- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi ailedostu1
Evlenmeden önce de böyle miydi?Seviyorum eşimi.ama karakteriyle ilgili problemler yaşıyorum.sevmedigim şeyleri yapiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önce de böyle miydi?Seviyorum eşimi.ama karakteriyle ilgili problemler yaşıyorum.sevmedigim şeyleri yapiyor
Adam kötü alışkanlıkları yokmus. Siz onu bunu bahane etmeyin sevmiyosunuz işte bu kadar basit şeyler yüzünden sevgi bitemez diye düşünüyorum sevgi olmasa evlilik zaten yürümez2.5 yıllık evli ama aslında çok da mutlu olmayan biriyim. Severek evlendik.Aslinda şiddet küfür vs hiçbiri yok.isinden evine evinden işine giden bir adam.ama mutlu değilim.surekli tripleri çocuk gibi kümeleri beni bıktırdı. Kaç kere konuşsam da düzelmedi. Ona karşı eskisi gibi hissetmiyorum. Sizce bu sebepler boşanmak için yeterli değil mi.? Sonrasında bir hayata devam etmek çok mu zor?
Aynı evin içine girince tanımaya başladım.ama bazı özellikleri aynı tabiEvlenmeden önce de böyle miydi?
Evliliği sürdürmek için sadece kötü alışkanlıklarının olmaması yeterli mi?Adam kötü alışkanlıkları yokmus. Siz onu bunu bahane etmeyin sevmiyosunuz işte bu kadar basit şeyler yüzünden sevgi bitemez diye düşünüyorum sevgi olmasa evlilik zaten yürümez
Sonuçta az çok biliyordunuz yani. Böyle sevmişken şimdi batiyorsa bu huylar bence artık sevmiyorsunuz.Aynı evin içine girince tanımaya başladım.ama bazı özellikleri aynı tabi
Onu demiyorum şikayet ettiğiniz neyse bilmiyorum ama sevgi kolay kolay bitmez bitersede yürümez hayırlısı diyelimEvliliği sürdürmek için sadece kötü alışkanlıklarının olmaması yeterli mi?
Belki de.sogudum çünkü.belki o da öyledir.Sonuçta az çok biliyordunuz yani. Böyle sevmişken şimdi batiyorsa bu huylar bence artık sevmiyorsunuz.
Şiddet küfür hakaret aldatma yok muhtemelen alkol fln da yok işinden evine evinden işine gidip gelen bi koca vahhh bacım ne çekmişin sen böyle monoton evlilik olurmu heyecan yok macera yok iyi dayanmışsın hemen boşan hiç bekleme kendini heder etme...adam küfür hakaret şiddet alkol zina yapaydı gece sabahlara kadar gelmeyeydi cam köşelerinde bekleyeydin yakası rujlu fln karşına çıkaydı ne güzel bi evliliğin olurdu bak edepsize tek suçuda küsmek küsmesede her şeyi yaşatşaydı ne güzel olurdu napalım senin kaderinde buymuş boşa bu adamı senin çöp diye attığını millet alır baştacı yapar çok üzüldüm şimdi neler neler yaşamışın Sabrına hayranım yoluna bak Allah sanada layığını verir elbet..2.5 yıllık evli ama aslında çok da mutlu olmayan biriyim. Severek evlendik.Aslinda şiddet küfür vs hiçbiri yok.isinden evine evinden işine giden bir adam.ama mutlu değilim.surekli tripleri çocuk gibi kümeleri beni bıktırdı. Kaç kere konuşsam da düzelmedi. Ona karşı eskisi gibi hissetmiyorum. Sizce bu sebepler boşanmak için yeterli değil mi.? Sonrasında bir hayata devam etmek çok mu zor?
Ne kadar güzel dilekler böyle.tesekkir ederim kalbimizdekinin kat ve katını verir inşallah rabbimŞiddet küfür hakaret aldatma yok muhtemelen alkol fln da yok işinden evine evinden işine gidip gelen bi koca vahhh bacım ne çekmişin sen böyle monoton evlilik olurmu heyecan yok macera yok iyi dayanmışsın hemen boşan hiç bekleme kendini heder etme...adam küfür hakaret şiddet alkol zina yapaydı gece sabahlara kadar gelmeyeydi cam köşelerinde bekleyeydin yakası rujlu fln karşına çıkaydı ne güzel bi evliliğin olurdu bak edepsize tek suçuda küsmek küsmesede her şeyi yaşatşaydı ne güzel olurdu napalım senin kaderinde buymuş boşa bu adamı senin çöp diye attığını millet alır baştacı yapar çok üzüldüm şimdi neler neler yaşamışın Sabrına hayranım yoluna bak Allah sanada layığını verir elbet..
O zaman terapiden de sonuç alamazsaniz vazgecin derim.Belki de.sogudum çünkü.belki o da öyledir.
Bunları geçmişte yaşamış biri olarak yazdım zaten panik atak ve kalp hastası oldum 20 ki yaşlarda kimsenin yuvası yıkılsın istemem düşmanım bile olsa evinde huzurlu olsun..sizin şikayet ettiğiniz konu boşanma yada soğuma için sebep değil tabiiii bana göre insanlar neler yaşıyor bilin görün evinde işinde olan şiddet küfür olmayan bi eş var şükretin Allahın gönlüne dokunur tepe Taklak eder mutluluğa hasret kalırsın bi kadın olarak bi kadının kötü şeyler yaşamasını istemem sen atarsın başkası tutar başına taç eder gözünü aç küserse küssün sen şımarıklık yap sen büyüklük yap o mahcup olsun bi diğer yorumuda bu hayatları yaşayan varken küsen koca daha iyi şükret ki Allahın gücüne gitmesinNe kadar güzel dilekler böyle.tesekkir ederim kalbimizdekinin kat ve katını verir inşallah rabbim![]()