Çok mu takılıyorum bilmiyorum

Bu kadar mevzu etmeye gerek yok ki. Bu kere söylediniz yeterli. Bundan sonraki aşama hemen ordan taşınmak olsun. Siz böyle konuyu actikca onlar sizin izin istediğinizi düşünürler.

kesinlikle ev alacak diye beklemeyin siz çıkın durum el verince ....gercekten ev alacaksa sonrada alır
Benim onlardan boyle bi beklentim yok acikcasi ama esimle ilgili herseyi onlar yapmak zorundalarmis gibi bi hissiyat icerisindeler. Mesela esimin bi arkadasi var. Cok yakin arkadaslar. Cokta samimiler. Bu kisi x olsun. Bize dedi ki madem yegenim olucak. Ben besigini almak istiyorum dugunde annemin size tam altin sozu vardi ben boyle telafi etmek istiyorum dedi esim bana sordu. Bende besigi biz secersek olur cok zorlamam secerken butcesini dedim. Kp bunu duydu nasil o alir besigi diye soylendi bi ton. Mesela bebisin ismine o karar vermek istiyo ben koycam diyip duruyo. Biz tepkimizi koyduk. Anladi zaten fikir alirsiniz dimi dedi. Tabiki herkesten fikir alicaz onemli bi karar bu dedim. Herkes oldum simdide, Herkesten mi alcaksiniz fikir ne gerek var dedesi benim dedi bu sefer. Oyle boyle degil tatlim ya. Ben zaten durum musait oldugu gibi cikariz dusuncesindeyim hayirlisiyla.

Bebek dogunca bence kv cok farkli olur sahiplenir diye düşünüyorum ve senn canin daha cok sıkılacak gibime geliyor.
Ayri ev konusunda kararinizin arkasinda durun ama ev alacaklarmis ya size bence kabul etmeyin ya tamam hayat şartları zor kira zor ama burda okuyoruz konuları size ev verince maddi olarakk rahat olsaniz kira derdi olmasa da huzurunuz kacar gibi gorunuyor

Bu kadar mevzu etmeye gerek yok ki. Bu kere söylediniz yeterli. Bundan sonraki aşama hemen ordan taşınmak olsun. Siz böyle konuyu actikca onlar sizin izin istediğinizi düşünürler.
Konuyu alttan alttan acan onlar. Mesela hamilelikte sicakliyorum. Eve cikicagimizi biliyolar ama yaza klima taktiririz merak etme rahat edersin diyolar. Tipki bebek odasini nereye yapalim demeleri gibi. Alttan alttan burda kalicaksiniz diyolar bende her seferinde cikicagimizi belirtiyorum ki kararliligimizi gorsunler

bu fikirdeki adam her türlü zorlar sizi çok istiyorsa karısı doğursun bir tane daha

Bende oyle dusunuyorum. Hani suan pamuk diyorum ama bana degil bebege sanki bu muamele

Duymazdan gelin siz de. Hem duymayin hem de yeni eviniz için esyalar bakın mesela. Siz de onların taktiği uygulayın hatta. Ev eşyalarının fotoğrafını gösterin onlara.

Duymazdan gelin siz de. Hem duymayin hem de yeni eviniz için esyalar bakın mesela. Siz de onların taktiği uygulayın hatta. Ev eşyalarının fotoğrafını gösterin onlara.
Ev baktigimizda soyledim. Su eve baktik surasi iyi burasi kotu diye. Cok esya ihtiyacim yok evlenirken yatak odasi salon yemek odasi aldik. Firinim bulasik makinem var buzdolabi camasir makinesi ve utu sac kurutma gibi ufak seyler eksik. O yuzden daha bakmiyoruz esya ama onun icinde surdan bakariz burdan bakariz gibisinden konusuyorum

Ohoo daha iş yok ev tutucaz artistliği yapıyosunuz be kuzum. Senin üç kuruş kredine mi güvenip yaptınız o bebeği vallahi depresyonlara sokuyosunuz beni.
Oturun oturduğunuz yerde bebekle nereye çıkıyorsunuz eve falan daha kendiniz çocuksunuz. Okulun bitsin bebek büyüsün sen büyü çıkarsınız. Üzülme çok keyfine bak

Kredi degil burs oncelikle geri odeme sikintimiz yok. Is evet suan yok ama hep vardi ve nisan sonunda olucak insallah kesin gibi duruyo. Bi ara bebek istedik erken dedik yapmadik istememeye basladik erken biraz gezer tozariz dedik geldi. Napsaydim aldirsamiydim gelene git denmiyo. Ben hazir oldugumu dusunuyorum. Gelen rizkiyla gelir. Ben ona bakabilcegimize eminim. Tokezlesek annem babam yardim eder. Kp kv torun icin herseyi yaparlar gibi duruyo onlarda yardim eder. Ki ben buna gerek kalicagini bile dusunmuyorum. Kv ablasi dogurdugunda kp her hafta her ay para goturup vermis cocuklara duskunler. Uc kurus kredi dediginiz parayla kac aile geciniyo bilmiyorum biliyo musunuz asgari ucret kadar para aliyorum benimki millilik bursu. Ustune esimin maasi eklenicek. Iyi bi para gecicek elimize. O yuzden ise girmesini bekliyoruz.
Fikirlerinize dusuncelerinize saygi duyuyorum ama emin olun depresyona girmenize gerek yok. Cok sey atlattik. Yasimizdan buyuguz ikimizde

esinizin yaninizda destekciniz olmasi cok ama cok guzel. helal olsun esinize . herkesin ayri bir derdi var. ama en onemlisi ne olursa olsun esiniz yaninizdaysa hicbiseyi kafaya takmayin. hem hamilesiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin.

esinizin yaninizda destekciniz olmasi cok ama cok guzel. helal olsun esinize . herkesin ayri bir derdi var. ama en onemlisi ne olursa olsun esiniz yaninizdaysa hicbiseyi kafaya takmayin. hem hamilesiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin canımmm inşallah. Sağol duan için. Yasimiz ufak ama gercekten saygi oldugu zaman yas falan dinlemiyo ya. Ben hic tereddut etmedim onunla evlenirken. Insallah hepte boyle gider. Sanirim hamileyim diye daha cok takiyorum. Esimde yipraniyo acikcasi. Ama buraya anlatmak insanlarla ayni fikirde oldugumu gormek dertlesmek tavsiye almak o kadar iyi geldi ki

Anneniz babanız yardım edecek zaten o açık.Ama konu onlardan ayrı bi hayat kurmak ya yani. Bu hesaba pek uymuyor dedikleriniz ondan bahsetmek istedim. Yardım alacağınız insanları bu kadar gömmeyin bence evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.

Bi de ben size bebeğinizi aldırın demedim sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah da keşke bekleseydiniz dedim. Istediginiz kadar hazır olduğunuzu iddia edin 20 yaşında daha öğrenci anneyle işi nisanda olacak baba bebeğe hazır falan değildir. Neyseki kv ve kb var sorun yok yani

canim hamile oldugun icin fiziksel ve ruhsal olarak cok hassaslastin normaldir takman. sadece kendini yipratacak seyler yapma yeter. bebegine ve esine odaklan gerisini bosver. zaten bu kaynana kayinpederler ne anlarlar cocuklarinin gelinlerinin yuvasina comak sokmaktan anlamam. sen bide benim yasadiklarimi ahh bi bilsen canim .nasil dayaniyosun dersin. oyle uzunki yazmaya bike yoruluyorum acikcasi .bende 4 yilkik evliyim 1 yasinda oglum var ama bu evlilik bana saolsunkar hem kocam hem ailesi yuzunden 30 sene gibi geldi.

Kv kp illaki gelip gidicekler bebek icin. Ben buna engel olmam olamam. Biz haziriz merak etmeyin. Bebegin dogumu ekimde esimin isi 1 aya hazir. Tokezlemicez gibi duruyo herseyin hesabini yapmaya calisiyoruz. Ve gercekten basaricaz gibi duruyo. Tam arastirmadim ama okirken evlendigim ve coxuk yaptigim icin bi destek alabiliyomusum sanirim ama ne kadar dogru ne kadar yardim bilmiyorum. Benim suphem yok esiminde yok. Oldu ki tokezledik kv kp bagimli degilim gidip boyle boyle demem zaten. Annem babamda var benim. Destek olurlar buna eminim. Kv kp anlarsa esimden duyarsa yardim ederler hayir demem. Zaten bilezik borclari var odemis olurlar. Bilmiyorum. Benim tereddutlerim hep ona vericegimiz egitim nasil olmali yonunde oldu. Maddi acidan hic tereddutum yok ogrendigimizden beri hesap kitap yapiyoruz. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Insallah saglikla alirim kucagima

Bende nacizane tavsiye onlara ev aldirmayin surekli ustunuzde hak iddia ederler. Siz kendi evimiz dersiniz ama onlar yerleşirler cevremde cok gordum. Sofrada az aşim agrisiz başim derler ya yapabilirseniz kendi yaginizda kavrulun.. Ayri eve cikmak konusunda haklisiniz ayrica kalirsaniz belli ki bebek dogunca iyice yüz göz olacaksiniz..

Kp e gelince benim kp de tuhaf gereksiz espriler yapar yada pat diye sacma sorular sorar kv de hemen azarlar.. Acikcasi umurumda olmuyor adamin mizaci boyle diyip geciyorum sizde takmayin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…