- 12 Ağustos 2018
- 29
- 23
- 3
- 45
- Konu Sahibi Nilnilniloy
-
Neden müstehak ailemden çekindiğim için ayrılamıyorum. Toplumun kadın üstünde bir baskısı var. Her aile yapısı aynı değil. Yargılamanız için yazmıyorum.Müstehak diyorum sadece.
Bugune kadar kabullenmişsin şimdi de devam ..
Aile bütçesini sen ele al. O maaşını çekince harçlık alıp sana versin.Sen ödemeleri yürüt ve kalanı ortak hesaba aktar.Yoksa maasinin tamamını ev bütçesine aktarma.Sadece bir ödemeyi filan ustlen.Para konusunda çok savurgan.Ödemeler konusunda üşengeç. Aşırı harcama yapıyor ayın sonu gelmeden eksi hesaptan yemeye başlıyoruz. Bu konuda hesap verme gereği bile duymuyor. Konuyu açtığım an kavga çıkartıyor.
Keşke yapabilsemharcadım deyip kendiniz kenara para koyun biriktirin haberi olmasın. o kadar zaman zxaman boş yere sabretmişsiniz keşke çocuk olayına hiç girmeden bitirseymişsiniz. kendiniz birikim yapmaya çalışın bir şekilde olur da bir ün tam taşma sınırına gelirseniz basıp gidersiniz üç beş kuruş bir şeyiniz olur cebinizde. daha da borçlanmamaya çalışın bir de. kolaylıklar dilerim.
yani aylık 50 100 bile olsa yapabilirsiniz bence. elimde para kalmıyor ay sonunu getiremiyorum diye çok darlandığım dönemlerde bile en kötü bi 100 tl koyarım kenara olur da acil bir şey olursa diye kenarda bulundurmaya çalışırım.Keşke yapabilsem
Çalışıyorum zaten ama psikolojik destek asla almazPsikolojik destek alsa eşin
Sende çalışsan
Haklısın bir yerden başlamak gerek ama inanın çok sıkışık durumdayız çocukların kreşi araba masrafı ev kredisi ve eksi on bindeyiz.yani aylık 50 100 bile olsa yapabilirsiniz bence. elimde para kalmıyor ay sonunu getiremiyorum diye çok darlandığım dönemlerde bile en kötü bi 100 tl koyarım kenara olur da acil bir şey olursa diye kenarda bulundurmaya çalışırım.
Tatlım bence sen psikolojik destek al.Adam neden alsın? Şahane hayatı var.Mutsuz olan sensin....senin destek alman lazimÇalışıyorum zaten ama psikolojik destek asla almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?