Çok mutsuzum boşanmak istiyorum

Eşinin bir cinsel problemi var belli ki ve şimdiden sana yetersiz olma kormusu sarmış adami. Tabi suçlaması sacma ama kompleks altinda insanlar deli seyler de yapabiliyor. Tedavi olmaya yaklasir mi? Üçüncü kişileri hemen dahil etmeyin. Birbirinize saldırmayın. Heleki kavga anında baktınız is yoldan çıkıyor, ortamı ilk terk edin. Gercekten bosanmak gibi bir niyetiniz yoksa, bunu tehdit olarak söylemeyin. Esiniz korkuları için tedavi olsun. Ikinizde destek alin hatda. Birbirinize bu kisa zaman içinde siddet gösteriyorsniz sıkıntı büyük

Bazı erkeklerin "performans" veya erken bosalma gibi cinsel sorunlar var. Bunun tıp yönü bir kenara, erkekler için psikolojik olarak zor bir durum. "Rezil olurum" diye korkuyor olabilir. Cinsel tercihi erkeklere karşı olsaydı kadını kıskanmazdı bence

Aslında yetersiz olma durumunu nişanlıykende dile getirmiş ağlamış bende saçmalama neyden bahsediyorsun öyle şey olur mu diye geçiştirmiştim. Çok yanılmışım

Daha çok yeni evlisiniz,ilk sene hem en güzel hem en zor sene derler.kavgalar herkeste olur ama siz biraz fazla büyütmüş gibisiniz.Eşinizin güvensizlik edip böyle sorması hata ama sizinde direkt arkadaşınızı aramanız,ne kadar öfkeli olsanızda karşılıklı ağır hakaret ve darp çok yanlış.Sanırım biraz fevri bir yapınız var sürekli birini arayıp olaya dahil etmişsiniz,evlilik iki kişiliktir.Çok kızgınsanız ikinizden biri mekanı terkedip biraz sakin kalmayı deneseydiniz keşke.Önce kendiniz halletmeyi deneyip ilerleme kaydedilmediğinde büyükler araya girmeli onlarda yıkmak değil yapmak için.Eğer boşanırsanız bana ufak anlamsız bir sebep olarak geldi ki sanki sizde üzülecek,pişman olacak gibisiniz,boşanmazsanız da babanızla eşiniz arasında gereksiz bir duvar,eşinizle sizin aranızdada yıpratıcı bir yara oluştu boş yere.
Eşiniz cinsel manadaki sıkıntısından dolayı acaba kendini yetersiz hissedip,beni bırakır mı endişesine kapılmış,strese girmiş olabilir bence önce sakinleşin,tabii karar sizin ama birbirinizi seviyorsanız bu kadar kolay vazgeçmek yerine güzelce karşılıklı özür ve açıklama ile olayı tatlıya bağlayın,bir de bu cinsellik için eşiniz doktora gitmeli.
Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

Aslında yetersiz olma durumunu nişanlıykende dile getirmiş ağlamış bende saçmalama neyden bahsediyorsun öyle şey olur mu diye geçiştirmiştim. Çok yanılmışım

Eşinizle açık ama suçlamadan konuşmaniz lazim. Erkeklerde cinsel problemler hala tabu olan ve utanmakla bağlı olan bir durum toplumumuzda. Birilerinin durumu öğrenmesinden korkuyordur. Ama sizinde durumu bilmemiz şart. Tedavi yollari var deniyebilir kimsenin haberi olmadan. Su anda bu evliliği devam. Ettirmek istiyorsaniz ikinize profesyonel yardım lazim. Eşiniz size acilamiyorsa bir doktor ile görüşsün. Bazen böyle durumlarin psikolojik nedenleri de var.

Cinsel hayatınızdaki sorunları konuşmadan üzerini kapatarak çözemezsiniz. Mesele neyse sorun konuşun birbirinize karşı açık olun. Eşinizin bu konuda bir problemi olduğu açık ve bu nedenle evliliğiniz bugün olmasa da ilerde bir gün bitme noktasına gelecektir. Konuya gelince arkadaşınızı arayıp kendini ispatlamaya çalışman çok yanlış, babanı araman fevrice bir davranış olmuş. Ama sana güvenmeyen, ortada hiçbir şey yokken sana inanmayıp yalan söylediğini düşünen bir adamla sorunlar nasıl çözülür bilemiyorum, eğer her konuda böyle davranıyorsa vay haline, boşa kürek çekiyorsundur.

Daha yeni evlisiniz bosanmayi dusunmek icin cok erken . Ortada cok buyuk bir sorun da yok sanki. Iliskinize emek verin biraz evlilik kolay birsey degil zaten. 6 yillik evliyim neler atlattim neler yasadim halaa mucadele ediyorum evliligim cocuklarim icin. En ufak kavgada boşanabilir mi hic .

Öncelikle hemen eşinizin gazına gelip babanızı aramanız hata olmuş. İlk aylar zaten kavga gürültü normal.Birlikte yaşamaya alışmak zaman alır.Ama bence en temel probleminiz eşinizin cinsel sorunu.Nişanlıyken yetemeyeceğini düşündü demişsiniz.Daha bişey yaşamadan durumun nasıl gelişeceğini bilemezsiniz. Erken boşalma problemi filan varsa eğer ilişki aralığınız kısaldıkça ilişki süreniz uzayacaktır zaten.Ama bana kalırsa uzman desteği almanız şart.

2 gündür üst üste kaç tane ilişkiye giremeyen evli çift konusu gördüm bilmiyorum.
Sahte misiniz diye düşünmeden edemiyorum
Bende aynı şeyi düşündüm sizle :) Sahtelerdir gibi düşünmek istemedim ama ne çok varmış bu problemi yaşayan dedim kendi kendime.

Eşinizin güvensizliği çok çirkin. Neden toplantıya inanmadı? Arkadaşınızı aramanız sıkıntı değil. Babayı aramak kesin karar verilmeden çok çok yanlış. Eşiniz neden korkuyor o kısmı anlamadım?

Eşiniz cinsel sorunları olan bir adam.
Dolayısı ile kendini yetersiz görüyor size karşı.
O yüzden de böyle vurucu cümlelerle güvensizliklerle can yakıyor olmalı.
Böyle birçok şey yaşayabilirsiniz.
Cinsel hayatınızı düzene sokmadıkça evliliğiniz yürümez.
Çok saçma bir konu nerelere gelmiş bakın.
Bence destek almaya ikna edin.
Olmuyorsa da zorlamayın.
Cinsellik evlilikte en önemli nokta.

Amada büyütmüşsün kızım bu kibir ne?
Konuşarak çözebilirsiniz, saygıyı elden bırakmayacaktınız, öfkede yakışmaz bu olaya,
Yetişkin gibi davranmak varken
Bir çuval inciri heba etmişsin
İkinizde aklı selim kişiler değilmişsin iz siz bu evliliği ne sandınız?

Filmlerde gördüğünüz evliliklerde mi?
Bence konuşmaya açık olun,
Öfkeli olmayın,
Birbirinizin kalbini kıracak sözcükler sarf etmeyin,
Tamir edici olun, kırıcı olmayın
Çocukluğumuzda o kırdığınız oyuncaklara benzemez evlilik, kır at yenile, olmaz aile kurumu samimiyet ister, sabır ister, empati ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…