Çok mu yalakayım ne :)

Tamam vazgeçtim kötü bir fikirdi😐😐

Sakın yPma ben o hatayı yaptım şimdi yapmayan aksine kötü olan eltim daha tarıyor ağzına sıçan yRıyor resmen şımarma bence gerek yok

Sakın yPma ben o hatayı yaptım şimdi yapmayan aksine kötü olan eltim daha tarıyor ağzına sıçan yRıyor resmen şımarma bence gerek yok

Haklısın aslında ; ((

Aha ha ha
ben de kaynanamı doğum yapma günün kutlu olsun diye aramıştım eşimin doğumgününde
Kadın hiçbirşey anlamamıştı

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

Şuan içinizden böyle bir güzellik geçiyor olabilir ama yapmayın.. Bugün bunu yaparsanız, evliliğiniz boyunca devamlı beklenecek ve eğer yapmazsanız; çok değişti vs. vs. aklınıza hayalinize gelmeyecek şeyler yaşayıp, evliliğinizde huzurunuz bozulacak. Abartmayın olayı !

ilişkiler ve hayatın içinden topiğine açsaydın daha sevgi dolu,daha ılımlı cevaplar alabilirdin ama burası BDV :)))

bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap,yalakalık diye düşünme

Son düzenleme:
Evlenince nasılsa yapmayacaksın,şimdi de yapma :)

değil mi,benim oğullarımın kız arkadaşları da bana bir sürü incelikler yapıyor ve ben not alıyorum,ileride nasip olup evlenirlerse sorun olursa göstereceğim,şu tarihte şunu,bu tarihte bunu yaptınız diye,şimdi derdiniz ne,oğlumla evlenince işiniz bitti mi diyeceğim

Bence de yapma.
Senede iki defa (doğum günü, anneler günü) çiçek yeterli.
Gerçi ben umreden gelince de almıştım. Ben kayınvalidemi seviyorum ama sen henüz o kadar iyi tanımıyorsun temkinli olmak gerek.

Madem jest yapmak istiyorsun,o zaman neden yalaka olduğunu düşünüyorsun?
Kendini bu şekilde tanıtan senken,bayana size eleştiri yazdı diye ters dönmeniz saçma
Bir önceki mesajınzda da farklılık yapma adına ne yapacağınızı şaşırdığınıza dair cümleler sarfetmişken ...
Bence de gereksiz ve saçmalığın daniskası...

Çoğu kişi ne kadar gereksiz görmüş, oysa çok şık bir hareket.
Kaynanaların hepsi gıcık, çirkef olacak değil :) belki çok iyi kalpli bir kadın, belki bu hareket cok hosuna gidecek.
Kesinlikle gönder canım çok güzel bir düşünce.. bir erkek kardeşim var evlendiğinde nişanlısı anneme çiçek yollasa duygulanır çok sevinir annem.. arada da konuşuruz bu konuları güzel kayınvalidelerde var

Yalakalik nasil cirkin bir ifadedir Allah askina?
maksadiniz o olmasa bu basligi layik gormezdiniz zaten.
cok yersiz bir davranış bence.

Çok saçma bence.
Yalakalık ikiyüzlülüktür.
İçinden gelen bi davranış olsa bile yapma, kadının kendi doğum gününde yollarsın. Gereksiz jestler bunlar...

Kızı bi dovmediginiz kalmış herkes ne kadar gergin ve muhalefet olmak için tetikte. içinden geleni yap eğer bu seni ve kayınvalideni mutlu edecekse neden olmasin. bi cicek göndermekle evlilik bozulmaz sen temkinli davrandiktan sonra :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

mrb neredeyse aynısını ben yaptım dıyebılırım.......2 yıllık evlıyım.......esımı ck sevıyorum...annesıne jest yaptım bu bence yalakalık degılde ınce dusunmektı...ınan degmedıgını anlıyorum..cunku hergun al bırgun alma.....nıe yanasmadı vs oluyor.........benım basıma gelen ıse kayınvalıdem tutumlu oldugu ıcın tesekkur etmıyordu tm tersı gerek yk para harcamayın vs.......basta nısanlıyken ıyı nıyetlı yanasıyor dıyordum sımdı ıse mutlu olmayı yasayamıyor yasatmıyor dıyorum.....kendı annene al....kayınvalıde erkek annesı olarak daıma sanslı....ozel durumlar harıc.

kendi annenize kendi dogum gününüzde sizi 9 ay karnında taşıdıqı,uykusuz geçirdiqi geceler ugruna,sizi bu yaşa getirdiqi icin hiç çicek aldınız mı?

Bence gönder.beni dinle:)ben kv anneler gnünde hediye aldm şmdi kavga ettk eşm herzaman yanımdadır.beni kötü bilmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…