- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Onu nasıl buluyosak ben bilmiyor ben cahil, ben yapamaaaam ben hayiiir ben ı-ıııÖnceki konusunu okusana yaw.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nasıl buluyosak ben bilmiyor ben cahil, ben yapamaaaam ben hayiiir ben ı-ıııÖnceki konusunu okusana yaw.
Çıkmanıza gerek kalmayacak ki.Sonra tekrar nasıl atanıcam mesleğimden mi olayım onun yüzünden hem para da yetişmez
Ciddimisiniz:))Onu nasıl buluyosak ben bilmiyor ben cahil, ben yapamaaaam ben hayiiir ben ı-ııı
GercektenCiddimisiniz:))
Profile tıklayın,ismine tekrar tıklayın,tüm mesajlarım var ona tıklayın:)Onu nasıl buluyosak ben bilmiyor ben cahil, ben yapamaaaam ben hayiiir ben ı-ııı
Mesajlarima bul,ona tıklayın,tüm mesajlar,tüm konular cikarGercekten![]()
AA bu dün cevap attığım üyeMesajlarima bul,ona tıklayın,tüm mesajlar,tüm konular cikar
AA bu dün cevap attığım üye
Eşi q.a.y mi filan olmuştum hatta
Tamam tamam .
Okumuşum.
Sayenizde nasıl okundugunu da öğrenmiş oldum teşekkürler Deniz
Ya sürekli bakıyorsa belki bugün o da kendini iyi hissetmiyordur şahsen benim eşimin da bazen öyle halleri oluyor ama çogu zaman sofrada kalkar kalkmaz çocugu alır oynatır diye böyle zamanlarda ses etmem sonuçta iş hayatı stres onlar için de zor sürekli böyle degilse anlayışlı olabilirsiniz tabi siz de yoruluyorsunuz en büyük hakkınız bu beklentiler de erkekler kadınlar kadar dayanıklı sabırlı olamıyor malesef bünyeleri zayıfHer akşam ben yemek hazırlarken bi de bulaşık yıkarken bakıyor bazen kız uslu bazen de eziyetli oluyor duruma göre bu ararlar huysuz ama
Tabiki ikisi insana ağır gelen şeyler yardım istiyorum o da çocuğa bakması başka birşey değil diğerlerini kendim hallediyorum iki haftaya bir temizlik için yardım alıyorum yemek bazen hazır olmuyor çocuk durmayınca yapamıyorum
Bence bir sıkıntısı var seninle alakalı olabilir ya da olmayabilir bence tatlı dille çözüm odaklı olarak iyi olup olmadığını bir sıkıntısı var mi yok mu sorarsanız belki de sorun çözülecektir hem dertlesirken biraz kendi durumunuzdan da bahsedersiniz. Erkekler belli etmez ama çocuk olunca daha sorumluluk hisseder size bakmak için daha çok uğraşır bu da baskı yaratmış olabilir. Yani bu kadar şeyin üstüne ben mi gidecem konuşacam onun düşünmesi gerek derseniz haklısınız tabi ki ama genelde erkeklere söylemeden anlamıyorlar bizim gibi üstüne saatlerce düşünmüyorlar hep yapıcı taraf biz oluyoruz ama sen beklersin o da bekler konu uzar gider ne kaybederseniz sonuçta çocuğunuzun babası ve ortada öyle büyük bir sorun yok gibi görünüyor konuşarak halledilebilinir.Evet konuşuruz genelde işteyken bile bi kere telde konuşuruz ama 5 gündür çok alıngan bi şey desem laf soktun diyor hemen
Aynen katılıyorum bende benzer şeyler yazdım. Öyleler maalesef biz yine ekstra çaba gösteriyoruz çocuk gibiler ama ortada büyük sorunlar yoksa mazur görmek gerek. Arada sağlıklı iletişim kurulduğunda taraflar birbirini daha çok anlar ve tartışmalar zamanla azalır.Ya sürekli bakıyorsa belki bugün o da kendini iyi hissetmiyordur şahsen benim eşimin da bazen öyle halleri oluyor ama çogu zaman sofrada kalkar kalkmaz çocugu alır oynatır diye böyle zamanlarda ses etmem sonuçta iş hayatı stres onlar için de zor sürekli böyle degilse anlayışlı olabilirsiniz tabi siz de yoruluyorsunuz en büyük hakkınız bu beklentiler de erkekler kadınlar kadar dayanıklı sabırlı olamıyor malesef bünyeleri zayıf
Aynen zaten konuda bazı yerler dikkatimi çekti çok takıntı yapılan fazla gerildikleri yerler var çocuk bu illaki döküyor döküntü toplamak da öyle çok zor bişey degil 1 gün de herşey istenilen gibi gitmeye bilir normal hayattaAynen katılıyorum bende benzer şeyler yazdım. Öyleler maalesef biz yine ekstra çaba gösteriyoruz çocuk gibiler ama ortada büyük sorunlar yoksa mazur görmek gerek. Arada sağlıklı iletişim kurulduğunda taraflar birbirini daha çok anlar ve tartışmalar zamanla azalır.
Ben yemek yapmazdım ki çocuk doğduğundan beri yaklaşık 8 aydır esim yapıyor isten gelip. Ben yaparken bebeğe bakarmisin dedim. Bana bebek verme dedi. O zaman sen yap dedim ve anlaştık. Yemekler hep onda cocuk bakımı bende. Valla kafam rahatladı. Zira 2 cocuk zor oluyor. Ben birini seç dedim. Yemeği seçti. Belki haftada 1 yapıyorsam o yani başka yok.Merabalar bugün bizim kız çok huysuz diş çıkarıyor sanırım işten geldim 5 ten beri onunla uğraştım eşim işten 7 gibi geldi yemek de yapamadım bir şey hazırlıcam çocuk durmadı ben mutfaktayım dedim normalde bakar bu sefer çocuk çıktı geldi ayağıma dolanıyor eşime seslendim yapacak bir şey yok dedi ben de bir şeyler hazırlamayayım o zaman hazırlama dedi moralim bozuldu yine de yaptım yemeğe çağırdım çocuğu mama sandalyesine oturttu altına sofra bezi sermedik dedim vermeye çalıştım gerek yok dedi çocuğu kaldırıp sermemiz lazım ya üşendi benim bu konuda hassas olduğumu biliyor o zaman süpürge tutmak zorunda kalıcam dedim umursamadı suratım düştü bu ne böyle suratın beş karış geldiğimden beri laf sokuyorsun dedi ben de kalktım sofradan o da kalktı gitti yemek hazırlarken çocuğa bakıcak altına örtü sermeme yardımcı olucak çok mu şey istedim yani
Hazirlamayayim dediğinde tamam demişse disardan soyleseydinizMerabalar bugün bizim kız çok huysuz diş çıkarıyor sanırım işten geldim 5 ten beri onunla uğraştım eşim işten 7 gibi geldi yemek de yapamadım bir şey hazırlıcam çocuk durmadı ben mutfaktayım dedim normalde bakar bu sefer çocuk çıktı geldi ayağıma dolanıyor eşime seslendim yapacak bir şey yok dedi ben de bir şeyler hazırlamayayım o zaman hazırlama dedi moralim bozuldu yine de yaptım yemeğe çağırdım çocuğu mama sandalyesine oturttu altına sofra bezi sermedik dedim vermeye çalıştım gerek yok dedi çocuğu kaldırıp sermemiz lazım ya üşendi benim bu konuda hassas olduğumu biliyor o zaman süpürge tutmak zorunda kalıcam dedim umursamadı suratım düştü bu ne böyle suratın beş karış geldiğimden beri laf sokuyorsun dedi ben de kalktım sofradan o da kalktı gitti yemek hazırlarken çocuğa bakıcak altına örtü sermeme yardımcı olucak çok mu şey istedim yani
Farklı değil aslında. Eşinizin hayatınızda, evinizde yeri ne? Dışarıdan bakınca ne hayatınızı kolaylaştırıyor ne de yatakta istediğiniz ilgiyi veriyor. Ev işine yardımcı olmasa ama yatak iyi olsa anlaşılır, ya da tam tersi yatakta durumlar kötü olsa ev işlerine, çocuğun bakımına yardımcı olsa idare edilir. Eşinizde bunların hiçbiri olumlu değil. Biblo gibi süs bitkisi gibi bir şey evinizde.İkisi farklı ama yayani İnşaallah öyledir
![]()
Görmezden gelmekte ısrarcısın ama bu adam seni önemsemiyor. Konu yemek değil yani.Okumasın yazaten dertliyim bi de o konu var
Kocası sevişmek istemiyormuş. Konu sahibi ısrar ediyor , eşi de tv izlemeden önce yapalım diyormuş.Onu nasıl buluyosak ben bilmiyor ben cahil, ben yapamaaaam ben hayiiir ben ı-ııı
Evet annesi hiç iş yaptırmamış babası da öyle her şey ayaklarına geliyor benim görevim olarak görüyor çocuğa ben yemek yaparken bakmak bana yardım sanırım ama iş bölümü bu aslındaPardon, o evin aşçisi ve temizlikçisi senmisin? Niye eşin yapmiyor? O çocuğu beraber yaptiniz, sorumluluk ortak.
O sorumluluk hiç verilmiyor ki ama. Tek beklenti çocuğu 1 saat kucağinda tutsun olmamali. Banyosunuda yaptirsin, gece uyutsunda, yemeğini yedirsinde,.. çünkü o şekilde bağ oluşuyor.
Bizim kadinlar ne yapiyor, herşeye koşturuyorlar, sanki o bebeği yanliz yaptilar, anayim ben anaa naralari. Sonra "bu adam niye bebeğe bakmiyor". Eh bakmaz tabi. Bağ yok. Kendi çocuğu ile baği yok. Ev işindede bu şekilde alişti, herşeyin hazir ayağina gelmesi.
Eğer birşeylerin değişmesini istiyorsan, ilk kendini değiştirmelisin.