Çok mu yalakayım ne :)

Bence gereksiz canim. Sonucta senin nisanlinin dogum gunu annesinin degil. Insanlarin gozune girmek icin ugrasma derim ben ki nisanlin memnun olacak diye bunu yapmana gerek yok diye dusunuyorum. Cok fazla yakin olma derim. Mesafeni koru ki basta neysen sonunu da aynen o sekilde getir. Ha sana saygisizlik yap demiyorum ama en azindan mesafeli davran. Boyle daha tatli olursunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bence iyi niyetli dusunmussun.nisanlinin doğum gününde değilde başka zan yolla hem nisanlinin annesine hemde kendi annene:)

Son düzenleme:
Daha 17 yasindayim, size karismak asla haddime dusmez. Ama Ne geregi var. İnsanlar nisanlilik doneminde kv ile arasina nasil mesafe koyucagini sorar ilerde pismanlik yasamamak icin. Siz nisanlininizin dogum gununde annesine cicek almaktan bahsediyorsunuz.kaldi ki kv adayinin dogum gunu bile degil. Bence cokk gereksiz, simdiden boyle davranirsaniz ilerde basiniz agriyabilir

Ehehe annem de doğum günümde benden hediye ister o geldi aklıma iyiki doğurdum bak seni, o kadar da sancı çektim diye

Sen de hediyeyi yollarken iyiki doğurmuşsunuz sevgilimi, o kadar zahmete girmişsiniz teşekkür ederim de verirken ehehee

bence çok tatlı bi düşünce, karşındaki kıymetini bilir bilmez onun sorunu ama sen içinden geleni yap, sevdiğinn erkeğin annesi yabancı değil :)

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

Basligin cok sevimli ama bence yalaka degilde cok iyiniyetlisin.gonderip gondermemek sana kalmis tabiki ama nisanlilik hep boyle canim cicimdir evlilik hic hayal ettiginiz gibi olmuyor sevgili kardesim.simdi gonderdin ama ileride inan gonderesin kalmaz:)

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

1. Yeni mi aklına geldi iki senelik nişanlıymışsınız bir dogum gunu daha olmuştur bu zamana kadar
2. Alıştırma
3. Bir kere böyle bir şey yaparsan hep bekler artık bir şeyler
4. Anası senin için doğurmadı ya kendi için doğurdu sen niye iyi ki nişanlımı doğurdun diye çicek alıyorsun

Peki sen neden böyle kırıcı konuşmak zorundasın burda size aklıma gelen birşeyi soruyorum iyi niyetle diğer arkadaslarda saçma demiş gerek yok demis ama insan gibi söylemiş sizin gibi acaba nasıl yerin dibine vursam diye düşünmeden iyi niyetle sorunlarınız mı var sizin burda insanlara saldırarak içinizi mi rahatlatiyorsunuz l???? O başlığa gelince yalaka değilim hiç olmadım şaka manasında yazdım

Yalakalik nasil cirkin bir ifadedir Allah askina?
maksadiniz o olmasa bu basligi layik gormezdiniz zaten.
cok yersiz bir davranış bence.

Kötü dusunceliler uzak durun konumdan mumkunse

Neden yalaka olasın ki? Ne kadar hoş bir hareket.

Çiçek filan değilde bende arayıp teşekkür etmiştim iyi ki doğurmuşsunuz vs. ama şuan pişmanım manyak karı benden nefret ediyor

Ya siz ciddi değilsiniz dimi

yazacaklarım benım sahsı goruslerım

kızlarımız kayınvalıdeyle mesafeyı ıste bu gıbı dagranıslar yuzunden koruyamıyorlar bence. cevremde de cok sahıt oldugum bı durum mesela kızlar nısanyıken kayınvalıdelerıne annecım annecım dıye etrafında dolanıyorlar evlendıkten sonra bırak annecımı anne dıye bıle soylemıyorlar nısanlıyken goklere cıkarmalar evlendıkten sonra ,mesafe. bu defa da gelıne " degıstı " denılıyo neden cunkı oncekı ılgıyı alakayı goremıyorlar e halıyle oyle dusunuluyo halbukı nısanyken normal davranılsa mesafe korunur hıc yazdıklarım gıbı oncesı ve sonrası gıbı bı durum olmaz

sıze gelecek olursa eger evlendıkten sonra da nısanlının dogum gunlerınde cesıtlı hedıyelerle kayınvalıdenın gonlunu hos tutmaya devam edeceksen tabıkı cok hos bı davranıs olur ama bır kereye mahsus olacaksa :44:

mesela benım esım evlendıgımız zaman ılk d. g. mde annemı aramıs ıyı evlat yetıstırdıgı ıcın tesekkur etmıstı sende bı arayabılırsın

Ben bile acayip korktum sizden şimdiden.

Selamlar, bence çok hoş olur valla, şöyle düşünmek lazım kendi öz annemize gelinimiz böyle bir jest yapsa ne hoşlarına gider annelerimizin değil mi

Bir sonraki dogum gununde evli olursaniz ve ayni ilgide davranmazsan her ozel gunde ayni muhabbet. bak gelin hanim kopruyu gecene kadar melek gibi davrandi dustu maskesi demeye baslarlar. Ki bende derdim. Eger normalde kardesinin dogum gununde annene cicek alicak incelikte degilsen yapma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…