Çok mu şey istiyorum...

Hematit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
73
0
36
Eskişehir
onu çok seviyorum insan neden sevdiğini bilmez ya aynen öyle çok seviyorum o da beni çok seviyor mutluyuz her şey güzel ama biraz kadın olduğumu hissetmek istiyorum biz 3 yıldır çıkıyoruz ve defalarca istediğimi söylememe rağmen bana çiçek almadı 2 defa doğum günüme hediye bile almadı neymiş çiçekle mi oluyomuş neymiş hediyeylemi oluyomuş neymiş romantik bir akşam yemeği ile mi oluyomuş sevmesi yetmiyomuymuş ... ya bazen diyorum insanlar açlıktan ölüyo herkesin ne dertleri var benim sorunuma bak diyorum ama ben 24 yaşındayım ve bu güne kadar kimseden çiçek almadım hediye almadım ve bunu çok dile getirdim bazen kırılıp ağladığım bile oldu neden hala almıyo bir kere kadınlık gururum okşansın istiyorum çok mu?

Ah canım benimm.SEni anlıyorum. Ben eşimle 6 yıl flört 2 aylıkta evliyiz. Bana gerçekten çiçek hiç almamıştır.Bende söylemiştim sen gibi naz yaptım surat yaptım ama almadı :)))

Ne yapalım bi çiçeğin lafı olmaz aramızda.Takılma böyle şeylere.Birde bana bak yani :))) Onun iki tatlı lafı herşeye bedel.Çiçekler biz yüzünden koparılmasın :61::97:

Canım bu arada aynı konuyu 25.08.2010 tarhindede açmışsın.

Sanırım senin canın buna baya sıkkın.GErçektende senin için çok sıkıntı oluyor onu anladım ben.

İlişkide bir sorun vardır demek oluyor bu.

Çiçek değil de küçük süprizler,bir yemeğe çıkartma gezmeye götürme olaylarıda yok sanırım.

Ne yapsak bilemedim ki:50:

ah kiyamam ya ki zaman gelcek sen diceksin ahh ben bir zamanlar cicekleri problem ediyordum keskeee o gunlere dönsem dicen klasik türk erkek tipi iste düsüncelerini taa damarimiza kadar isliyorlar nasil yapiyorlar bilmiyorum ama cok güzelde alisiyoruz onlarin öle olmalarina

biz ayrı şehirlerdeyiz her buluşmamızdan sonra ayrılışımızda ağlar sesimi duymak için her fırsatta arar beni sevdiğinden yüzde yüz eminim ama bir hediyeden ne olur bir çiçekten ne olur sanki belki de içimde kaldı hayatım boyunca çiçek almadım bu nedemek acaba bilmem resmen içimde uhde kaldı

Seni anlayabiliyorum ama gerçekten takılma canım. Neden dersen ben eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik o zaman iş yerime kocaman kocaman çiçekler gönderirdi eve zor götürürdüm :)) Şimdi evliyiz hediye vs.. tamam da çiçek yok :) Bazen söylerim hani o eski çiçekler nerde diye güler geçer. İşte erkeklerin sağı sağı belli olmuyor kendileri çiçek olsunlar bize karşı hoş davransınlar yeter diyorum ben de.

Çiçeği yemeği geçtim insan sevdiğine hiçmi hediye almaz yahuu
Bence basit bir sorun değil bu.
Madden değil kastettiğim düşünmek sevdiğin için özel bişi düşüncen kendi zevkinle
yada emeğinle yapıp vercen ben hediyeye bu açıdan bakarım
yok özel günmüş şu günmüş niye almışta değil bnm için özel düşünmüş...
Nedensizce çicek alması çokmu zor
ya cimridir ya parası yoktur ya tutkuyla sevmiyordur yada ODUNDUR!

ya bizde tam tersi o alıyo bende tık yok :D aslında çok istiyorum almak maddiyatta değil ama seçemiyorummmmm böyle birlikte bi yerlere gidip vakit geçirmek bana daha cazip geliyor hediyedense

evet beni sevmen yetmiyo de
bu tarz şeyler bence karşındakini önemsediğini gösterir
illa pahalı bi hediyeye gerek yok küçük bişi de olsa olur
yeter ki önemsediğini göstersin di mi?
sen de onun özel günlerini filan önemseme
o nasıl davranıyosa sen de öyle yap
bu erkek milletini şımartmaya gelmiyo yahu

Back
X