Çok mutsuz bir evliliğin içindeyim

Nilnilniloy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
29
23
3
45
Çok mutsuzum. Eşimle tanıyarak evlendim fakat evlilikten önce de anlaşamıyorduk ve büyük bir hata yaptım nişanı atmaya cesaret edemedim. Evlendim ve her şey çok kötü. Yapamıyorum. İki çocuğumuz var ve gittiğimiz yerlerde sürekli çocuklara bak bak düşecek, oğlan nerde falan sürekli direktif veriyor çocukları bir saniye bile gözümden ayıramıyorum çocuklara da zarar veriyor evin içinde bile sürekli o nerde işte bebek düşecek gibi şeyler söylüyor ki ben çok dikkatli bir anneyim ama o çok boğuyor. Balkonda otururken bile kısık sesle konuşmamı istiyor. İnsanlardan çok çekiniyor beni çok yoruyor. Akrabalarda bir geçmiş olsuna gidilecekse falan benimle gelmiyor. Çocuklara sürekli abur cubur getiriyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor ve ne yazık ki çok pasaklı bir insan. Ekonomik olarak sürekli bizi sıkıntıya sokuyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında bir gün geldi çok borcumuz var dedi çok kötüydü altınları verdim. Sonra aynı şey devam etti. İki memuruz ama sekiz yıl sonra ancak ev alabildik. Şimdi yine sadece kartlara on bin kadar borç var ev kredisi var. Ve boşanamıyorum. Katlanamıyorum da artık ama elim kolum bağlı.

Borç olayı neymiş? Çıkmadı mı sonradan neyin borcuymus?

Para konusunda çok savurgan.Ödemeler konusunda üşengeç. Aşırı harcama yapıyor ayın sonu gelmeden eksi hesaptan yemeye başlıyoruz. Bu konuda hesap verme gereği bile duymuyor. Konuyu açtığım an kavga çıkartıyor.

Aile bütçesini sen ele al. O maaşını çekince harçlık alıp sana versin.Sen ödemeleri yürüt ve kalanı ortak hesaba aktar.Yoksa maasinin tamamını ev bütçesine aktarma.Sadece bir ödemeyi filan ustlen.

harcadım deyip kendiniz kenara para koyun biriktirin haberi olmasın. o kadar zaman zxaman boş yere sabretmişsiniz keşke çocuk olayına hiç girmeden bitirseymişsiniz. kendiniz birikim yapmaya çalışın bir şekilde olur da bir ün tam taşma sınırına gelirseniz basıp gidersiniz üç beş kuruş bir şeyiniz olur cebinizde. daha da borçlanmamaya çalışın bir de. kolaylıklar dilerim.

Valla bu devirde insan bir harcayacaksa bin düşünmeli. Euro 8 lirayı geçti. Ne demekmiş savurganlık! Çocukların geleceğinden yiyor. Valla diğer konular görmezden gelinir de bu konuda konuşmanız şart

Keşke yapabilsem

Haklısın bir yerden başlamak gerek ama inanın çok sıkışık durumdayız çocukların kreşi araba masrafı ev kredisi ve eksi on bindeyiz.

Ben sizin durumunuzda olsam (yani misal kocayla anlaşamıyoruz hiçbir konuda) ya herro ya merro derim, çocuklara bak düşecek mi dedi? Sen necisin babası değil misin biraz da sen bak diye çıkışırım, balkonda sessiz konuş mu dedi? Ben sesimin tonunu ayarlayabiliyorum merak etme der kapatırım ağzını, maaşımdan zırnık koklatmam, borçların da gayet hesabını sorarım, kavga mı çıkartıyor eeeee her halukarda o kavga çıkacak zaten der dökerim eteğimdekileri.

Zaten baştan yapmışsınız bir hata hayatınızı mahvetmişsiniz, bundan sonrasında kişiliğinizden bari taviz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…