Hayırsız abilerim elini atsa 3 kişi anneme ev tutar rahat yaşarız 1 kişi olmuyor maalesef
1 milyar sırf kira mutfak ev masrafları aidat devlete KYK kredisi ödüyorum abime para çektim onun kredisi üstüme bir iki şey alıyorum para uçmuş yaz tatilinde bile kira aidat veriyoruz lüks hiç bir şeyim yok ama para geldiği gibi gidiyorSen memur olduğuna emin misin asgari ücretli bile ev tutup geçiniyor sen neden geçinemeyesin
Keşke abine kredi çekmeseydin1 milyar sırf kira mutfak ev masrafları aidat devlete KYK kredisi ödüyorum abime para çektim onun kredisi üstüme bir iki şey alıyorum para uçmuş yaz tatilinde bile kira aidat veriyoruz lüks hiç bir şeyim yok ama para geldiği gibi gidiyor
Annem yanımda şu an zatenBakın beklenti kötüdür
Şuan evli değilsin
İyi de maaşın var
Annen ile hayat kur sonra evlenirsen o abilerine dersin böyle böyle bu kadına bakacağız diye
Açıkcası kızı yalnız yaşarken abiler anneye ayrı ev açalım, ayda 500 verelim demez buradaki herkes gibi bir tabak bir yatak, al yanına der
80 milyar kredi kartı borcu yapmış ben okurken bana 3 milyar vermişti okul uzamistiKeşke abine kredi çekmeseydin
Çok bi para değil aslında memur için kira lüks değilKeşke abine kredi çekmeseydin
Bende geri verdim aldığım parayi80 milyar kredi kartı borcu yapmış ben okurken bana 3 milyar vermişti okul uzamisti
Annem yanımda şu an zaten
1 milyar sırf kira mutfak ev masrafları aidat devlete KYK kredisi ödüyorum abime para çektim onun kredisi üstüme bir iki şey alıyorum para uçmuş yaz tatilinde bile kira aidat veriyoruz lüks hiç bir şeyim yok ama para geldiği gibi gidiyor
Ben burdayım kirada yaşarken memlekette anneme nasıl ev tutayım kira o evin ici eşya ister yemek ister kadın şimdi bile yanımda zor duruyor sıkılıyorum memleketimi özledim diyip yaz kış burda kalsam ilimizde kafayı yerizAma konun öyle değil
Annen yanında da boşandı mı yoksa misafir mi
Yani o işin adı konulmalı gittim kızda kaldım ayrı ben bu Ada'mı çekmiyorum ayrı
Ben burdayım kirada yaşarken memlekette anneme nasıl ev tutayım kira o evin ici eşya ister yemek ister kadın şimdi bile yanımda zor duruyor sıkılıyorum memleketimi özledim diyip yaz kış burda kalsam ilimizde kafayı yeriz
Off her şeye bahaneniz var. Bulmuşta bunamak bu. Demekki o şikayet ettiğiniz babanızla yaşamak daha çok hoşuna gidiyor.Ben burdayım kirada yaşarken memlekette anneme nasıl ev tutayım kira o evin ici eşya ister yemek ister kadın şimdi bile yanımda zor duruyor sıkılıyorum memleketimi özledim diyip yaz kış burda kalsam ilimizde kafayı yeriz
Bende Mardin Kızıltepe deyimDoğu diyorsun da doğuda adam yemiyorlar anneni yanına alıp yaşayabilirsin en basit çözüm bu doğuda kalkıp kimsede merak etmez anne kız neden yaşıyo diye taşlamazlar sizi merak etme mardinde yaşıyorum çalıştığım yerde daimi 3 müşterim var ve gayler rahat rahat geziyorlar kimsede rahatsız etmiyor öcü görmüş gibi bakmıyor dışlamıyor anne kızın beraber yaşamasınımı garip karşılayacaklar o kürt konusuna girmek istemiyorum bile
Bende Mardin Kızıltepe deyim[/QUOTEannemle babam mutlu olsa idi evlenirdim buralı biriyle çünkü gözüm arkada kalmazdı ama şimdi annemi birde ben yüzmekten korktuğum için ilişkimiz bitirdim
Çocuk dedi zaten kirasını ver diye annem evlenmemiş kabul etmedi evlenirsen ne düğüne gelir ne yüzüne bakarım dedi çok ağlar zaten mutsuz bir de ben vurmak istemedimsenin bence zerre kadar anneni dusundugun yok annen yaninda ne guzel takmissin daha koca bulmadan kafayi evlenince anneme ben mi bakcam basindan atmanin derdindesin. soyledigin kadar anneni taksaydin benimle evlenecek adam annemi de kabul edecek yada ben aldigim parayi anneme veririm ev kurarim ona diyeceksin evlenmek isterse ona gore evlenir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?