2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)
2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)
Madem jest yapmak istiyorsun,o zaman neden yalaka olduğunu düşünüyorsun?
Kendini bu şekilde tanıtan senken,bayana size eleştiri yazdı diye ters dönmeniz saçma
Bir önceki mesajınzda da farklılık yapma adına ne yapacağınızı şaşırdığınıza dair cümleler sarfetmişken ...
Bence de gereksiz ve saçmalığın daniskası...
Yalakalik nasil cirkin bir ifadedir Allah askina?
maksadiniz o olmasa bu basligi layik gormezdiniz zaten.
cok yersiz bir davranış bence.
Acaba kendi dogum gununde annenize bir cicek almisliginiz varmi
Nasil bu kadar basit seyler dusunuebiliyonuz anlamiyorum....
yada sen gonder evlenince o gonderdigin ciceklerin dikenlerini tek tek sana batirir merak etme
değil mi,benim oğullarımın kız arkadaşları da bana bir sürü incelikler yapıyor ve ben not alıyorum,ileride nasip olup evlenirlerse sorun olursa göstereceğim,şu tarihte şunu,bu tarihte bunu yaptınız diye,şimdi derdiniz ne,oğlumla evlenince işiniz bitti mi diyeceğim
Ya siz ciddi değilsiniz dimi
yooo çok ciddiyim,sevgiliyken nişanlıyken böyle kırk takla atıp da evlenince köşe bucak kaçan kızlara müstehak
değil mi,benim oğullarımın kız arkadaşları da bana bir sürü incelikler yapıyor ve ben not alıyorum,ileride nasip olup evlenirlerse sorun olursa göstereceğim,şu tarihte şunu,bu tarihte bunu yaptınız diye,şimdi derdiniz ne,oğlumla evlenince işiniz bitti mi diyeceğim
Bence hiç normal bir davranış değil, özür dilerim ama bir düşünün bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?