Denize duserken yilana sarilma...Babam içkiçi sapigin teki içip içip anneme küfürler ediyor internetten kötü sitelere giriyor konu komşu nun karısına kızına kötü düşünce ler besliyor ve bunun çocuklarının ve esinin yanında anlatıyor .annemin gidecek yeri ve parası yok o yüzden çekmek zorunda abilerim hayırsız anneme gel yanımız da yaşa demiyor lar 100 lira bile yolla mi yor lar artık babamı görmek istemiyorum sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ama görüştüğüm kişi kürt diye annem istemiyor memur maaşı ile ev alabilecek durumum yok alabilsem annemi o adamdan kurtaracağım ama olmuyor artık bende evlenmek huzur lu yaşamak istiyorum annem için çok üzülüyorum kafayı yiyeceğim artık karşıma düzgün biri de çıkmadı ki evlene yim kürt diye olmadı diğeri çok bunaldım yaşamak istemiyorum artık yaa
Kadın için Bir tehlike varsa bu her yerde varMemleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zaman
Ne demek bu?Denize duserken yilana sarilma...
Babam içkiçi sapigin teki içip içip anneme küfürler ediyor internetten kötü sitelere giriyor konu komşu nun karısına kızına kötü düşünce ler besliyor ve bunun çocuklarının ve esinin yanında anlatıyor .annemin gidecek yeri ve parası yok o yüzden çekmek zorunda abilerim hayırsız anneme gel yanımız da yaşa demiyor lar 100 lira bile yolla mi yor lar artık babamı görmek istemiyorum sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ama görüştüğüm kişi kürt diye annem istemiyor memur maaşı ile ev alabilecek durumum yok alabilsem annemi o adamdan kurtaracağım ama olmuyor artık bende evlenmek huzur lu yaşamak istiyorum annem için çok üzülüyorum kafayı yiyeceğim artık karşıma düzgün biri de çıkmadı ki evlene yim kürt diye olmadı diğeri çok bunaldım yaşamak istemiyorum artık yaa
Ne demek ben evlenince ne olacak Tabikide seninle yaşayacak bunu kabul etmeyen evlen misin seninle İlk başta belli bir süre kalmaz ondan sonra seninle kalır annen ya bu ne biliyim allah hayırlı evlatlar versinŞu an yanımda zaten annem ama ben evlenince ne olacak
Evden kurtulayim derken mutsuz evlilik gecimsiz kocaya denk gelmesin anlaminda dedim . Evlilik kurtulus degil cunku. Allah korusun belki babadan daha beter bir kocaya denk gelirse..Denize duserken yilana sarilma...
konu sahibesi lütfen bu yazdıklarıma polemik içerikli bir yazışma olarak algılamayın. Anladığım kadarıyla kendi ayaklarınızın üzerinde duracak yaştasınız ve bu güveninizde var ki evlenmek istiyorsunuz. Anne baba sadece erkek evlat için endeksli değil .Erkek kardeşlerinizin yapamadığını siz yapın anneniz çok kötü bir durumda bir kadın olarak çok üzüldüm yaşadığı şeylere hiç bir kadın istemez bu yazdığınız şeyleri anneniz için boşanma davası açın ve yaşadığınız yeri değiştirin hem anne kız olarak birer işe girin hayatınıza bir yol içmeniz için önce annenizin huzurunu sağlamakla mükellefsiniz annenize bu huzurlu ortamı sağlayamazsanız emin olun şimdi düşündüğünüzden ve üzüldüğünüzün iki katı evlenince daha büyük dert olacak annenizin mutsuzluğu. Birde derseniz hemen iş ve ev nasıl ayarlayalım kadın sığınma evleri her şehirde mevcut bildiğim kadarıyla anneniz ve siz oraya sığının gerekli iş ve ev için imkanlarınız daha fazla olacaktır güzel kardeşim Rabbim yardımcınız olsun inşallah.Babam içkiçi sapigin teki içip içip anneme küfürler ediyor internetten kötü sitelere giriyor konu komşu nun karısına kızına kötü düşünce ler besliyor ve bunun çocuklarının ve esinin yanında anlatıyor .annemin gidecek yeri ve parası yok o yüzden çekmek zorunda abilerim hayırsız anneme gel yanımız da yaşa demiyor lar 100 lira bile yolla mi yor lar artık babamı görmek istemiyorum sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ama görüştüğüm kişi kürt diye annem istemiyor memur maaşı ile ev alabilecek durumum yok alabilsem annemi o adamdan kurtaracağım ama olmuyor artık bende evlenmek huzur lu yaşamak istiyorum annem için çok üzülüyorum kafayı yiyeceğim artık karşıma düzgün biri de çıkmadı ki evlene yim kürt diye olmadı diğeri çok bunaldım yaşamak istemiyorum artık yaa
Yagmurdan kacarken doluya tutulma hem sen evlenince annen ne olacak elin oglu yaninda yaşatacakmi annenle bi hayat kur madem memursun cek kurtar anneni o adamdan benmde babam icki icer eve bakmaz ama sapikligi yoktur mecburen cekiyor ev gecndiriyor kurtulayim dye evlendim kocamda iciyor kv den cok cekiyormBabam içkiçi sapigin teki içip içip anneme küfürler ediyor internetten kötü sitelere giriyor konu komşu nun karısına kızına kötü düşünce ler besliyor ve bunun çocuklarının ve esinin yanında anlatıyor .annemin gidecek yeri ve parası yok o yüzden çekmek zorunda abilerim hayırsız anneme gel yanımız da yaşa demiyor lar 100 lira bile yolla mi yor lar artık babamı görmek istemiyorum sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ama görüştüğüm kişi kürt diye annem istemiyor memur maaşı ile ev alabilecek durumum yok alabilsem annemi o adamdan kurtaracağım ama olmuyor artık bende evlenmek huzur lu yaşamak istiyorum annem için çok üzülüyorum kafayı yiyeceğim artık karşıma düzgün biri de çıkmadı ki evlene yim kürt diye olmadı diğeri çok bunaldım yaşamak istemiyorum artık yaa
Aynen onlar niye bir şey yapsın ki şimdi... Kız kardeşleri yalnız başına. Annemiz onunla kalıyor ne güzel hem kardeşimize sahip çıkıyor derler. Bu kız zaten annesiyle yaşıyor şimdi. Kirada oturuyor bir yerde. Babasıyla beraber de değiller. Evlenince niye babasından kurtulmuş olsun ki? Kurtulmak istediği şey babası değil yani evlenerek, annesi. Evlenir evlenmez atacak kadını bir yere, yer arıyor.Bakın beklenti kötüdür
Şuan evli değilsin
İyi de maaşın var
Annen ile hayat kur sonra evlenirsen o abilerine dersin böyle böyle bu kadına bakacağız diye
Açıkcası kızı yalnız yaşarken abiler anneye ayrı ev açalım, ayda 500 verelim demez buradaki herkes gibi bir tabak bir yatak, al yanına der
Biz ölelim o zaman.İnan 2.5 milyar la zor geçiniyor um Bursa birde memleket TE kiraya çıkmam mümkün değil abilerim destek cikmiyor yarı yarıya verelim deseler tamam
Babam içkiçi sapigin teki içip içip anneme küfürler ediyor internetten kötü sitelere giriyor konu komşu nun karısına kızına kötü düşünce ler besliyor ve bunun çocuklarının ve esinin yanında anlatıyor .annemin gidecek yeri ve parası yok o yüzden çekmek zorunda abilerim hayırsız anneme gel yanımız da yaşa demiyor lar 100 lira bile yolla mi yor lar artık babamı görmek istemiyorum sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ama görüştüğüm kişi kürt diye annem istemiyor memur maaşı ile ev alabilecek durumum yok alabilsem annemi o adamdan kurtaracağım ama olmuyor artık bende evlenmek huzur lu yaşamak istiyorum annem için çok üzülüyorum kafayı yiyeceğim artık karşıma düzgün biri de çıkmadı ki evlene yim kürt diye olmadı diğeri çok bunaldım yaşamak istemiyorum artık yaa
Gel gör ucuz mu 600 lira kira veriyoruz Mardin merkez en aşağı 750 Urfa Antep 1 milyar olmuş kiralar sen ne konuşuyorsun bilip bilmeden bir kuruş birikimiyle kullanmadığımız elektriğe fazla para ödüyoruz kaçak kullanıyorlar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?