Çok mu takılıyorum bilmiyorum

Esim hep arkamda ama ben o kadar olay cikartamam ki. Esim zaten yipraniyo dahada yipranir

Esim hep arkamda ama ben o kadar olay cikartamam ki. Esim zaten yipraniyo dahada yipranir
ahhh be tatlın esin sana acısa zaten parası yokken evlenmez sana söylenen lafta cam kapı kırar esine sahıp cıkar mesel yani seninki bisey yapmıyo seni kandırıyo sende esim yıpranmasın diyosn ahh cnm yaaa

Tavır koyacak bır durum gormedım ben kp ısır lafını fazla buyutmussun sakayla karısık sylenır bu laf kalıp gıbı bısey. Kımseyı kırma ortada kotu olacak bısey yok anlattıklerında zaten esın yanındaymıs ve ayrı eve cıkıyormussunuz tatlı tatlı cıkın kımseyı uzmeyın.

Oyle buyutmediler. Hatta normalde lafimi esirgemem ben ama oyle oyunlarda yapamam bilmiyorum bana cok ters. 20 yasindayim. Erken biliyorum ama bikac zorluk atladik ve ben karsimdakinin dogru insan olduguna yuzde 100 emin oldum. Insallah bi omur boyle gider esimle.

En cok onun annesi babasi yok laflarina bozuldum. O laflar masum degildi. Biz senin annen baban degiliz der gibi soylendi ve sadece ben degil kv bile bocaladi siz dusunun. Bilezikler bana ve esime sorulmadan bozduruldu.

21 yasımda esimle evlendigimde bende öyle demistim sükür ki 5 sene sonra gözlerim acıldı ne mal olduklarını ögrendim

hıc muhattaap degilim ailesyle

yaa
En cok onun annesi babasi yok laflarina bozuldum. O laflar masum degildi. Biz senin annen baban degiliz der gibi soylendi ve sadece ben degil kv bile bocaladi siz dusunun. Bilezikler bana ve esime sorulmadan bozduruldu.
ya belli kücüksün iste ondan hep bunlar senin malını nasıl alır kaynana bana bunu acıklasana bilezikler dügün biter seindir nasıl verirsin kii

21 yasımda esimle evlendigimde bende öyle demistim sükür ki 5 sene sonra gözlerim acıldı ne mal olduklarını ögrendim

hıc muhattaap degilim ailesyle
Ailesiyle ilgili evet yanilmisim dedigim noktalar oldu. Kv bebegi ogrendikten sonra pamuk oldu ama bi gorsen. Kp oyle degil ama ben gorusurum esim icin. Yuz goz olmamaya calisirim sadece

yaa

ya belli kücüksün iste ondan hep bunlar senin malını nasıl alır kaynana bana bunu acıklasana bilezikler dügün biter seindir nasıl verirsin kii
Balayinda yanimda goturmedim bohca sandigimin icindeydi gelince bize saka yaptilar bozdurduk hepsini diye. Yerindede yoktu. Saklamislar. Biz soylemeden neden boyle bisi yaptiniz diye tepki gosterince. Soylediler saka oldugunu. Uzun bi sure nerde bilezikler bilmedik. Sonra soylediler. Saklamislar hirsiz falan olurmus. Parca oarca alip bozdurmuslar hep. Setimde onlrin yataginin altinda simdi gecen kutusunda goremeyince sorup ogrendim

Valla canim eve tasinma surecinizi hizlandirin.

Hamilelign son aylarina birakirsaniz cikamazsiniz.

Esinle net bir dille konus.
Hamileligin son aylarina kalmasin .de

Acil tasinin

O zamana kadar da.ya sabir.de kulaklarini tika herseye

Ikiniz de evlilik icin cocuk yastasiniz. Baska bir evin sorumlulugunu alabilecek misiniz peki. Esine davranis seklin degismesin. Kp ile olan mesafen degissin. Bu da senin onlara karsi mesafeli olman anlamina gelir.
Ben kendimden suphe ettim ama esimden hic suphe etmedim. Ben bocalasamda o toparladi brni hep.. Ufagiz farkindayim ama cocuk yastada olsak bizi olgunlastiricak cok sey yasadik. Oyle evlendik zaten

Valla canim eve tasinma surecinizi hizlandirin.

Hamilelign son aylarina birakirsaniz cikamazsiniz.

Esinle net bir dille konus.
Hamileligin son aylarina kalmasin .de

Acil tasinin

O zamana kadar da.ya sabir.de kulaklarini tika herseye
En erken 2 ay gibi bi surede cikicaz gibi duruyo ama esime kalirsa temmuz gibi diyo birikim yapalim diyo konusucam esimle tekrar

ben sadcee konunu okudum sonrakı mesaJlara bakmadım canım bıkezık meselesınden haberım yok, anne baba mevzusu dedım ya kalıp gıbıdır onun anne babası burada yok gıbısınden şaka olsun dıye soylenen bır sozdur. Olanlar olmus hamıleyken stresten uzak durman lazım o yuzden sıkma canını kafana takma ve uzatma madem bılezıklerını aldılar bak sıze ev alacaklarmıs hıc ses etme evını alsınlar

Ev alirsak insallah gibisinden hep burda kalmamiz icin acik kapi birakmaya calisiyo canim ya. Esimde farkinda banada yapiyolar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…