Esinizi seviyorsunuz ama nedense onu dunyaya getiren anneyi sevmiyorsunuz.erkek evladi olan annelere uzulur oldum sunlari okudukcaonları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum
Bu da cekememezlik.prenses yazdığını gördüm
Her annede sevilmiyor zaten sorun yaşadığımı dile getirdim sadece konu üzerinde durduğum için detaya inmedim ve ne yazıkki annesi sayesinde bırak erkek annesi olmayı hiç bir zaman anne olmak istemiyorumEsinizi seviyorsunuz ama nedense onu dunyaya getiren anneyi sevmiyorsunuz.erkek evladi olan annelere uzulur oldum sunlari okudukca
Bu da cekememezlik.
Ama esiniz seviyor ve koparmaya calistikca en buyuk zarari siz alirsiniz cevremde bir suru ornek var sonu bosanmayla biten..esiniz bu kadar duskunse kiz kardesne prenses demesine takilmayacaksiniz.hem ne var bunda yaa ?Her annede sevilmiyor zaten sorun yaşadığımı dile getirdim sadece konu üzerinde durduğum için detaya inmedim ve ne yazıkki annesi sayesinde bırak erkek annesi olmayı hiç bir zaman anne olmak istemiyorum
Benim yengem de abimi kiskancliktn yanimda oturtmuyodu simdi 2 cocukla bosandilar..aileden koparmaya calisanlara kupe olsunBu kadar büyük ne yaşadınız ki bu öfke niye? Benim abim de bana prenses der ve yengem buna laf etse valla yolarım ona ne ki
Benim yengem de abimi kiskancliktn yanimda oturtmuyodu simdi 2 cocukla bosandilar..aileden koparmaya calisanlara kupe olsun
Bu kadar rahatsız olmanızın sebebi nedir ?
Eşimle kardeşi çok iyi anlaşmazlar normalde nişanlılık ve sevgililik döneminde çoğu zaman bn aralarını düzelttim normalde birbirlerine sürekli hakaret eden insanlar ne oldu da canım abim prenses olaylarına dönüştü samimiyetsiz buldum ve kız kardeşinin başıma ördüğü çoraplardan spnra ona öyle söylemesi sinir bozucuBu kadar rahatsız olmanızın sebebi nedir ?
Bence cok takintilisin. Yani sen sevmiyor olabilirsin ama asla esinden ailesinden uzaklasmasini istemeye hakkin yok.Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Eşimle kardeşi çok iyi anlaşmazlar normalde nişanlılık ve sevgililik döneminde çoğu zaman bn aralarını düzelttim normalde birbirlerine sürekli hakaret eden insanlar ne oldu da canım abim prenses olaylarına dönüştü samimiyetsiz buldum ve kız kardeşinin başıma ördüğü çoraplardan spnra ona öyle söylemesi sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?