Anneme söylüyor üz ama kiraya çıkmakta kolay değil ben memur maaşı ile zor geçiniyor um ayrıca doğuda görev yapıyorum şu an ama yazın mecbur memlekete gitmek zorunda kalıyorumKiraya çıkın. Annen de bir şeyler yapıp satar ya da bi iş bulur belki??
İnan 2.5 milyar la zor geçiniyor um Bursa birde memleket TE kiraya çıkmam mümkün değil abilerim destek cikmiyor yarı yarıya verelim deseler tamamO kürtleri sil ordan yoksa ortalık çok karışır.
Memursan annenle kendine bir hayat kuracak düzeyde bir gelire sahipsindir. Al anneni düzeninizi kurun.
Anneme söylüyor üz ama kiraya çıkmakta kolay değil ben memur maaşı ile zor geçiniyor um ayrıca doğuda görev yapıyorum şu an ama yazın mecbur memlekete gitmek zorunda kalıyorumO kürtleri sil ordan yoksa ortalık çok karışır.
Memursan annenle kendine bir hayat kuracak düzeyde bir gelire sahipsindir. Al anneni düzeninizi kurun.
Anneme söylüyor üz ama kiraya çıkmakta kolay değil ben memur maaşı ile zor geçiniyor um ayrıca doğuda görev yapıyorum şu an ama yazın mecbur memlekete gitmek zorunda kalıyorum
Şu an yanımda zaten annem ama ben evlenince ne olacakAnnene sen bak madem çalışıyorsun?
Neden yanına almıyorsun? Çok saçma.
Anneme söylüyor üz ama kiraya çıkmakta kolay değil ben memur maaşı ile zor geçiniyor um ayrıca doğuda görev yapıyorum şu an ama yazın mecbur memlekete gitmek zorunda kalıyorum
Şu an yanımda zaten annem ama ben evlenince ne olacak
İyi de evlenmek istiyordun kurtulmak için, madem yanında sorun ne?
Çok çelişkilisin, konu kilit..
Memleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zamanE al anneni yaşadığın yere. Memlekete de gitmeyiverin.
İnsanlar asgari ücretle geçiniyor yahu.
Çaresiz falan değilsin, çareler işine gelmiyor sadece.
Ben evlenince bu kadın nereye gidecek ben hep bekar mı kalcamİyi de evlenmek istiyordun kurtulmak için, madem yanında sorun ne?
Çok çelişkilisin, konu kilit..
Bu konu ortaligi karistirmak icin acilmis olabilirMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?