Çok mu yalakayım ne :)

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

Al tatlım all çok güzel fikir bence .. hem bu yalaka olmak değil ince düşünceliliğini gösterir

teoride büyük incelik lakin yapma derim bi adımı bi atarsan hep yapmak zorunda kalırsın yapmazsan bak bak oglani alana kadarmış hersey derler

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

alıştırmaaaaa. boşver. onun doğum gunundede ona gönder. nişanlının doğum günü bu. onun değil. bi alışırsa pişman olursun sonra

ramazan öncesi bir tanıdığım oğlunu nişanladı.sevgililerken kız gelip gidip ailesini kötülemiş.siz şöyle iyisiniz,siz böyle beceriklisiniz,benim annem bilmez,benim ailem cahil bilmem ne.tanıdıkta ahhh ahhh hiç bize uygun bir aile değiller ama oğlumu vazgeçiremedim diyor.şimdi bu kız doğru mu yapıyor yani.eminim evlenince de ailem de ailem diyecek.çok gördük bu hikayeleri.ayrıca kızın ailesini de gördüm gayet hoş, mütevazi,cana yakın insanlar.annesi kibar,babası efendi bir adam.

Yorumları hayretle okudum böyle laf çarparak ters ters konuşarak rahatlıyolar galiba
Nyse konuna gelince bende geçen gün nişanlımın annesine kuş aldım onun kuşu vardı bi tane yanına arkadaş aldım nişanlımla benim adımı koymuş öyle seviyo kuşlarını
Sonuçta aile olucaksınız bence içinden geliyosa yapmalısın. Benim nişanlım anneme yapsa şahsen çooooook mutlu olurum hele annem daha çok mutlu olur :) erkek yaparsa oluyoda kız yapınca niye olmuyo? Çiçek yaptırıp özel çiçekçiyle göndermede onlara eve ugrıycaksanız artık siz kendiniz götürüp verin alt. Tarafı bi çiçek böyle jestler herzaman yapılcak şeyler değil zaten nişanlının bi doğum gününde yap. İlerde kaynanan tprunlarına anlatır falan hoş bi anı olur :)

Vay arkadaş !
Nedir bu içinizdeki kayınvalide hiç bir şeyi haketmeyen mahluktur düşüncesi.
Aman alışmasınlar demeler falan.
Belki kızın kayınvalidesi sizin ki gibi kötü değildir ?
Belki o çiçeği gerçekten hakeden kayınvalide vardır ?
İnsan neden kendinde olmayanı bu kadar eleştirip pisss kakaaa ööğğ yapar ki ?

Burada tek saçma olan konu başlığı. Yalaka çok çirkin bir tabir.
Tabi ki nişanlını doğuran annesine çiçek yollaman çok ince bir düşünce.
Sonra hep bekler demişler ne olacak beklerse ?
Eline mi yapışır yine alır .
Gerçekten kötü niyetli ve eziyet eden kayınvalideleri ayırarak söylüyorum bunları.
Eşlerimizin anneleri öcü değil. Onlar olmasaydı evleneceğin adamda olmayacaktı.
En başta şunu unutmayın ki hepimiz "KAYINVALİDE ADAYIYIZ"

yine kirici davranan arkadaşlar var.mesafe koymak niyeki belki çok sevecek ayrıca kötü davrandı diye jardi tarafında kötü davranmasına gerek yok.ne ekersen onu bicersin o yüzden hoşgörülü yapici olmak gerek.benim kaynanam yok.sizleri anlamiyorum sizlerin yaptığı yorumlar biraz önyargılı oluyor

Nişanlının doğum günüyle kaynanaya çiçek arasındaki alakayı çözemedim
bence gönderme

İçinizden gelir çiçek gönderirsiniz ne ala. Ama sizin tabirinizle "yalakalık" için veya "nispet" için böyle davranan insanlardan özel hayatımda pek haz etmiyorum.

Insanları kırıp ıncıterek konusmaya ne kadar meraklı herkes.Bence gönder güzel bir çiçek.Gectıgımız nısan ayında benım sozlumunde dogum gunuydu annesıne çok hoş bir orkide aldım verdım, mutluluktan ağladı kadın.Illakı her kayınvalıde kotu olacak dıye bır kaide mi var ? Çok zarif bir düşünce.Ayrıca kayınvalıdeyle mesafeyı bu yuzden koruyamıyor kızlar dıyen kısılere de bır ornegım var.
Ben kayınvalıdeme karsı gayet mesafelıyımdır.2 senedır tanıyorum 1 aydır sözlüyüm,hala siz diye hitap ederim.Benı ailesindeki herkesten daha çok sever nedenını de sözlüme soylemıstı.Bana söylediğinde bır kere daha sevdım kayınvalıdemı.Böyle kırıcı yorumlar yapıp ınsanların hevesını kaçırmayın.
Sende kımseyı takma arkadasım içinden gelenı yap.Kayınvalıdenı sen bızden ıyı tanırsın,hak eden ınsan ise yap elınden geleni.

Halamin gelini böyle birşey yapmıştı , evlendikten sonra ilk doğum gününde pasta ve çiçek göndermiş not olarakta..teşekkür ederim böyle bir evlat dünyaya getirdiğin için gibi bişeydi.hos bir jest bence eğer kv anlarsa yap yani anlarsa dediğim nasıl deyim kıymet filan babinda değil yaptığına bön bön bakamzsa yap

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bencede kayinvalideye bagli..araniz iyiyse yap..icinden geliyorsa yap..yani dusunuyorumda gelini anneme boyle birsey yapsaydi annem cok mutlu olurdu..cunku annem gelinini cok sever..sicak sudan soguk suya dokundurtmaz …o derece…

Ama annemin kayinvalidesini yani babannemi dusundugum zaman bu fikir bile sacma geliyor bana…

Son 3 senedir eşimin her doğumgününde kaynanama çiçek gönderirim.. Her sene benzer kart yazarım üstüne "iyi ki doğurdun, iyi ki güzel ahlaklı yetiştirdin" gibi... Ben yalakalık olarak görmüyorum. Benim eşim ağaç kavuğundan çıkmadı elbet bir ailesi var ve onlar benim düşmanım değil. Ben eşime aşık oldum ama sadece görünüşüne değil. Karakterine, ahlakına, insani özelliklerine aşık oldum... Onu bir hamur gibi yoğurup bana servis ettiği için kaynanama teşekkürü herzaman bir borç bilirim :)

niye ki. iyi ki bu oğlanı doğurmuşsun diye mi .. bence kv.ne özel bir günde gönder bu şekilde anlamsız olur

))Bence ince bir dusunce ama her kayinvalidenin anlayacagi turden degil sizin kayinvalidenizi bilemeyiz tabiki

6 yıldır çıkıyorum nişanlımla iki yildirda dediğim gibi nişanlıyım bir kere bile ne annesinden nede babasından kötü bir kelime veya davranış gördüm. nişanlım bana karşı
Kötü bir tutumunda bile onun değil benim yanımda oldular her defasında. Düğün tarihini bile onun istediği değil benim istediğim tarihte yaptılar vs vs. Yani anlayacağınız kv konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum herzaman yapılacak birsey değil zaten bu l içimden geldi sanada çiçek almak istedim bu bahaneyle deyip her iki tarafı mutlu etmek istememdi. Çünkü nişanlım annemi olsun babami olsun sürekli düşünen hediyeler alan her zaman arayıp soran insan bende bunu yapmışım cokmu diye düşündüm açıkçası.
Yalaka kısmına gelince aslında böyle şeylere alışık değilim kendimi o yüzden öyle hisettim açıkçası ne bilim :||

Bayan şuan için sorunum yok,sorunum olsa burda paylaşırdım
Yeri geldi paylaştım yine paylaşırdım...
Sizde mesajınızda bir bayanı kırdığınız için aynı şekilde yazdım
Bu arada içimi rahatlattığım falan da yok,zaten içim rahat..
bence siz üslubunuza dikkat edin

Arkadasim, 2 senedir nisanliymissin. Bu dusunce aklina geliyorsa demek ki kayinvaliden iyi biri. Sana bir yanlisi dokunmamis. Sirf bu yuzden bile bir cicek gonderebilirsin tabii ki.

Ben de kayinvalidesinden nefret edenler tayfasindayim. Insani bir ozelligi bile yok ki gorusmuyorum zaten. Ama her kayinvalide kotudur diye bir durum soz konusu degil her gelin iyi diyemeyecegimiz gibi.

2 senedir seni kirmayan bir kayinvalideye bu jesti buradaki yorumlara bakarak cok gorme bence.
Evlendigin zaman degisir ve seni kirarsa bir daha gondermezsin olur biter. 2 seneden sonra bile gelinine boyle bir incelik dusundurebilen kayinvalideyi ve kiymet bilen gelini ben takdir ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…