Cok mu laubaliyim sizce?

Genel bi yengeç burcu karakteri var tanıdıklarımın hepsi öyle hele eskide olan hiç birseyi unutmamaları cuk belki yükseleniniz etkiliyordur sizi

Ben de böyle iş ortamı istiyorum ya bana en yakın yaştaki kişiyle aramda temiz 10 yaş var. Hocam aşağı hocam yukarı, valla içim şişti sürekli bir arada olup beraber çalıştığım iki üç kişi hariç herkesle sizli biz...gerçi sizin ortam da fazla rahatmış.denge şart. Sizin kendinizi insanlarla daha mesafeli olmak konusunda eğitmeniz gerek bence.

En Büyük Kk alçakgönüllü olduğu için yazmamış. Hatırladığım kadarıyla BM'ye çalışan GS Hukuk mezunu bir avukat. Sadece İngilizcesi değil, Fransızcası var ve işyeri uluslararası bir kurum olduğu için elbette İngilizce de konuşacak. O saygısızlık yapan üye konuşma üslubuyla bile eğitim düzeyini belli ediyor.

Biraz mi? Bence kovalar çok gicik olabiliyorlar ama hallediyorum ben

ya bu En buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.

Ben Aslan burcuyum, fena mi oluyor aslanlar? Gerçi ben genelde çok kibar olmama rağmen birisi böyle laf etse gözüm döner, yerin dibine sokarım. Ancak çok çok mutluysam daha kibar olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…