• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu kuruntu yapıyorum

Senin ailen gelip kaldiysa benim ailem de gelip kalacak(dur arayayim da haftaya da benim ailem gelsin)
Yok eger benim ailemi istemiyorsan senin ailen de gelmesin ozaman diyen bir koca...

Benim ailem gelsin ama kocamin ailesi gelmesin. Ne desem ,nasıl desem de esim ailemi kabul etsin_kendi ailesine gel demese diyen bir eş.

Bilemedim, boyle evlilik mi olur yahu. Kv_kp gelmesin diye aileni de kabul edemiyorsun evine.

Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der

Geçem hesapladım da. Evimiz tutulduğundan beri kv ve annemin gelişlerini(ev yerleştirme dahil) kv 3 kere, annem 8 kere gelmiş evimize. Kv toplamda 37 gece annemse 16 gece kalmış...
Gelip uzuuunnca kalmasindansa çok gelip kısa kalması daha iyi bence
bence bu durumda böyle bir hesaplamayla siz de haklı çıkarsınız

Hayır aksine ailem benden çok onu severser ben kalkıp desemki ailem gelip 3 gün kalacak birşey demez tabiki de ama onlar gidince ailesinin gelmesini ister veya annesiyle konuşurken gelin der diye korkuyorum ben gelmesinler dersemde senin ailem gelip kalıyorlar der
Kusura bakma ama seninkiler gelip kaliyorsa,onun ailesininde gelmeye hakki var orasi esinizinde evi bu ne mantik anlamadim:110:

byby bayadır yoktun...

nasılsın bebek nasıl?

konu yine bilindik konu anneler gelmeleri ve kalmaları ve eşin bu kadar dert etme 3 günlük bir şey

Hiçbirşey anlamadım. .
Kocan neden istemiyor aileni?
Ne tedavisi?
Aileni özlemiyor musun?
Ailemi istemeyen, beni de istemesin. .
Bu nasıl evlilik çözen varsa beri gelsin. .

Son düzenleme:
ana baba evladını 40 yaşına getirir yine bakar, evlat 2 günü çok görür...

kocaman ne ya..
eşiniz tedavi mi oluyor anlamadım.. hasta mı? o zaman ailenize uygun bir dille izah edin durumu.. yanlış anladıysam hastalık vs yoksa insan eşine ailesinin geleceğini nasıl söyliycem diye düşünüyorsa o nasıl bir evlilik?
:KK70: kocaman... Aynen bende oraya takildim :D

Eşi mi bencil? Konu sahibi kendi ailesini istiyor eşinin ailesini istemiyor ben mi yanliş anladim.
Orayı kacırmışım ben :KK57: eşim aileme cok iyi davranmasına rağmen, benden cok eşimi sevmelerine rağmen onları istemiyor, ailem 2 gün kalsa sorun çıkartıyor kendi ailesini çağırıyor kalsınlar demesine istinaden öyle yazdım

şimdi anladım derdinizi, yani sizin aileniz gelirse kocanızın ailesi de gelmek ister. ee normali bu zaten, aksi olacaksa kusura bakmayın da çok bencilsiniz. siz nasıl ailenizi özlüyorsanız (hoş 3 ay için , 3 gün gibi bahsetmişsiniz :/ ) o da kendi ailesini evinde ağırlamak ister.

bu arada kocaman ne du ya :KK34:

Orayı kacırmışım ben :KK57: eşim aileme cok iyi davranmasına rağmen, benden cok eşimi sevmelerine rağmen onları istemiyor, ailem 2 gün kalsa sorun çıkartıyor kendi ailesini çağırıyor kalsınlar demesine istinaden öyle yazdım

Sorun cikmiyor aslinda, esi de kendi ailesini cagirmak istiyormus onlar gidince (senin ailen geldi,simdi sira benim ailemde gibi_misilleme)
Konusahibi de simdi benim ailem gelirse,akabinde de onun ailesi gelecek. En iyisi ailelerimiz gelmesin evimize. Hatta benim ailem gelsin de onunkiler gelmesin derdinde.

Sorun burdan cikiyor.

Birileri istemiyor diye ailem geliyor diye kuruntu yapacağım... Yeak yaa...

Senin ailen gelip kaldiysa benim ailem de gelip kalacak(dur arayayim da haftaya da benim ailem gelsin)
Yok eger benim ailemi istemiyorsan senin ailen de gelmesin ozaman diyen bir koca...

Benim ailem gelsin ama kocamin ailesi gelmesin. Ne desem ,nasıl desem de esim ailemi kabul etsin_kendi ailesine gel demese diyen bir eş.

Bilemedim, boyle evlilik mi olur yahu. Kv_kp gelmesin diye aileni de kabul edemiyorsun evine.

Aynen.
2 taraf da bencil fazlasıyla.

Eş ne tedavisi oluyor bu arada?
Aile gelince eşin tedavisi neden aksıyor?
Kafamda deli sorular...

Aynen.
2 taraf da bencil fazlasıyla.

Eş ne tedavisi oluyor bu arada?
Aile gelince eşin tedavisi neden aksıyor?
Kafamda deli sorular...
Evet kız bencil, damat kıskanç.
Bak o tedavi kismini ben de anlamadim:KK66:
Lakin, tedavisi olsa vs bu durum ailesinin gelmesine ne kdr engel olabilir ki? 7/24 damat yanimizda olsun demiyorlardir herhalde :KK66:

bebrğini büyüt

kaynananı, ananı da unut

gelir 2 gün kalırsa kaynanan da gelir 3-5 kalırsa ne olur yani

sanki seninkiler gelmeyecek olsa eşin geleceğim diyen annesine gelme diyecek de

Back
X