Çok mükemmeliyetçi davrandım. Böyle oldu...

pembebulut111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
31
60
3
41
Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Yani artik her seyi sorun etmezseniz tabi sansiniz var☺

Tabi armutun sapı üzümün çöpü desek hepimiz bekar kalmıştık.
Şimdi de demediğimiz saplar, çöpler bir tarafımıza girdi.

Iyi mi oldu?

Işini bilmeyen çavuşlar döner... avuçlar.
Anladiniz siz.

Siz işinizi bilin yani.

Tepemin tasının atık olduğu çok mu belli? :)

Bunda üzülecek bir şey yok aslında. Tabi ki içimize sinmeyenle ilişki yaşamamalıyız. Yaşınız da çok geç değil evlilik için. Bundan başka derdiniz yoksa çok şanslısınız bence. Şimdiye kadar aşık olmadınız diye şimdiden sonra da bu konu için karamsarlık yaşamaya değmez

Bazı gerçekler de var tabi. Erkekler genelde kendilerinden yaşça küçük kişileri istiyorlar. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız biraz durum zorlaşabilir.

Eşimin arkadaşı subay iki sene önce 39 yaşında evlendi eşi 40 yaşında bir öğretmen hanımdı. Şuan 7 aylık bi kızları var. Herşey her yaşta mümkün. Yeterki hayatınız için makul olanı görün yoksa kusur herkeste var

evlenmek icin elbette ki kriterlerinize uymasi sarti var ve burada esneme yapmamaniz gerekir, yoksa mutsuz evlilikler oluyor goruyoruz.

Ama daha flort asamasina gecerken bu kadar ince eliyorsaniz bence orada biraz hata ediyorsunuz.
Ben biraz daha deneyerek gorme taraftariyim, hani hic olmayacak insanla deneme de yapilmaz tabi de, atiyorum kriterlerinize belirli oranda uyan bir kisiyle de 3 5 ay denenebilir bence.
yoksa ilk goruste her seyi her seyime tam uyan birisi olsun biraz fazla utopik geliyor bana, ama olabilir de tabi.

yasiniz asla sorun degil bence.

Bence hiçbir sey için geç değil.Biriyle güzel bir ilişki yaşamak için 36 yaş nedir ki ?Ama şöyle bir şey var insanlara biraz olumlu yaklaşmak gerekiyor.Burada kriter dediğiniz şeyler ne o çok önemli.Mesela işi olsun ,biraz hoslanayim(ilişki ilerdikce ve güzelleştikce zaten hisler de güçleniyor),eğitimli ve hayat görüşü size benzeyen birini istiyorsaniz bence bunlar makul.Ama bazı arkadaşlarım var zengin olsun ,yakışıklı olsun bir de sürekli onların kaprislerini çeksin isteyenler var ki onlara diyecek sözüm yok.Hicbirsey vermeden sürekli almak istiyorlar.Boyle değilseniz sorun yok bence.Hersey gönlünüzce olsun.

Back
X