Çok mu yalakayım ne :)

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

Gerek yok bence anneler gününde yapın o hareketi daha anlamlı daha ince bir düşünce olmuş olur yada kv doğumgününde

Bana böyle tatlı birini doğurdu için:)))) nispet yapcam die neler yapiyorum anaaammm ama kimsenin akıl etmediği şeyler yapmak istiyorummmmmmm

kime nispet? eltine falan mı
öyleyse korkulur senden ve hiç gerek yok...

kusura bakma ama hakikaten yalakalık olur bu yapma tatlım ne gerek var hem kayınvalidenin doğuştan kalkık totosunu daha da kaldırmaya gerek yok bence sonra tepene biner demedi deme

30 yaşındayım bi günden bi güne doğum günümde tutupta anneme bi dal çiçek almışlığım yok....tüüüüüüü bana.....millet kayınvalidesine varana kadar düşünüyor...

Icinden nasil geliyorsa oyle hareket et. Herkes kaynanasiyla kotu olcak diye bisey yok.
Cok guzel gecinenlerde var. Sevmek saymak guzel sey, oda sevinebilir bu duruma.
Insallah siz cok iyi anlasan kaynana gelin olursunuz, (toplumada ornek)

Nasil alistirirsan oyle gider.her oglunun dogumgununde birsey bekler .zaten evlendikten sonra nekadar anlasiyor olsanda gicik olacaksin.ben kv mi yasadigim ustuste gelen sikintilardan oturu moralim bozuk diye 1hafta aramadim nasil laf sokuyor.eee alistirdim tabi 2gunde bir aramaya.zor kardes bu isler.kendi annen varken baska bir kadinida o makama yerlestitmek daha otesi ona anne demek cok zor....

kime nispet? eltine falan mı
öyleyse korkulur senden ve hiç gerek yok...

Harika tespit. Kime nispet yapacaksiniz? Bu tur jestleri normalde de yapacak bir insan degilseniz- ki olsaniz boyle bir konu acmazdiniz- hic bulasmayin. Beklentiyi artirmak mutlulugu azaltir.

Kime nispet yapacaksın?

K.validene doğurdun büyüttün ohh kaptım oğlunu diye mi çiçek göndereceksin :26:

Yalaka ifadesini kullanan sizsiniz. Biz de evet oyle olur dedik diye mi zorunuza gitti?

Evli olupta BDV de kaynanadan 'ay kaynanam şunu bekliyo benden, sık gel diyo, hediye niye almadın diyo' şeklinde dert yananlar
Nişanlıyken anneler günü bile değilken böyle çiçek böcek yollayanlar mı acaba :44:

Önce ümit verip sonra simit bile vermiyosanız kayınvalideler haklı bence

Son düzenleme:
ne gerek var
şahsen ben kaynana olsam ne yılışık kız , çekeceğim var bundan derdim
onun yerine kendi annene durduk yerde çiçek al sevindirirsin kadıncağızı
daha nişanlısın başlarsan hediyelere ooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…