 ay çok kısa bi zaman mı ?? Şu tedavi işini biraz acarsaniz herkesin anlamadığı takıldığı konu biraz daha net yorum yapabiliriz

Neden kocanın ailesıni kabul etmiyorsun.Tedavini mi engelliyorlar

Ailenin geleceğini eşine söyle de ayrıca Eşinin ailesi uzun mu kalıyor veya aranız kötü mü neden gelmelerini istemiyorsun nedenini söyle bizde ona göre yorum yapalım

Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der
Eşin cok bencil o Zaman tatlım

Back
X