çok mutsuz ve çaresizim

Denize duserken yilana sarilma...

Cnm. Abilerden de yoksa destek. Ne fayda varsa senden görecek annen. Ona göre sağlam adım atmalısınız. Elbet hayat pahalı fakat küçük bir ev tutarsınız. Korkma sakın, ileriye bak...

Hem Kürtler kötü'de biz çok mu iyiyiz. Mühim olan insan olabilmek. Annen bunu bir anlasa sevene mani olmazdı. Neyse,... Çözüm ara... fakat Ararken de illaki evlenmem gerek diye düşünme. yağmurdan kaçarken dolu'ya tutulursun mazallah. İlk etapta annenin babandan ayrılması gerek, sonra birlikte oturup plan yaparsınız. Allah yardımcınız olsun tatlım,
Sevgiyle...

Bence istanbul disinda Baska bir ilde haydi haydi geçinilebilinir kiralar çok uygun az bi kredi çekebilirsin birde annen evden küçük işler yapabilir yeterki isteyin.. birde kültür farkı varsa anlayış içinde kabul edilebilir ama çok önyargısal bakmamali annen kendini yetiştirmış çok kulturlu Doğulu insanlar da var irksal bakmamali kurtulmak için evlenmek gerekmiyor illaki o evliliginde sorumluluklari var zorakilige girer mutsuz olursun yine.

valla bu devirde annen kirasini odemene musade eden damadi bulmusta bunamis . bu yuzden kafana bu kadar takma senin es seciminde bunlara gore olsun

Kadın için Bir tehlike varsa bu her yerde var
Memlekete gitmiyorsunuz diye yemezler sizi

Doguda calistim bende nasil saygi nasil hurmet yok boyle bir sey.

Dusuncelerine gelince insanin etnik kokeni degil beyni onemli olan. Bunu anlamak icin kafanizi topraktan cikartmaniz yeterli.

Kurt turk laz cerkez degil onemli olan insan olmak ya da olamamak.

Aldigin maas kucuk bir evde kirada oturmaya yeter. Amnende evde bi seyler yapar destek olur.

Yola cikmadan hesap yapamazsin badina gelecekleri. Kalem kalem hesap yapayim bunlari yasayayim yok oyle dunya.

Cesaret gerek. Anneni al yanina her sorunu sirayla cöz.

Kiz size derdini anlatıyor sizin takildiginiz kelimeye bakin arkadaşlar hepimiz insaniz hepimizi guzel rabbim yarattı. Kuzum sana gelince bence anneni karşına alip konusmalisin anne sen bu adami cekmek zorunda degilsin diyip eger karsilikli bir evlilik terapistine gitmek isterlerse goturursun. Anneler cok degerli varlıklardir seni cok iyi anliyorum ama senin de gelecegin önemli. Evlenecegin adami oncelikle iyi taniman gerekiyor. Gerekirse bununla ilgili sen de profesyonel bir destek almalisin cunku yanlis karar vermeye musaitsin. Boşluktasin cunku. Lutfen kendi ruhsal sağlığını bozma cunku ruh sagligi bozuldu mu yerine gelmiyor

Şu an yanımda zaten annem ama ben evlenince ne olacak
Ne demek ben evlenince ne olacak Tabikide seninle yaşayacak bunu kabul etmeyen evlen misin seninle İlk başta belli bir süre kalmaz ondan sonra seninle kalır annen ya bu ne biliyim allah hayırlı evlatlar versin

konu sahibesi lütfen bu yazdıklarıma polemik içerikli bir yazışma olarak algılamayın. Anladığım kadarıyla kendi ayaklarınızın üzerinde duracak yaştasınız ve bu güveninizde var ki evlenmek istiyorsunuz. Anne baba sadece erkek evlat için endeksli değil .Erkek kardeşlerinizin yapamadığını siz yapın anneniz çok kötü bir durumda bir kadın olarak çok üzüldüm yaşadığı şeylere hiç bir kadın istemez bu yazdığınız şeyleri anneniz için boşanma davası açın ve yaşadığınız yeri değiştirin hem anne kız olarak birer işe girin hayatınıza bir yol içmeniz için önce annenizin huzurunu sağlamakla mükellefsiniz annenize bu huzurlu ortamı sağlayamazsanız emin olun şimdi düşündüğünüzden ve üzüldüğünüzün iki katı evlenince daha büyük dert olacak annenizin mutsuzluğu. Birde derseniz hemen iş ve ev nasıl ayarlayalım kadın sığınma evleri her şehirde mevcut bildiğim kadarıyla anneniz ve siz oraya sığının gerekli iş ve ev için imkanlarınız daha fazla olacaktır güzel kardeşim Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun senin için dua ettim. Kolay değil zor bi durum ama benden tavsiye evlenmek istediğin kişi gerçekten seni seviyosa sahipleniyosa annene bunu bi şekilde ikna et araya büyük birileri girsin..

Babanın yaptığı çok yanlış. Annene sen sahip çık inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer. Derdimi unuttum seninkini okuyunca

Yagmurdan kacarken doluya tutulma hem sen evlenince annen ne olacak elin oglu yaninda yaşatacakmi annenle bi hayat kur madem memursun cek kurtar anneni o adamdan benmde babam icki icer eve bakmaz ama sapikligi yoktur mecburen cekiyor ev gecndiriyor kurtulayim dye evlendim kocamda iciyor kv den cok cekiyorm

Annenin kurtulası yok... İstese yolunu bulurdu. Ah olsun kocam Kürt değil ya nolursa olsun deyip oturuyordur. Pek de kötü hissedemedim. Annen bunu dedi diye sen de vazgeçtin yani evlenmekten o kişiyle. İyi olmuş. Hayatı kurtulmuş, ırkçı bir kayın aileyle muhatap olup duracaktı.

Aynen onlar niye bir şey yapsın ki şimdi... Kız kardeşleri yalnız başına. Annemiz onunla kalıyor ne güzel hem kardeşimize sahip çıkıyor derler. Bu kız zaten annesiyle yaşıyor şimdi. Kirada oturuyor bir yerde. Babasıyla beraber de değiller. Evlenince niye babasından kurtulmuş olsun ki? Kurtulmak istediği şey babası değil yani evlenerek, annesi. Evlenir evlenmez atacak kadını bir yere, yer arıyor.

Evden cok bunaldim diye evlenilir mi?
Cocugu seviyorsan niye milliyetci yaklasiyorsun?

Oncelikle sorunlari disarda arama bir kendini sorgula

Babanin hal ve tavirlari yuzunden uzuldum fakat evlenmedende kendine bir yol cizebilrisin?

Örnegin memurmussun tayin iste

bende tatvanda görev yapan memur eşiyim ordan biliyor olabilir miyim ?

ev kiramız aidat ile 750 lira birde cocuğum var hamd olsun borcsuz gayet iyi geççiniyoruz
yazın bende çalışıyorum eve güzelde katkım oluyor , annen de sana yardım edebilir

Memur maasi öyle az da degil.asgari ücrete kiyasla hemde.cok rahat kiraya cikabilirsiniz.
Memur maasiyla rsi calismayip 2 3 cocugu olup gecinenler var siz 2 kişi nasil gecinemeyecekmissiniz ki?
Annenin kafasi cok mu gelenekselci?
Yani kocam naparsa başım gözüm üstüne diyenlerdense sizlik birsey yok.napsanizda anneniz istemedigi surece onu kurtaramazsiniz ki zaten istedigi de bu degildir.
Ha anneninde canina tak ettiyse dedigim gibi memur maasiyla ortalama bir eve kiraya çıkın. Az ama oz esyalar alın. Bir süre luks harcamalardan kaçının cok da guzel gecinirsiniz.
Evliligi aile olmak icin gercekten istediginiz icin yapin babanizdan kurtulmak icin degil.
Allah korusun baba evini aratacak biri de cikabilir karsiniza.
Ha ayri eve çıktıktan sonra evlenirseniz annenize 1+1 yakininizdan bir ev tutun.kardesler aralarinda kira mutfak masrafı elektrik su vs seklinde paylassin.
Hem ilerde evladiniz olursa ona bakar.hem sikilmaz hem para kazanir.belli mi olur belki siz calisirken o da cocuk bakar gul gibi gecinip gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…