- 12 Ağustos 2018
- 29
- 23
- 3
- 45
- Konu Sahibi Nilnilniloy
Bu kadar kolay madem her şey neden bunca kadın boşanamıyor onca soruna rağmen. Olmuyor işte. Arkamda kimse yok. Ailem boşanmaya karşı. Cesaret edemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden iki çocukÇok mutsuzum. Eşimle tanıyarak evlendim fakat evlilikten önce de anlaşamıyorduk ve büyük bir hata yaptım nişanı atmaya cesaret edemedim. Evlendim ve her şey çok kötü. Yapamıyorum. İki çocuğumuz var ve gittiğimiz yerlerde sürekli çocuklara bak bak düşecek, oğlan nerde falan sürekli direktif veriyor çocukları bir saniye bile gözümden ayıramıyorum çocuklara da zarar veriyor evin içinde bile sürekli o nerde işte bebek düşecek gibi şeyler söylüyor ki ben çok dikkatli bir anneyim ama o çok boğuyor. Balkonda otururken bile kısık sesle konuşmamı istiyor. İnsanlardan çok çekiniyor beni çok yoruyor. Akrabalarda bir geçmiş olsuna gidilecekse falan benimle gelmiyor. Çocuklara sürekli abur cubur getiriyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor ve ne yazık ki çok pasaklı bir insan. Ekonomik olarak sürekli bizi sıkıntıya sokuyor. Evliliğimizin ilk zamanlarında bir gün geldi çok borcumuz var dedi çok kötüydü altınları verdim. Sonra aynı şey devam etti. İki memuruz ama sekiz yıl sonra ancak ev alabildik. Şimdi yine sadece kartlara on bin kadar borç var ev kredisi var. Ve boşanamıyorum. Katlanamıyorum da artık ama elim kolum bağlı.
E ne desin insanlar size? Mutsuzsan boşan ya da yardım al , aile bütçesini sen eline al gibi tavsiyelerde bulunmuşlar.Çok dolmuşsunuz belli.Bence yardım almalısınız.Ayrıca iki memur maaşı da çok değil ki.2 de çocuk varmış zaten.8 senede ev almak normal.Belki de siz çok cimrisiniz.Bilemedim.Her şey kendi istediği gibi olsun isteyen insanlardan mısınız ki?Bu kadar kolay madem her şey neden bunca kadın boşanamıyor onca soruna rağmen. Olmuyor işte. Arkamda kimse yok. Ailem boşanmaya karşı. Cesaret edemiyorum.
Bende öyleyim. Cok savurganim gereksiz seylerde alırım ihtiyac harici. Bende pasaklı sayılırım ve her gece aburcubur yemeden kafam çalışmaz. Cok evhamliyim. Cocugum yok,kedi kopek icin anami babami kocami uyariyorum dusecek balkondan dikkat et şöyle boyle. Agresifim ve kinciyim. Esinizde bunlarda varmi?Para konusunda çok savurgan.Ödemeler konusunda üşengeç. Aşırı harcama yapıyor ayın sonu gelmeden eksi hesaptan yemeye başlıyoruz. Bu konuda hesap verme gereği bile duymuyor. Konuyu açtığım an kavga çıkartıyor.
Çok zor bir durumÇalışıyorum zaten ama psikolojik destek asla almaz
Bu kadar kolay madem her şey neden bunca kadın boşanamıyor onca soruna rağmen. Olmuyor işte. Arkamda kimse yok. Ailem boşanmaya karşı. Cesaret edemiyorum.
yazılanlar bana da her evde olan şeyler gibi geldiBen mi çok iyimserim bugün bikemkyorum ama boşanacak bir şey göremedim.kimse kusursuz değil,sende de vardır mutlaka iyi olmayan seyler.dert etme
sözümü geri aldım, burayı görmemişimPara konusunda çok savurgan.Ödemeler konusunda üşengeç. Aşırı harcama yapıyor ayın sonu gelmeden eksi hesaptan yemeye başlıyoruz. Bu konuda hesap verme gereği bile duymuyor. Konuyu açtığım an kavga çıkartıyor.
Neden müstehak ailemden çekindiğim için ayrılamıyorum. Toplumun kadın üstünde bir baskısı var. Her aile yapısı aynı değil. Yargılamanız için yazmıyorum.
Yapabilirsin bence de. İki çocuk var artık devam...Yani yapabilirim sandım ama çocuklardan sonra anlaşmazlığımız arttı.