Bence annene falan üzülmüyorsun 2.500 TL ile 2 kişi Gül gibi geçirirsiniz sadece bu bahane saygı duyarım ama evlenip gitmek belki kaçış olur tabi vicdanınız dan kaçabilir misiniz bilemem
Durduk yere niye böyle saçma bir şey yapayım kiBu konu ortaligi karistirmak icin acilmis olabilir @Mune
Annen insanlara ayrim yapmayi seciyorsa ceksin madem. Damadi belki dort dortluk. Ama yooook kurt...
Kültürel farklılıklar dan dolayı evlilik uzun sürmez diye düşünüyor bir de uzak diyeAnnen insanlara ayrim yapmayi seciyorsa ceksin madem. Damadi belki dort dortluk. Ama yooook kurt...
Memleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zaman
Kültürel farklılıklar dan dolayı evlilik uzun sürmez diye düşünüyor bir de uzak diye
Kürt derken onu demek istedim farklıyiz diyoIyi de kulturel farkliliktan oturu istemiyor demedin ki kurt diye dedin. Ikisi ayni sey degil ki.
Evlenmek istiyorum artık sevmek sevilmek ailemden hiç mutlu olmadım mutlu bir yuvam olsun istiyorumÇok abartıyorsunuz. Sadece öğretmenler mi doğuda görev yapıyor. Yaz tatili olmayan hiç memur yok mu yaşadığınız yerde de dikkat çekecek. Ya da sizden başka o şehirde doğmamış insan yaşamıyor mu orada? Sanki başka ülkedesiniz de dil farklı kültür farklıymış.
Evlendikten sonra ne olacağını evlilik fikri oluşunca düşünürsünüz. Malum şu an öyle bir ihtimal yok bir kürtle evlenemeyeceğinize göre.
İçimde ukte mutlu evlilikEvlenmek istiyorum artık sevmek sevilmek ailemden hiç mutlu olmadım mutlu bir yuvam olsun istiyorum
Kim ne yapiyor memur kadin ve annesine doğuda hanimefendi?Memleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zaman
Ya doğu ile alakası yok yabancı yerdeğiştirme kimsemiz yok iki kadın bilip bilmeden konuşmayın küçük yerde dikkat çeker İzmir İstanbul değil kalabalık kimse birbirini tanımıyorKim ne yapiyor memur kadin ve annesine doğuda hanimefendi?
Sizin amac belli cidden sorunlusunuz.
Harbiden bu grupta çok denk geldim hep bir açık arama kardeşim ben derdimi anlatıp rahatlatmaya çalışıyorum senin gibiler daha moral bozuyor inanmıyorsan yorum yapma zorla mı yazdırıyorlar okuma geç milletinden beynini bulandırma burdaKim ne yapiyor memur kadin ve annesine doğuda hanimefendi?
Sizin amac belli cidden sorunlusunuz.
Birilerinin sizi tanimasi gerekmiyor,size ne dogu da ne baska yerde 2 kadin anne kiz ayni evde otururken kim ne yapacak.Once kurtluk sonra dogu amac ne simdi bolum kurallarini iyi okuyun.Yazdiginiz seyler nerelere gider diye de dusunun.Ya doğu ile alakası yok yabancı yerdeğiştirme kimsemiz yok iki kadın bilip bilmeden konuşmayın küçük yerde dikkat çeker İzmir İstanbul değil kalabalık kimse birbirini tanımıyor
Ben iç Anadolu ya da gitsem aynı tedirginliği yaşarım kadın olmak zor bu ülkedeBirilerinin sizi tanimasi gerekmiyor,size ne dogu da ne baska yerde 2 kadin anne kiz ayni evde otururken kim ne yapacak.Once kurtluk sonra dogu amac ne simdi bolum kurallarini iyi okuyun.Yazdiginiz seyler nerelere gider diye de dusunun.
O zaman eve kilitleyelim tüm kadinlar kendimizi! Bence fazla bahane aramayın ve hayatinizi kolaylastirmanin yollarini arayin.Ben iç Anadolu ya da gitsem aynı tedirginliği yaşarım kadın olmak zor bu ülkede
Ben zaten o kafadayım ama aile den bağımsız karar veremiyorsun üzüyorlar seni cokyiprandim bu süreçteBence bu bunalımla kötü birine denk gelebilirsin dikkatli düşün evlenmek için .kötü ruh halinle seçim yapıp yanlış karar verme benim gibi evlilik zor hele anlayışlı birine denk gelmezsen hayatın cehennem olur Kürt Türk yok bu dönemde iyi insan mı kafa yapılarınız uyuyor mu görüşleriniz falan ona bak
Yanlış karar alma kendimden biliyorum ömür boyu üzülürsünBen zaten o kafadayım ama aile den bağımsız karar veremiyorsun üzüyorlar seni cokyiprandim bu süreçte
Ben iç Anadolu ya da gitsem aynı tedirginliği yaşarım kadın olmak zor bu ülkede
Hayırsız abilerim elini atsa 3 kişi anneme ev tutar rahat yaşarız 1 kişi olmuyor maalesefBursa da yaşamaz mısın o tedirginliği
Konu kadın olmak değil ki o ayrı
Ama anneme üzülüyorum dedin yanına al deyince de ben evlenince ne olacak diyorsun
Kapıda 10 kişi sırada da o olmadı bu olsun mu diyeceksin
Evlenmek için evlenilmez
Sen hayatını kurarsın sana uyan birisi hayatına gelirse bakarsın
Burada konu vardı damat Kv ye ev almıştı vs vs kız kabul edelim mi demişti
Böyle insanlar da var
Yalnız anneniz ille de ben şu şehirde yaşayacağım kızım da dizimin dibinde olsun derse işi zor
Doğu olmaz Karadeniz olur o olmadı Akdeniz olur tayin nereye götürürse alır anneni gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?