- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Balıkların çenesini severim. Senin balık olduğunu profil fotoğrafından anlamıstım. Balık demek 12 ev demek ruh ve bilinçaltı demek sohbetleri çok güzeldir ama ruhsal içsel dünyaları cok baskaBen de balığım. En kötü burç o muki?
Canım burçdasımBenim kız başak. Hastaneye iade mi edeyim tövbe tövbe
bibi vallahi yengeç değilim.beni sevvvvvGenel bi yengeç burcu karakteri var tanıdıklarımın hepsi öyle hele eskide olan hiç birseyi unutmamaları cukbelki yükseleniniz etkiliyordur sizi
içsel dünyam sıkıntılı yani abovvvvvvvvBalıkların çenesini severim. Senin balık olduğunu profil fotoğrafından anlamıstım. Balık demek 12 ev demek ruh ve bilinçaltı demek sohbetleri çok güzeldir ama ruhsal içsel dünyaları cok baska
içi dışı bir kadınlardan o .ben de çok seviyorum.bir iki yıl oldu video atmıştı gitar çaldığı şarkı söylediği.bayılmıştımmKonu sahibinin aşırı minnoşluğu yüzünden kalp krizi gecirip hastaneye kaldırılıcam valla. Böyle ters yorumlar geldikçe üzülüyorum. Üzmeyelim ya çok minnoş. Yerim kız
Balıkların çenesini severim. Senin balık olduğunu profil fotoğrafından anlamıstım. Balık demek 12 ev demek ruh ve bilinçaltı demek sohbetleri çok güzeldir ama ruhsal içsel dünyaları cok baska
Çok tatlı gerçekten. Kötü yorum okudukça sızladı kalbimiçi dışı bir kadınlardan o .ben de çok seviyorum.bir iki yıl oldu video atmıştı gitar çaldığı şarkı söylediği.bayılmıştımm
harika aciklamissin Miss.Konu sahibi ben sizi cok sempatik ve iyi niyetli buluyorum.Biraz bencil olmalisiniz.Cok fazla empati yapiyorsunuz ve bu size zarar veriyor.Cherry `nin dediklerini uygula.Bence cok iyi olcak.O zaman kendine dur diyeceksin biraz.
Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.
Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.
Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş/sevgili bulmayı teklif ediyorum
Wuu hem balık hemde kendi evinde. Merkur ifade iletisim oldugu icin merkür balık maneviyatı ile konusur. 12 evdeyse zihinsel olarak dagınıklıklar yakalayabilir iletisimde.Balık bende de var.Merkür balık 12. ev
evden mevden anlamam da benim burçta ne yamukluk varmış hele onu deyiver biWuu hem balık hemde kendi evinde. Merkur ifade iletisim oldugu icin merkür balık maneviyatı ile konusur. 12 evdeyse zihinsel olarak dagınıklıklar yakalayabilir iletisimde.
ya bu ev nasıl bulunuyorya buEn buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.
Wuu hem balık hemde kendi evinde. Merkur ifade iletisim oldugu icin merkür balık maneviyatı ile konusur. 12 evdeyse zihinsel olarak dagınıklıklar yakalayabilir iletisimde.
ya bu ev nasıl bulunuyor
yav nedır bu ev meselesı
yukselen dedıgınız sey mı ? yukselenım kovaydı sanırım benım dogdugum saatı gırdıgımde bana yukselen kova dıyor burcum da yay evımı nasıl bulucam ?
Yamuklugu açıları kavusumları ve evler gösteriyorevden mevden anlamam da benim burçta ne yamukluk varmış hele onu deyiver bi
Bilgileri dogum saati yılı yeri hepsini girince haritanın yanında rakamlar var o rakamlar ev demekya bu ev nasıl bulunuyor
yav nedır bu ev meselesı
yukselen dedıgınız sey mı ? yukselenım kovaydı sanırım benım dogdugum saatı gırdıgımde bana yukselen kova dıyor burcum da yay evımı nasıl bulucam ?
Kariyer koçları çalıştığımız iş yerindeki performansımız için mi işe yarar yoksa bir kariyer oluşturabilmemiz için de yarar mı ? Kendi işimizi kurup ilerlemek gibi ?O zaman kendine dur diyeceksin biraz.
Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.
Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.
Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş/sevgili bulmayı teklif ediyorum
ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol
Destur yahu, bu nasıl üslup? Kadın fikir soruyor, bana hakaret edin demiyor.et canım ama fikrimizi sormuş bende anlayacagı sekilde cevap verdim. kendisi kendisine acaba yavsak mıyım diye arada kalmıs ben oynak deyince mi kötü oldum
Bu şekilde konuşan birinin de uslüp dersi verebilecek potansiyeli kendisinde görmesi...et canım ama fikrimizi sormuş bende anlayacagı sekilde cevap verdim. kendisi kendisine acaba yavsak mıyım diye arada kalmıs ben oynak deyince mi kötü oldum
Bir de anne olmak istemesi…Bu şekilde konuşan birinin de uslüp dersi verebilecek potansiyeli kendisinde görmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?