- Konu Sahibi karanfil16
-
bacım, herşey güzellik değil... bazıları zekaya vurulur, bazıları güzelliğine, bazıları hanımefendiliğine, bazıları konuşkan sevecen olmana.... bu böyle uzar gider... bilmiyorum belki güzelsin belki değilsin ama öz güveni olmayan birini hiç kimse istemez benim anladığım kadarıyla özgüven eksikliği var sende... bu durumlarda biraz daha rahat olmalısın... tabi rahat derken arsızlık anlamında demiyorum... sadece hani derler ya cool ol :)
ben kendime ortaokul lisedeyken erkek fatma diyordum daha doğrusu çevremdekiler öyle diyordu koçum diyordu aslanım diyordu. acaba dedim ben erkek miyim içimde...ee öyle de hissetmiyorum basbayağı kızım. ama umudum yoktu evde kalırım kimse sevmez beni diyordum 25 yaşına geldim güzel bir kadın oldum. beni çok seven bir eşim var...Çok mutsuzum,bu durumu kompleks haline getirdim artık. yaşım 24 ve bu yaşıma kadar hiç kimse benden hoşlanmadı. Bana öyle geliyorki bundan sonrada kimse sevmeyecek...
Gerçekten çok kötü oluyorum herkesi sevgilisiyle gördüğümde. Soruyorum acaba çirkinmiyim diye...
BilmiyorumBu yazıyı yazarken bile çok kötü oldum şuan Biri hoşlanmış olsaydı hissederdim galiba ama öyle bişey olmadı hiç nerde hata yapıyorumki? kaderimmi bu benim yoksa
Ben de ornek yapayim hemen :
Universitedeyken arkadas grubuyla tavernaya gitmistik. Neyse, cikista arabali elemanlardan birinin arabasina dolustuk , bizi evlere dagitiyordu. Ikimiz de ayni tarafta oturdugumuzdan herkesi dagitti, biz kaldik. Pek de samimi olmadigim bir elemandi, beni eve birakirken opmeye yeltendi iyi miIckinin verdigi cesaretle bu ise kalkismis, ertesi gun adam gibi acildi bana benden 1 yildan beri hoslaniyormus ama benim hiccccccccccccccc mi hiccccccccc haberim yoktu. Hic aklima bile gelmemisti, kel alaka biriydi benim icin Zaten gozum de baskasindaydi Yani 1 yil farkina bile varmamisim, cekingen ve efendi bir cocuktu.
Bu da boyle bir animdir, her hoslanan gelir diye bir sey yok, cocuk cekingendir, senden sinyal alamiyordur vs. Kiz yuz vermeyince erkeklerin yanasmamak istememesi normal zaten onlar da insan reddedilmekten korkuyorlarUzun lafin kimin senden hoslandigini bilemezsin, o yuzden boyle sacma sapan seyler dusunup icini karartma
Doğru.. Lakin güzelliğin dışındaki şeyleri görebilen erkek çok azdır. Hatta bunu bir erkeğin ağzından size aktarayım.
"Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği
olmayanlar dişiliğini kullanır.Ve
erkekler hep ikinciyi tercih eder."
Bob Marley.
Ben de güzel bir kızım ancak beni sevenler hiç kişiliğime önem bile vermedi. O yüzden yalnızım. Ve korkarımki beni de yalnız ömür bekliyor. Çünkü sıradan biriyle, hele ki sevmediğim biriyle asla olamam. O yüzden tam anlamıyla 1 kişiyle ilişkim oldu, o da onun yüzeyselliğinden bitti. -ki zaten benim büyük konuşmalarımla olan bir ilişkiydi-.
Herneyse konu bu değil. Sanırım siz de özel birisinizki, dişilik budalası değilsiniz. Çünkü dişiliğinizi ön plana çıkararak bir çok aptal erkeği etkilemek kolaydır. Üzülmeyin lütfen. İnşallah karşınıza hayırlı bir insan çıkar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?