Çok mu kuruntuluyum acaba...?

başka birini aramış olabilir ve kırılmaman içinde seni aradım demiş...

tabıkı arayabilir yanlışlıkla da olabilr bu normal..sasırması ne biliyim sanki hayatında bir kişi daha var gibi hissediyorumm...öyleyse allahından bulsun inaşallah...

bencede ilginç ama sen teli aç belki yanlış anlamıssındır ama erkeklerede güven olmaz benimde başımdan geçti böyle şeyler

aslında çagresizlikten yazıyorum ne yapıcam bilemiyorum bir dert bitiyo digeri başlıyo..erkek arkadasım benden önce ayn şirketten biri ile birlikte olmus..ve ben bunu 7 ay sonra ögrendim. kızla 3 veya 4 ay cıkmıslar..kız görev geregi yurt dısına cıkmıs 2 aylıgına ve sonra benımle birlikte olmaya başlıyo..tahminimce onun gidişi ile bizim başlamamız aynı anda oluyo..ama ben o kızla cıktıgını bilmiyordum.hatta şirkette kimse ile cıkmadım diyordu başlarda..sonra kızı terk etmiş başkasından hoşlanıyorum diye..şimdi kız benı bulmaya calısıyormus haberle geliyo..ben onunla evlenicektim araya girdi ayırdı bizi diyormus..göya bana göz dagı vericekmiş..onu ailesyle tanıstırıcakmıs ciddimiş ama ben bozmusum olayıı..sizce bunları erkek arkadasıma söylemeli miyim..aslında erkek arkadasıma da cok kızgınım..bana baştan söylemesi gerekyordu..cok agladım bunu duyunca.oda o kız dengesizin tekiydi dedi sana verdigim degeri biliyorsun falan dedi..o kızada demiş ailemle tanıstırıcam seni diye.kız öyle söylüyormus etrafa.banada aynısı dedi ama tanıstırdı ailesiyle falan..git gide güvenim sarsılıyo ona karsı..sizce ne yapmalıyım ben şimdi..ne kadar salagım ben yaaa benım gbi safı yoktur herhalde:mymeka::mymeka::mymeka:

en sonunda bende aynrıldım sorunlu br lişkim vardı ve mail yoluyla ayrıldım..nasıl canımın acısını yok ederm..ne yapmalıyım..cok canım yanıyoooo tavsiyeniz varmııı...artık sesini duymıyacagım artık onu görmiyicegim ..aşkım diyemiyecegim onun kokusunu duyamıyacagım ne yapmalıyımmmm

ben tüm ilklerimi onla yasadim evlenicem diye ümit verdi alesiyle tanistirdi;..ve bunun gibi brcokşey oldu aslinda bende buna inanip onunla brlikte oldum kendim verdm..ne kadar salagim..ama bircok seyini duydum başka kizlarada evlenme teklfi cikma teklfi ettigini duydum.ben bunları; duyup söyledikten benimle ya evlen yada ayrılalım dedm.oda tabi;ki; evlenmek istiyorum dedi..işi ciddiye dökelim dedi.ama bugun soguk soguk konustu biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var dedi.bende anladım ayrılmak istedigini ben bitirdim inanın dayanıcak dayanıcak gücüm yok..yarı ölüm bu olsa gerek..hiç bir erkege inanmayın berkar olanlar sakın..evlenme vaadine kanmayın..hatta evlennceye kada elini bile tutmayın kimsenin..

erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı

benim kafamı karıstıran acaba evlenip mi ayrıldımı o yüzden sordum ben...ona sormustum senin evl oldugunu düşünmüştüm diynce gülüp saçmalama demişti...bazen nişanını sorarım nasıl hissetmiştin kendini diye..oda cok sıkıcı dans etmeler takılar falan anlatıyordu...

Garip bir birlektiliğiniz var
birliktelik ilişki anlayısınız çok ilginç :delphin:
diğer başlıklarınıza bakacak olursak kuruntudan çok bu adamın size hiçbir hayrı olmadıgı izlenimini verdi bana yazık gençliğinize :delphin:

evet yaaa resmen ben kendime yapıyorum..br hayır olmaz herhalde...gecmiştekilei cok cabuk uunutuyorum ben..hemen önüme bakıyorum..bilmiyoum heşeyn hayılsı olsun inaşşalh hakkımda...

sadece su var ilişkinin 6 ayına kada bunların hiç biirini bilmiyordum..o kadar güveniyodum ki ona anlatamam..sonra ne olduysa oldu ve bunları ögrenmeye başladım..ama onu cok seviyorum..evet onunla bilikte olmasaydım ayrılırdım coktan..benım en büyük bırakıp gidememe sebebm bu herhalde..o yüzden ne aileme nede bir başkasına anlatamıyorum..buayı buldum budan paylasıyorum..cunku tanıdıgım dostum dediklerime anlatsam birgun en ufak bi kuslukte benım yüzüme vururlar diye anlatmıyorum..derdim tasam yok gibi davanıyorum..o yüzden buraya yazıyorum..cunku paylaşmaya ihtiyacım var..ve hayat tecrubem yok..bu benım ilk ciddi ilişkim..ve birilerinden akıl almak lazım diye düşünüyoum..cunku dogru mu yanlış mı yaptıgımı bilmek istiyorum....

sadece su var ilişkinin 6 ayına kada bunların hiç biirini bilmiyordum..o kadar güveniyodum ki ona anlatamam..sonra ne olduysa oldu ve bunları ögrenmeye başladım..ama onu cok seviyorum..evet onunla bilikte olmasaydım ayrılırdım coktan..benım en büyük bırakıp gidememe sebebm bu herhalde..o yüzden ne aileme nede bir başkasına anlatamıyorum..buayı buldum budan paylasıyorum..cunku tanıdıgım dostum dediklerime anlatsam birgun en ufak bi kuslukte benım yüzüme vururlar diye anlatmıyorum..derdim tasam yok gibi davanıyorum..o yüzden buraya yazıyorum..cunku paylaşmaya ihtiyacım var..ve hayat tecrubem yok..bu benım ilk ciddi ilişkim..ve birilerinden akıl almak lazım diye düşünüyoum..cunku dogru mu yanlış mı yaptıgımı bilmek istiyorum....

Elbetteki paylaşın anlatın ama önerileri kulak arkası etmeyin hangi çağda yazıyoruz allah aşkına hem aranızda yaş farkı çok fazla baştan yalnış bir ilişki ne güven var ne başka birşey böyle nereye kadar yürür :delphin:
madem bu adam 30 yaş üstü neden evlenmiyor seninle hala :delphin:

aslında istiyo bunu banada aileme de gösterdi niyetinin ciddiligini..ama annem yanaşmıyo pek daha zaman var diyo.yasın kucuk diyo..yani diyo da diyo..bende anneme bişey diyemiyorum..

iyi madem öyle diyor demekki anlayısla karsılıyor birlikteliğinizi gezin tozun evlilik olmasın diyorsa peki :delphin:

seninki kuruntu değil canım..takıntı halini almış aşırı derecede kıskançlık vakası..

Back
X