- Konu Sahibi Nilnilniloy
-
Tedavi olsun.çok harcaması normal değil. Çok sıkıştırması da kaygılı gibi.Para konusunda çok savurgan.Ödemeler konusunda üşengeç. Aşırı harcama yapıyor ayın sonu gelmeden eksi hesaptan yemeye başlıyoruz. Bu konuda hesap verme gereği bile duymuyor. Konuyu açtığım an kavga çıkartıyor.
O,bu, şu farketmez. Benim için ayrılmak için en önemli nedenlerden biri, anlaşamamak ve mutsuzluk. Daha ötesi yok. Sizin için demiyorum,ama hele çocukları bahane edip onları huzursuz ortamda büyüyen tüm annelere şunu diyorum, eğer siz mutlu olmazsanız çocuğunuz asla olamaz. Kural gibi.Çok mutsuzum. Eşimle tanıyarak evlendim fakat evlilikten önce de anlaşamıyorduk ve büyük bir hata yaptım nişanı atmaya cesaret edemedim. Evlendim ve her şey çok kötü. Yapamıyorum. İki çocuğumuz var ve gittiğimiz yerlerde sürekli çocuklara bak bak düşecek, oğlan nerde falan sürekli direktif veriyor çocukları bir saniye bile gözümden ayıramıyorum çocuklara da zarar veriyor evin içinde bile sürekli o nerde işte bebek düşecek gibi şeyler söylüyor ki ben çok dikkatli bir anneyim ama o çok boğuyor. Balkonda otururken bile kısık sesle konuşmamı istiyor. İnsanlardan çok çekiniyor beni çok yoruyor. Akrabalarda bir geçmiş olsuna gidilecekse falan benimle gelmiyor. Çocuklara sürekli abur cubur getiriyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor ve ne yazık ki çok pasaklı bir insan. Ekonomik olarak sürekli bizi sıkıntıya sokuyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında bir gün geldi çok borcumuz var dedi çok kötüydü altınları verdim. Sonra aynı şey devam etti. İki memuruz ama sekiz yıl sonra ancak ev alabildik. Şimdi yine sadece kartlara on bin kadar borç var ev kredisi var. Ve boşanamıyorum. Katlanamıyorum da artık ama elim kolum bağlı.
Anlayamadığın adamla nişanlandın. Anlasamadigin nisanlinla evlendin. Anlasamadigin kocandan iki çocuk yaptın. Bütün bunlar olurken kusura bakma da aklın neredeydi. Ayrıca niye elin kolun bağlı. Memursun. Evin yarışı senin. Maaşın var. Ilkokul mezunu kadınlar boşanıyor da çocuklarına bakıyor paşalar gibi.Çok mutsuzum. Eşimle tanıyarak evlendim fakat evlilikten önce de anlaşamıyorduk ve büyük bir hata yaptım nişanı atmaya cesaret edemedim. Evlendim ve her şey çok kötü. Yapamıyorum. İki çocuğumuz var ve gittiğimiz yerlerde sürekli çocuklara bak bak düşecek, oğlan nerde falan sürekli direktif veriyor çocukları bir saniye bile gözümden ayıramıyorum çocuklara da zarar veriyor evin içinde bile sürekli o nerde işte bebek düşecek gibi şeyler söylüyor ki ben çok dikkatli bir anneyim ama o çok boğuyor. Balkonda otururken bile kısık sesle konuşmamı istiyor. İnsanlardan çok çekiniyor beni çok yoruyor. Akrabalarda bir geçmiş olsuna gidilecekse falan benimle gelmiyor. Çocuklara sürekli abur cubur getiriyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor ve ne yazık ki çok pasaklı bir insan. Ekonomik olarak sürekli bizi sıkıntıya sokuyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında bir gün geldi çok borcumuz var dedi çok kötüydü altınları verdim. Sonra aynı şey devam etti. İki memuruz ama sekiz yıl sonra ancak ev alabildik. Şimdi yine sadece kartlara on bin kadar borç var ev kredisi var. Ve boşanamıyorum. Katlanamıyorum da artık ama elim kolum bağlı.
Neden müstehak ailemden çekindiğim için ayrılamıyorum. Toplumun kadın üstünde bir baskısı var. Her aile yapısı aynı değil. Yargılamanız için yazmıyorum.
neden?Ve boşanamıyorum.
Çok mutsuzum. Eşimle tanıyarak evlendim fakat evlilikten önce de anlaşamıyorduk ve büyük bir hata yaptım nişanı atmaya cesaret edemedim. Evlendim ve her şey çok kötü. Yapamıyorum. İki çocuğumuz var ve gittiğimiz yerlerde sürekli çocuklara bak bak düşecek, oğlan nerde falan sürekli direktif veriyor çocukları bir saniye bile gözümden ayıramıyorum çocuklara da zarar veriyor evin içinde bile sürekli o nerde işte bebek düşecek gibi şeyler söylüyor ki ben çok dikkatli bir anneyim ama o çok boğuyor. Balkonda otururken bile kısık sesle konuşmamı istiyor. İnsanlardan çok çekiniyor beni çok yoruyor. Akrabalarda bir geçmiş olsuna gidilecekse falan benimle gelmiyor. Çocuklara sürekli abur cubur getiriyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor ve ne yazık ki çok pasaklı bir insan. Ekonomik olarak sürekli bizi sıkıntıya sokuyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında bir gün geldi çok borcumuz var dedi çok kötüydü altınları verdim. Sonra aynı şey devam etti. İki memuruz ama sekiz yıl sonra ancak ev alabildik. Şimdi yine sadece kartlara on bin kadar borç var ev kredisi var. Ve boşanamıyorum. Katlanamıyorum da artık ama elim kolum bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?