Çok mutsuzum boşanmak istiyorum

“Adam “olan gidecekse o gitmeliydi..

Eşin çok tahrikkar sen de çok fevrisin..he he diyip geçilebilecek bir konu bu esasen.ama olayı körükleyen kişilikleriniz bence

Cinsel ratminsizlik den kaynaklı bir kısmı da.evliliğiniZe daha fazla zarar vermeden cinsel terapi alabilirsiniz.eviliğin %80 i cinsellikmiş ..ben demiyorum uzmanlar diyor.

Bencede boşanın

Bence eşinizin ciddi bir özgüven problemi var. Ve cinsellik konusunda da olması gerekenler olmuyor diye bu konu haddinden fazla abartılmış.

Ayrıca kıskançlık sebebi gerçekten çok basit, bu kadar basit bir mevzuda bile dediğinize inanmıyorsa evliliğin temelinde ciddi bir sorun var demektir. Küfür de ne olursa olsun edilmemeliydi, çok çirkin.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Eşiniz bu şekilde şüphe duyması çok saçma olmisr ama keşke siz de arkadaşınızı aramak yerine daha farklı bir çözüm bulsaymışsınız.
Bir de lütfen kavgalarınızda boşanalım lafını ağzınıza almayın bu evliliginizi evcilige çevirir. Eşinizin ailesini ya da kendi ailenizi de son raddeye gelmeden aramayın. Evinizde olan evinizde kalsın.
Konuya da dönersek çok basit bir mevzuyu büyütmüşsünüz, daha devam etmeden tatlıya bağlayın.
Konunun çıkış noktasında eşiniz hatalı ama devamında da siz hatalı davranmışsınız.

Konuyu hemen 3.sahislara tasimaniz akabinde buraya konu acmaniz cok enteresan evlenirken kac kisiye danistiniz. Evlilik boyle bir sey degil. Normal insanlar iletisim kurar konusur ya hani bir de oyle deneyin derim. Her insan her konuda ayni dusunmez kendi duygularinizi yasaminizi en iyi siz bilirsiniz tek basiniza karar almayi deneyin derim.

Yahu gitsenize bir seks terapistine ya da aile terapistine.
Bu sorunlar aşılamayacak konular mı?
Ama yok asla gitmezsiniz. Tekrar ve tekrar aynı şeyleri yaşar, başkalarını dahil eder iyice yıpranana, kendinize ve karşınızdakine saygınızı sonuna kadar yitirerek kavga dövüş ayrılmayı seçersiniz...

Adamın cinsel sorunları var ve bu yüzden sizin ilk fırsatta başkasının kollarına atılacağınızı düşünüyor.
Bunun temeli bu yüksek ihtimal..

Ama çözümü varken debelenmek sizin seçiminiz.
Böyle yaşamak tamamen sizin kararınız.

hem iş arkadaşınızı aramak hem babanızı arayıp gel beni al demek offf siz çok abartmamış mısınız acaba? bu kadar kolay mı evlendinizde hemen boşanacaksınız? evliliğin ilk zamanları böyle kavgalar olabilir daha neler olacak siz şimdiden 3. şahısları karıştırmayın derim.

Esiniz neden korkuyor bide sizin bu tartismalarinizin buyumesinin nedenini cinsellik yasamiyor olmaniza bagliyorum....

Ohooo her kavgada anayı babayı arasaydık ben daha balayından donuste evıme ızınsız gırdıgınde(kv) arayıp benı alın derdım
Orası kredı ve yurtlar kurumu degıl bacım gel al benı oda arkadasımla kavga ettım dıye. Sız once evlılık terapıstıne gıdın altta yatan guvensızlıgı oturun sakınce konusun. Sonra yatakodanızı şenlendırın. Sonra baktın kı cozemıyorsunuz ısın ıcıne hakaret fızıksel sıddet gırdı (ki birbirimizi darp ettık dıyosunuz) bu cok buyuk bı saygısızlık karsılıklı. Kımsenın kımseye vurma hakkı yok ne senın ona ne onun sana. Ondan sonra takkeyı ortaya koyar dusunursunuz. Gecende bı arkadas esımle kavga ettım butun bardakları kırdım falan yazmıs allah askına sankı adam ustune kuma getırdı bu neyın tepkıyı. Düpedüz ayarsız enerji.. Toparlanın baska seylerın hıncını baska seylerın eksıklıgını bırbırınızı hsr vurup harman savurarak cıkarmaya calısmayın. Adamı al karsına sakın sakın basını sev oksa oyle oyle ılla kı bı yola gırer. Erkekler ılgı ve sevgı arsızıdır kendı kocamdan bılıyorum

bunlar evlilikte sevgililikte olabilecek birkaç bağrış çağrış ile halledilebilecek şeyler
3.kişileri hemenaramak falan çok çocukca adam sizin hemen herşeye tepki vermenizden korkup kaçıyor olabilir
biraz daha olayları akışına bırakın hemen gemileri yakmayın

arkadasını araman çokkkkkkkkk saçma
sonra da babanı araman ..................
gideceksen kendin git
evlenmeden evvel her yere babanızla mı gidiyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…