Çok mu takılıyorum bilmiyorum

Okudum okudum tamam

Ayrı ev için ısrar edin her fırsatta akıllarına sokun , bebeğe de istedikleri gibi konuşsunlar takma , bende yaşadım o duyguyu arkası boş laflar onlar
Hahaha okudugun icin sagoll. Bende konussunlar diyip kestirip atmak istoyorum ama cok duygusalim bebek konusunda. Bisi deseler aglicak gibi oluyorum ve caktirmamaya calisiyorum

Aynen oylee

Esimin anneside benim yaslarimda evlenmis cok iyiydiler hersey istedigim gibi oluyodu evlilik arefesinde ilk zamanlarda hic sıkıntı yaşamadık. Ilk 1-2 hafta köye gittiler basbasa kalalim diye

evli barklı insanlarsınız kp den izin alacak değilsiniz. Eşin de yanındaymış ne güzel bir an önce yolunuza bakın

Dusuncenize saygi duyuyorum hamilelik etkisi olması ihtimal disi degil ama o cumlesi o anlamda degil biz almazsak cikamazsiniz gibisinden konusuuo iste

Su kisim ne yahu. Cocuk parki sanki.

Maddi durumunuz yetiyorsa baska eve cikmaktan cekinmeyin.

Sen 20 yaşındasın, hamilesin, eşin çalışmıyor, kp kv ile yaşıyorsunuz... valla iyi cesaret ne diyim ki... eşin düzenli bi iş bulsun. Sende evden yapabileceğin bi iş bul çıkın evden...

Dusuncenize saygi duyuyorum hamilelik etkisi olması ihtimal disi degil ama o cumlesi o anlamda degil biz almazsak cikamazsiniz gibisinden konusuuo iste
Şimdi anladım canım, eşiniz sizin destekçiniz neyse ki, sen üslubunuzu sertleştirmeden yumuşak şekilde o fikri iyice yerleştirmeye çalış geri adım atma. Bebiş yeni evde dünyaya gelsin. Şimdiden hayırlı olsun evin ve bebeğin.

bu kadar lafa hala duruyosun pes sana esindne senden yanaymıs daha 1 gun bile durma o evde

Ya bu konuda bisi demenizi bekliyodum ama esimle cok iyiyiz hepte iyiydik. Is konusunda calisti ama bi is buldu sartlari cok iyi. Onun icin isi birakti ve kursa gitti az kaldi kursun bitmesine
Umarım herşey planladığınız gibi olur. Bebek demek para demek düzen demek huzur demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…