- Konu Sahibi pembebulut111
Bu yaştan sonra evlenmek imkansız gibi bir şey.İstisnalar olur ama gerçekçi olup genele bakmak gerekiyor.Takmayın bu durumu hayat çok kısa.Bir şeyleri takarak ömür geçmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, imkansız gibi bi şey diyenlere inanmayın. Ben ve arkadaşlarımın çoğu sizin yaşınızda ve ya daha ileri yaşlarda evlendik. İstanbul’da yaşayıp kariyer yapıyor iseniz evlilik biraz gecikebiliyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum. Geç mi kaldım acaba? Nerede yanlış yaptım gibi. Ama baktım ki çok güzel bi şekilde hayatımı yaşıyomuşum. Şimdi düşünüyorum ki geç de olsa tam zamanıymış. Yoksa şu an o kadar dünyayı gezemezdim, kendimi tanıyamazdım gibi geliyor. Herkes için doğru zaman farklıdır. Siz yine de tanışma fırsatlarını kaçırmayın. İnsanlara şans ve zaman verin. Evlilik de korktuğunuz gibi bi şey değil. Hele sizin gibi ekonomik bağımsızlığı olan özgür bir kadın için. Mahalle baskısı sizi umutsuzluğa sürüklemesin. İyi şanslar :)Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Ben de varım vallaBir benim herhalde evlenip pişman olmayan![]()
Ben de varım valla
Evlilil zor mu zor, sorumluluk ağır mı ağır, bazen didişip boğmak istiyorsun ana genelde iyi ki evlenmişim derim![]()
Şu ailelerin evlenemeyen çocuklarına ortada ölüm varmışçasına üzülmesi bir bana mı komik geliyor. 53626227 tane evlilikten sadece 1000 tanesi mutlu oluyorken ne bu istek?Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben varım. Ama benim ki 2. Evlilikti. Bilmiyorum sayilir mi?Herkese merhabalar. Ben 36 yaşındayım ve İstanbulda yaşıyorum. Burada güzel bir işim var. Yalnızlıktan başka bir sıkıntım yok. Şu yaşıma kadar karşıma çıkan kişilerde her zaman bir kusur buldum. Kimine “dış görünüşü böyle”, kimine “işi şöyle”, kimi için “ailesinde şu var” gibi eleştrilerde bulundum. Sonuç ortada. Ailem de bu durumuma çok üzülüyor. Aslında düşününce gerçekten çok şükür başka bir derdim yok ama bir de ailemi, düzenimi kurabilseydim diyorum. Sizce hala şansım var mı bilmiyorum. Benim gibi olan, bu yaşlarda güzel evlilikler yapan var mıdır bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben bu yoruma cok katilmadim...Nasip olsaydı, o kusurları görmezdiniz. Hayırlısı olsun, umudunuzu kaybetmeniz için yaşlı olmanız gerekir ama gençsiniz.
Ben bu yoruma cok katilmadim...Nasip olsaydı, o kusurları görmezdiniz. Hayırlısı olsun, umudunuzu kaybetmeniz için yaşlı olmanız gerekir ama gençsiniz.
Hiç bir şey için geç değil, ama arkadaşlarin da belirttiği gibi kriterlerinizin mantıklı noktalar olmasi lazim. Soyadini begenmedigi icin çocuğa hayir diyen arkadaşım vardi...![]()