- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Ahkeskemutluolsam
-
Tedavilik bir durumu olmadığını savunuyor gerekirse yıllarca bekleyebileceğini ikimizde hazır olunca olacağıma inanıyorcinsel sorunu için kesinlikle yarım almalı tedavi olmalı
güzel güzel konuşun tedavi olmadıktan sonra nereye kadar diye
kimseye duyurmazsınız
hiç konuştunuz mu tedaviyi ne diyor bu konuda?
Sanırım öyle gerçektwn yazdığınızı okuyunca kısa bir feed back yaptım ve saçma sapan x kişisinin telefon numarası sende nasıl olur diye de kavga çıkarmıştıEvliliğimin 9. Ayında boşanma davası açtım şu an mahkemenin gün vermesini bekliyorum.
Çok benzer durumdaydım sizinle. Evlendiğim kişinin fizyolojik anlamda cinsel sorunları vardı ve ben hiç sorun etmesem de onun için büyük bir sorundu. Ve 4. Aydan itibaren hiç alakası olmayacak şekilde onu aldattığım paranoyasına kapılıp kendini inandırdı ve beni sürekli darlamaya başladı. En ufak bir tatsızlıkta paranoyasını gündeme getirip beni delirtiyordu. En sonunda yine beni kimlerle aldattın söyleyeceksin deyip üzerime saldırdı boğmaya çalıştı falan çok kötü şeyler yaşadım. Ve sonuç davamı açtım, inşallah kurtulurum.
Demek ki erkekler cinsel yönden sorunlu olduklarında , eşleri bınu sorun etmese de kendi kendilerine kompleks yapıp aldatılma korkusuna kapılıyorlar sizin durumunuzu da okuyunca buna inanmaya başladım.
Telefonumu sürekli karıştırdığı halde, iş saatleri dışında hep bir arada olduğumuz halde böyle bir suçlama mantık dışıydı ama o buna inanmak istiyordu ki, sırf kendi aşağılık kompleksini bastırabilmek için.
Allah kolaylık versin aldatma suçlaması hiç kolay bir durum değil. Ben çok yıpranmıştım.
siz o kadar bekleyecek misiniz? buna kendi mi karar verecekmişTedavilik bir durumu olmadığını savunuyor gerekirse yıllarca bekleyebileceğini ikimizde hazır olunca olacağıma inanıyor
nikah günü mü tanıştınız bu
Evlenmeden önce dur bir cinsel deneyim yaşayım öyle evleneyim demedimnikah günü mü tanıştınız bu adamla?
Tedavilik bir durumu olmadığını savunuyor gerekirse yıllarca bekleyebileceğini ikimizde hazır olunca olacağıma inanıyor
Eğer evli kalkacaksanız cinsellik sorunu çözülmeden asla düzenlemezsiniz ...Aslında yetersiz olma durumunu nişanlıykende dile getirmiş ağlamış bende saçmalama neyden bahsediyorsun öyle şey olur mu diye geçiştirmiştim. Çok yanılmışım
Öyle düşünmek istemediğimi yazdım zaten msjımda. En kısa zamanda problemlerinizi giderirsiniz umarım.Neden olmayan derdimi varmış gibi gösterip sahtecilik yapayım ki uzun süredir takip ettiğim bir site ve yazıp öneri almak istedim hepsi bu.
kendini yetersiz hissediyor o yüzden benim eşimde bi ameliyat geçirdi bu kadar zamandan sonra aşırı kıskançlık başladı çünkü kendini yetesiz hissediyor ve bunu kendisi ifade ettiKıskançlık neyden ileri geliyor çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?