Çok mu takılıyorum bilmiyorum

98 doğumlu musun? 98 doğumlular anne mi oluyor. Maşallah ne diyim.
Boyle bi karar verdik allah bozmasin mutluyuz. Esim gibi biriyle bi omur gecircegim icin mutluyum. Acikcasi. Esimle ilgili ne sevgililikte ne nisanlilikta nede evlilikte hic problem yasamadim. Illa tartışmalarimiz oldu ama her evlilikte olir

KP gercekten buyumemis. Cocuk ruhlu.

Ailen arkandaysa daha ne.
Ayri ev konusu acilinca bozuluyo kendisi. Biz haftasonu diye acik emlakci zor bulmustuk ev baktigimizda. Evimize uzak evler soylediler hep bizde baktik. Daha uzak bakamadiniz mi hem erken daha niye bakiyosunuz. Biz eve gelince torunumuzu gormek isteriz "her aksam" dediler

Bence kp ye ekstrabtavir koymayin. Tasinana kadar isare edin. Hem esiniz sizi destekliyormus ne guzel. Biran once tasinmaya bakin.

oooo suan kenarda hic paranız yokmu ev sahibi depozito isterse napıcan elle bisey olamdan kiraya nasıl cıkıcanız kendi ailen vermez mi simdiki bisey
Istersem verirler ama esim ise girince o konuda sorunyasamicaz yaptigimiz hesaplara gore cunku bende asgari ucret kadar burs aliyorum suan

eee tamam da sende diyemedin mi torunu görmek isteyen o zahmete katlanıcak ayyy nasıl da suskunsunz aileniz yokmu kaynatan o lafı söylediginde yuzunu tükürmedin mi ne demek ısır onu onun ailesi yok sende ne sabır varmıs valla

ben hırsımdan uyuyamaz bı cıngar cıkarıdım o lafın ustune

Kayınpeder ev alırsa bağımsızlığınızı ele alamazsınız, yine söz sahibi olmaya devam ederler. Kendi evinize çıkmak için onların gönlünün olmasını bekliyorsunuz neredeyse. Madem bu genç yaşta anne baba olmaya karar verdiniz, kendi evinizin sorumluluğunu alın ve eşiniz işe girdiği gibi kiraya çıkın.

Esim yiprandigi icin saygisizlik etmemeye calisiyorum daha nelere goz yumdum bi bilseniz. Bi kere cingar cikardim ondada tartistik artik cok zoruma gitmisti. Ailem var ama bence biz senin annen baban degiliz der gibi soyledi onu

Bende oyle düşünüyorum. Esim biraz yazin cikma taraftarı ailesinin dedigi gibi. hasatta hakkimiz var bilezikleri aldilar diyo. Bende onlara bagimli olmak istemiyorum diyemiyorum

O zaman biraz yardimci olsunlar yakinlarda bi yerde ev tutun ama ayri ev sart.

Bende oyle düşünüyorum. Esim biraz yazin cikma taraftarı ailesinin dedigi gibi. hasatta hakkimiz var bilezikleri aldilar diyo. Bende onlara bagimli olmak istemiyorum diyemiyorum
Bileziklerin parasını alın. O size borçları.
Ama ev alırlarsa borca karşılık aldık demezler, biz aldık derler.

O zaman biraz yardimci olsunlar yakinlarda bi yerde ev tutun ama ayri ev sart.
Evet şart. Peki bu surecte yipranan esime nasil yaklasabilirim. Bazen o yokken bisey yapiyolar bozuluyorum. Esimle basbasa kalinca neye bozuldun sende bisi var siyo ben belli etmemeye calissamda anliyo bende anlatiyorum

Esim yiprandigi icin saygisizlik etmemeye calisiyorum daha nelere goz yumdum bi bilseniz. Bi kere cingar cikardim ondada tartistik artik cok zoruma gitmisti. Ailem var ama bence biz senin annen baban degiliz der gibi soyledi onu
eeee neden korkuyosun esin seni tutmadıysa o kaybeder aslında elind ecok buyuk bi koz var cocuk baska bi kadın olsa bunu öyle guzel kullanır ki bırak sana laf demeyi a bile diyemezler sende onları kızdır sonucta cocuk benim de kimi neyi asılarsam onu sever de bu kadar basit hala kayanatm ev alsın muhabbei sen bu insanlardan kurtulmak isyemiyosun galiba

ne bekliyosun onlar bileziklerimi caldınız hırsızlar de cek kapıyı ne korkuyosun esin seni tutmucaksa zaten bosa bi evlilik senin yuruttugun bi evlilik

Evet şart. Peki bu surecte yipranan esime nasil yaklasabilirim. Bazen o yokken bisey yapiyolar bozuluyorum. Esimle basbasa kalinca neye bozuldun sende bisi var siyo ben belli etmemeye calissamda anliyo bende anlatiyorum
püfff gercekten sen ailendede böylemiydin

seni sus kaynanan is yap diye falan mı buyuttler nasıl susuysun kaynana kaynatan laf söylüyo sanada sizin allah belanızı versin ben hamileyim deyip yap bi oyun bi hastane bi serum valla hastaneden cıkmadan ev tutmus olur esin biraz anneni ablanı kardesini cagar ah vahh yapsınlar sende nazlan o ailen bu cocugu dusurucek diye oldu bitti

güzellikle siizn is olmaz yaza beklersen o evden cıkamazsın cocuk dogar hicccccccccc cıkamazsın sen böyle susarsan daha cok konu acarsın yazık kac yasındasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…