Çok mu şey istedim?

Önceki konunana baktım . Adam seni sürekli reddediyor ve bir görev gibi senle sevişiyor. Hala adama yaranmaya çalışıyorsun. Cidden ben anlayamıyorum bu tarz kadınları. Ben olsam yüzüne bakmam. İşten gelir , bebeğimle ilgilenir deviri kıçımı yatarım. Alırım elime de bir peynir ekmek. Beni bu derece yok sayan adam için çabalamam.

Neden işten geldikten sonra çılgınlar gibi kendinizi sağa sola vurarak yemek yapmaya çalışıyorsunuz hem de tek başınıza.

Ya birlikte yapın ya da yapmayın. Paşamızı çok şımartmayin böyle. Sonunda yapmasaydın olur. Hiç şaşmaz.

Dışarıdan alsın beyefendi ya da o da işin bir ucundan tutsun. Ya da yemek yapması için bi komşunuzu ayarlayın. Parasını ödesin eşiniz. Buzluğa atmak için birlikte dolma, sarma, mantı, börek, içli köfte vb yapın ya da alın. Yaparken çocuğa baksın ya da pamuk ellerini cebe atsın.

Çözümünüz her ne olursa olsun eşiniz ya bileğinin gücüyle ya da cüzdanının gücüyle orda olsun.

Yapmadığı yerde "ben de yapmıyorum" deme hakkınız var. Ama bu sözden dönmeyin. Bakın bu ciddi bir sorun.

Yapmayacağım dediginizi yapmayın. Ve yapacağım dediğinizi yapın.

Siz yapmayacağım diyorsunuz.
Adam size yapma diyor.
Siz yapıyorsunuz.

Oldu mu şimdi böyle? Siz beğendiniz mi?

Sizin için zaten yeteri kadar yorucu günler belki o gün de eşiniz için öyle olmuştur. Birbirinizle çok sık konuşurmusunuz gününüz nasıl geçti diye anlatır mı size? Birde erkekler tüm zorluklarımiza rağmen eve geldiğinde huzur ve güler yüz istiyorlar göstermeyince sen suçlu oluyorsun. Acaba açıkça konuşsanız işe yarar mı? Sonuçta birlikte yaptınız cocucugu ve bakımı da öyle olmalı. Bazı erkekler alıngan oluyor belki onunla ilgili sorunun olduğu kanısına varmıştır surat asmanin nedenini kendi görüyordur ama nedeni anlamıyordur. Nasıl desem aslında bizim kadar kompleks dusunemiyorlar başka şeye yormuş olabilir. Açıkça konuşun bence yardımcı olmak zorundalar ya böyle davranınca 2 çocuğa bakıyormus gibi oluyor

Merabalar bugün bizim kız çok huysuz diş çıkarıyor sanırım işten geldim 5 ten beri onunla uğraştım eşim işten 7 gibi geldi yemek de yapamadım bir şey hazırlıcam çocuk durmadı ben mutfaktayım dedim normalde bakar bu sefer çocuk çıktı geldi ayağıma dolanıyor eşime seslendim yapacak bir şey yok dedi ben de bir şeyler hazırlamayayım o zaman hazırlama dedi moralim bozuldu yine de yaptım yemeğe çağırdım çocuğu mama sandalyesine oturttu altına sofra bezi sermedik dedim vermeye çalıştım gerek yok dedi çocuğu kaldırıp sermemiz lazım ya üşendi benim bu konuda hassas olduğumu biliyor o zaman süpürge tutmak zorunda kalıcam dedim umursamadı suratım düştü bu ne böyle suratın beş karış geldiğimden beri laf sokuyorsun dedi ben de kalktım sofradan o da kalktı gitti yemek hazırlarken çocuğa bakıcak altına örtü sermeme yardımcı olucak çok mu şey istedim yani
Zorla robot süpürge aldırın eve .

Tabiki ikisi insana ağır gelen şeyler yardım istiyorum o da çocuğa bakması başka birşey değil diğerlerini kendim hallediyorum iki haftaya bir temizlik için yardım alıyorum yemek bazen hazır olmuyor çocuk durmayınca yapamıyorum
Bu durumda benim dikkat edeceğim şey her zaman bakarmıydı eşiniz size yardımcı olur muydu yoksa hep böyle miydi

Ben mutfaktayım çocuğa bak dedim menemen yapıyordum sadece yarısına gelmiştim uğraştım o kadar onu bırakıp dışardan söylemek mantıksız olurdu laf sokmamı istemiyor hiç o zaman ona göre davranması gerekmez mi
Yani evet eşinizde hatalı zaten karşılıklı olmuş bence.

Sizin için zaten yeteri kadar yorucu günler belki o gün de eşiniz için öyle olmuştur. Birbirinizle çok sık konuşurmusunuz gününüz nasıl geçti diye anlatır mı size? Birde erkekler tüm zorluklarımiza rağmen eve geldiğinde huzur ve güler yüz istiyorlar göstermeyince sen suçlu oluyorsun. Acaba açıkça konuşsanız işe yarar mı? Sonuçta birlikte yaptınız cocucugu ve bakımı da öyle olmalı. Bazı erkekler alıngan oluyor belki onunla ilgili sorunun olduğu kanısına varmıştır surat asmanin nedenini kendi görüyordur ama nedeni anlamıyordur. Nasıl desem aslında bizim kadar kompleks dusunemiyorlar başka şeye yormuş olabilir. Açıkça konuşun bence yardımcı olmak zorundalar ya böyle davranınca 2 çocuğa bakıyormus gibi oluyor
Evet konuşuruz genelde işteyken bile bi kere telde konuşuruz ama 5 gündür çok alıngan bi şey desem laf soktun diyor hemen

Bu durumda benim dikkat edeceğim şey her zaman bakarmıydı eşiniz size yardımcı olur muydu yoksa hep böyle miydi
Her akşam ben yemek hazırlarken bi de bulaşık yıkarken bakıyor bazen kız uslu bazen de eziyetli oluyor duruma göre bu ararlar huysuz ama

Onun bana demesi gerekiyordu aslında çocuğa bakamıcam dışardan söyleyelim diye
Ayyy aynı annemsiniz 😂 o da öyle. Baban söylemeliydi, baban yapmalıydı, başı çekmeliydi... sebep? Ne istiyorsanız açıkça söyleyin. Anlar düşünür diye beklemeyin. çocuğa bakar mısın, dışarıdan söyleyeceğim ne yersin??? şeklinde...

Ayyy aynı annemsiniz 😂 o da öyle. Baban söylemeliydi, baban yapmalıydı, başı çekmeliydi... sebep? Ne istiyorsanız açıkça söyleyin. Anlar düşünür diye beklemeyin. çocuğa bakar mısın, dışarıdan söyleyeceğim ne yersin??? şeklinde...
Söyledim ki çocuğa bak yemek yapıcam diye 😅 o da başta tamam dedi menemenin yarısında su koydu 😭

Tabiki ikisi insana ağır gelen şeyler yardım istiyorum o da çocuğa bakması başka birşey değil diğerlerini kendim hallediyorum iki haftaya bir temizlik için yardım alıyorum yemek bazen hazır olmuyor çocuk durmayınca yapamıyorum
İşten cikiyorum deyin, tamamdır ;)

Back
X