- 23 Ağustos 2012
- 51.477
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.596
- 898
- Konu Sahibi karanfil16
-
Konunun müdavimleri toplanmış
Bu sacma sapan 1. hikayeye bilen arkadaslarim da gercekten sasiriyorlar, inanamazsinZaten arkadaslarimdan biri soyle gitsin, sevgilisi de yokmus hayir demez demisti ama bakin ne oldu
Sosyal hayati pek olmayan biriydi zaten 35 yasindaydi. Ev-is, is-ev takilirdi....yani ne ayak ben de cozemedim. Ustune bir de duygularimla dalga gecti, 2 ay resmen hasta yattim bu is yuzunden.
Insanlar da sevgilim yok diyince inanmiyorlar, yok iste kardesim kismet buysa ben ne yapayim diyorum icimden
Nerde manyak varsa gidip ona hasta oluyorum, kendimden sogudum valla
genelde 35 yaş ve üstü erkekler evlenmiyorsa, unutamadıkları biri vardır geçmişte mutlaka diye düşünüyorum ben, çevremden gördüğüm kadarıyla... bir de erkekler boşluk döneminde kendilerinden hoşlanan biri varsa, ilgi hoşlarına gittiğinden ilgili davranıyorlar ama iş ciddiye binince kaçıyorlar bence...
Eh, bizimkinin de universitedeyken bir kazik yedigi ve o yuzden kadinlara pek guvenmedigi ortaya cikmisti...dogru soze ne denir.
ben de bir ara senin gibi çok kafama takıyordum kısmet işlerini de, baktım dövünmekle de olmuyor, kendimi boş yere üzüyorum, artık takmıyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum hatta...
bu yorumun da ilginç olmuş. ben kendim için zaten çok güzel demedim. beni çok güzel bulan da olmuştur illa ki beğenmiyen de. bunu zaten hep derim güzellik görecelidir diye.ama sen önceki yazdığında erkeklerin fiziğe bakarak güzel dediklerini söyledin ben de öyle bir fiziğe sahip değilim ama beni de beğenen oluyor bunu yüzüme söyleseler yalan derim aman iltifat ediyorlar derim ama hakkımda güzel kız diye konuşuldğunu da duydum.ha bence de normal bir tipim zaten.beğenen de olur beğenmeyen de.ama benim yorumum senin erkeklerin sadece öyle fizikli kızlara güzel demesine ilişkindi zaten.
bu arada bu yorumun diğeriyle çelişiyor çünkü orada erkeklere güzel gelen kız tipini tanımlamıştın da.
Benim de nirvanaya varmama az kaldi zaten bekle orda geliyorum :2:
şu an bülent ersoy dan sefam olsun'u dinliyorum, oh ohhh
Ahahhaha cok guldum sekerim
Allahim ne olur artik bana da bir kismet ver de bu insanlarin beynini sisirmeyi birakayimNerde kismet lafli topik var sazanla Cherry, sazanla
Bence soyle gitsin, cocuk uzaklasmis zaten , kaybedecek bir seyin yok ama kazanacak cok seyin varDimdirek soyleme tabi, sinemaya cafeye falan cagir derim Guzel haberlerini yazarsin.
konuyu tamamen kaçırdım valla,içerde annemle konuşuyordum şimdi geldim. Erkeklerin sadece öyle kızlara güzel demesinden bahsetmedim,ama büyük bir çoğunluğu cidden öyle kadınlara ilgi duyar.Mesela dünyaca erkeklerin beğendiği,"güzelliğiyle" ünlü olan çoğu kadının fiziği Allah Allah dedirtir bu böyledir yani,hükümet gibi denen kadınlar her zaman daha çok erkek ilgisine sahip olur.Son zamanların en fazla konuşulan ismi mesela kate upton,neden kadının karpuz gibi memeleri var.memeleriyle olay oldu kızcağız:)
Bu arada hangi noktada çeliştiğimi anlamadım.Söyle ki anlayım?
çelişki dediğim nokta ilkinde erkekler için genel bir zevkten bahsetmiştin ikincisinde kişiden kişiye değişir gibi bir yoruma geldin de onu dedim.
ona bakarsan yakışıklı bulunan erkekler de öyledir.mesela biscolata erkekleri bir çok kız bayılıyor.ben gerçekte öyle birinden hoşlanır mıyım hayır.ben tvde bile bakmam hatta bir çok kız bayılırken.o yüzden her erkek aynı değildir diye düşünüyorum.sonuçta zaten gerçek hayatta da kate uptonlar gezmiyor ortada.kate uptonın yüzü çirkin olsaydı o kadar dikkat çekmezdi.
bunları tartışma olsun diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ben genelleme yapılmasın hoşlanmıyorum sadece.nasıl ki kızlar söyle erkeklerden hoşlanır olayı yok erkekler için de böyle.bazı kızlar kaslı olsun ister ben öyle kasa falan bakmam gibi.
Canım bana da tam tersi, bugüne kadar hep teklifler..vs oldu ama ben hep kendimi uzak tuttum..
Ya okul ya iş daha öncelikliydi ve aşkı hep geri plana attım. (Belki de hiç sevebileceğim birine denk gelmediğim için de olabilir.?)
Ya şimdi..? Şimdi de, ben artık aşık olmak istiyorum ama bu sefer de hoşlandığım kişiler bana bakmıyor.
Neden? Çünkü 2 senedir kiloluyum..( Üstelik yaş 30 civarı.. Sanırım evde kalıcam..:26:
Senin daha yaşın da küçük bence.. Ben o yaştayken küçük gösterdiğim için 18-19 yaşındakiler de teklif ederdi..
Acaba sen de küçük mü gösteriyorsun.?
hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar :) mesajlarınız bana moral verdi gerçekten :) evet haklısınız, bu iş kısmet meselesi...
kimbilir belki benden hoşlanan biri olmuştur ama neden bana bu imkansızmış gibi geliyor bunu anlamıyorum. sanki şartlandırmışım gibi kendimi,çok garip...
ama erkeğin hoşlandığını anlayamam gibi, bu konuda hiç bişey bilmiyorum... hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?