Böyle olsak daha kıymet görürüz eminim en iyisini yapıyorsunuz aslındaBen hazirlamazdim. Bana 2dk yardım etmeyen birinin karnı doysun diye uğraşmam. Kendime kadar yapar yerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle olsak daha kıymet görürüz eminim en iyisini yapıyorsunuz aslındaBen hazirlamazdim. Bana 2dk yardım etmeyen birinin karnı doysun diye uğraşmam. Kendime kadar yapar yerim.
Kadın olmak çok zor ya gerçekten üzerine binen binene çıt çıkardığında senden aksisi yok. Verme şuna yemek falan salağa yat gül geç yok sana yemek de geç otur.Ben yemek yaptığım için değil çocuğa bakmadığı için söylendim aslında
Zorla robot süpürge aldırın eve .Merabalar bugün bizim kız çok huysuz diş çıkarıyor sanırım işten geldim 5 ten beri onunla uğraştım eşim işten 7 gibi geldi yemek de yapamadım bir şey hazırlıcam çocuk durmadı ben mutfaktayım dedim normalde bakar bu sefer çocuk çıktı geldi ayağıma dolanıyor eşime seslendim yapacak bir şey yok dedi ben de bir şeyler hazırlamayayım o zaman hazırlama dedi moralim bozuldu yine de yaptım yemeğe çağırdım çocuğu mama sandalyesine oturttu altına sofra bezi sermedik dedim vermeye çalıştım gerek yok dedi çocuğu kaldırıp sermemiz lazım ya üşendi benim bu konuda hassas olduğumu biliyor o zaman süpürge tutmak zorunda kalıcam dedim umursamadı suratım düştü bu ne böyle suratın beş karış geldiğimden beri laf sokuyorsun dedi ben de kalktım sofradan o da kalktı gitti yemek hazırlarken çocuğa bakıcak altına örtü sermeme yardımcı olucak çok mu şey istedim yani
Bu durumda benim dikkat edeceğim şey her zaman bakarmıydı eşiniz size yardımcı olur muydu yoksa hep böyle miydiTabiki ikisi insana ağır gelen şeyler yardım istiyorum o da çocuğa bakması başka birşey değil diğerlerini kendim hallediyorum iki haftaya bir temizlik için yardım alıyorum yemek bazen hazır olmuyor çocuk durmayınca yapamıyorum
Yani evet eşinizde hatalı zaten karşılıklı olmuş bence.Ben mutfaktayım çocuğa bak dedim menemen yapıyordum sadece yarısına gelmiştim uğraştım o kadar onu bırakıp dışardan söylemek mantıksız olurdu laf sokmamı istemiyor hiç o zaman ona göre davranması gerekmez mi
Evet konuşuruz genelde işteyken bile bi kere telde konuşuruz ama 5 gündür çok alıngan bi şey desem laf soktun diyor hemenSizin için zaten yeteri kadar yorucu günler belki o gün de eşiniz için öyle olmuştur. Birbirinizle çok sık konuşurmusunuz gününüz nasıl geçti diye anlatır mı size? Birde erkekler tüm zorluklarımiza rağmen eve geldiğinde huzur ve güler yüz istiyorlar göstermeyince sen suçlu oluyorsun. Acaba açıkça konuşsanız işe yarar mı? Sonuçta birlikte yaptınız cocucugu ve bakımı da öyle olmalı. Bazı erkekler alıngan oluyor belki onunla ilgili sorunun olduğu kanısına varmıştır surat asmanin nedenini kendi görüyordur ama nedeni anlamıyordur. Nasıl desem aslında bizim kadar kompleks dusunemiyorlar başka şeye yormuş olabilir. Açıkça konuşun bence yardımcı olmak zorundalar ya böyle davranınca 2 çocuğa bakıyormus gibi oluyor
Her akşam ben yemek hazırlarken bi de bulaşık yıkarken bakıyor bazen kız uslu bazen de eziyetli oluyor duruma göre bu ararlar huysuz amaBu durumda benim dikkat edeceğim şey her zaman bakarmıydı eşiniz size yardımcı olur muydu yoksa hep böyle miydi
Ekonomik olarak sıkıntıdayız maalesefZorla robot süpürge aldırın eve .
Ayyy aynı annemsinizOnun bana demesi gerekiyordu aslında çocuğa bakamıcam dışardan söyleyelim diye
İkiniz birlikte sıkıntıdaysanız ikiniz birlikte sıkıntı çekin o zamanEkonomik olarak sıkıntıdayız maalesef
Söyledim ki çocuğa bak yemek yapıcam diyeAyyy aynı annemsinizo da öyle. Baban söylemeliydi, baban yapmalıydı, başı çekmeliydi... sebep? Ne istiyorsanız açıkça söyleyin. Anlar düşünür diye beklemeyin. çocuğa bakar mısın, dışarıdan söyleyeceğim ne yersin??? şeklinde...
Siz de bıraksaydınız madem yapamayacaktınız. Değmemiş işteSöyledim ki çocuğa bak yemek yapıcam diyeo da başta tamam dedi menemenin yarısında su koydu
![]()
O zaman ekonomik sıkıntının size sağlayamadığı konforun ceremesini esinizde çekecek bı zahmet...Ekonomik olarak sıkıntıdayız maalesef
Önceki konusunu okusana yaw.O zaman ekonomik sıkıntının size sağlayamadığı konforun ceremesini esinizde çekecek bı zahmet...
İşten cikiyorum deyin, tamamdırTabiki ikisi insana ağır gelen şeyler yardım istiyorum o da çocuğa bakması başka birşey değil diğerlerini kendim hallediyorum iki haftaya bir temizlik için yardım alıyorum yemek bazen hazır olmuyor çocuk durmayınca yapamıyorum
Sonra tekrar nasıl atanıcam mesleğimden mi olayım onun yüzünden hem para da yetişmezİşten cikiyorum deyin, tamamdır![]()
Okumasın yaÖnceki konusunu okusana yaw.