- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Kızlar ben de yengeç burcuyum ve asla drama queen bir insan değilim ya. Her yerde bizi kötülüyorsunuz, valla yıldım he. Ne yengeç burcuymuş.
Başakta mı kötüymüş? O da var bizim evde deSen bir de başak olduğunu düşün.
Kötü yorumların oscarlık olanlarını işitiyorsun.
Spordayım. Ağırlık var üzerimde biri taş koydu kesin diyorum diyorum bulamıyorum. Meğersem burdan gelmis tas.Sen bir de başak olduğunu düşün.
Yükselenim de başak ya. Nereden atlıyoruz?Sen bir de başak olduğunu düşün.
Haydaaaaaaaaa bi taşta burdan geldiBaşakta mı kötüymüş? O da var bizim evde de
Yıldız, sezen hepsi yengeç bunların. Yıldızın ama evlisin diye şarkısı bile var ah ah.Şeyma subaşı yengeç ama kendisiyle hiçbir ortak noktamız yoktur yani belki karın kaslarimiz diyeceğim ama o da yok
Ben de balığım. En kötü burç o muki?Haydaaaaaaaaa bi taşta burdan geldi
Benim kız başak. Hastaneye iade mi edeyim tövbe tövbeSpordayım. Ağırlık var üzerimde biri taş koydu kesin diyorum diyorum bulamıyorum. Meğersem burdan gelmis tas.
Genel bi yengeç burcu karakteri var tanıdıklarımın hepsi öyle hele eskide olan hiç birseyi unutmamaları cukDrama queen, mız mız, kindar hep görüyorum bunları. Ben yengeç değilim heralde ya. Şüpheleniyorum kendimden.
Metres burç diyenler bile oluyor ya ben 15 yıldır aynı insanlayım. Neyse konunuzu sabote etmeyeyim.
Tüh üzdünYükselenim de başak ya. Nereden atlıyoruz?
Ben de balığım. En kötü burç o muki?
Yıldız, sezen hepsi yengeç bunların. Yıldızın ama evlisin diye şarkısı bile var ah ah.
Ben senin yerinede olurum guzum üzülmeBen de balık + yükselen yengecim. En berbat komboya sahibim zannımca ultra ekstra duygusal ve yumoşumBir Koç bir Aslan olamadık yahu ona yanarım
En Büyük Kk alçakgönüllü olduğu için yazmamış. Hatırladığım kadarıyla BM'ye çalışan GS Hukuk mezunu bir avukat. Sadece İngilizcesi değil, Fransızcası var ve işyeri uluslararası bir kurum olduğu için elbette İngilizce de konuşacak. O saygısızlık yapan üye konuşma üslubuyla bile eğitim düzeyini belli ediyor.En büyük kk o cevap verdiğin üye sana çok ağır hakaret etti ve sen ona açıklama yapıyorsun sakince. İşte en büyük hatalarından biri de bu. Haddini bildirmeliydin site kuralları çerçevesinde. Niye kendini savunmaya geçtin? Onun yazdığı kadın değilsin ki sen. Ayrıca ingilizce de yazarsın Japonca da. Ve attığın whatsap mesajlarındaki ingilizce kelimeden rahatsız olmak çok komik. Lütfen kendini değiştir lütfen. Benim 10 yaşındaki çocuğuma bunu yazsalar hadlerini bildirirdi yeminle
benim de hayatımdaki en temel insanlar kova
eşim annem en yakın arkadaşım
ama düşündükçe kovaların aslında biraz gıcık tipler olduğunu fark ettim
yıllarca içlerinde büyüdüğüm için anlayamamışım artık benimsemişim bana garip gelmiyor bazı tuhaflıkları
eşim de hiç anlaşamaz kova burçlarıyla ki kendisi de bir kova
O zaman ben kendime kaya attım diyelim. Bir başak olarak bazen ben ne lanet insanmışım ya dedirtiyorlarSpordayım. Ağırlık var üzerimde biri taş koydu kesin diyorum diyorum bulamıyorum. Meğersem burdan gelmis tas.
Öyle diyorlar belki ben fazla içselleştirmişimdir :)Başakta mı kötüymüş? O da var bizim evde de
En Büyük Kk alçakgönüllü olduğu için yazmamış. Hatırladığım kadarıyla BM'ye çalışan GS Hukuk mezunu bir avukat. Sadece İngilizcesi değil, Fransızcası var ve işyeri uluslararası bir kurum olduğu için elbette İngilizce de konuşacak. O saygısızlık yapan üye konuşma üslubuyla bile eğitim düzeyini belli ediyor.
Ben Aslan burcuyum, fena mi oluyor aslanlar?ya buEn buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?