Çok mutsuzum boşanmak istiyorum

adam eksikliğini sana bağırmakla kapatmaya çalışmış
bir üstüne ( bana göre iftira atmış ) gerçekten iştemiydin diye ,
bana göre gerçekten büyük kavga sebebi ,

Evliliğimin 9. Ayında boşanma davası açtım şu an mahkemenin gün vermesini bekliyorum.
Çok benzer durumdaydım sizinle. Evlendiğim kişinin fizyolojik anlamda cinsel sorunları vardı ve ben hiç sorun etmesem de onun için büyük bir sorundu. Ve 4. Aydan itibaren hiç alakası olmayacak şekilde onu aldattığım paranoyasına kapılıp kendini inandırdı ve beni sürekli darlamaya başladı. En ufak bir tatsızlıkta paranoyasını gündeme getirip beni delirtiyordu. En sonunda yine beni kimlerle aldattın söyleyeceksin deyip üzerime saldırdı boğmaya çalıştı falan çok kötü şeyler yaşadım. Ve sonuç davamı açtım, inşallah kurtulurum.
Demek ki erkekler cinsel yönden sorunlu olduklarında , eşleri bınu sorun etmese de kendi kendilerine kompleks yapıp aldatılma korkusuna kapılıyorlar sizin durumunuzu da okuyunca buna inanmaya başladım.
Telefonumu sürekli karıştırdığı halde, iş saatleri dışında hep bir arada olduğumuz halde böyle bir suçlama mantık dışıydı ama o buna inanmak istiyordu ki, sırf kendi aşağılık kompleksini bastırabilmek için.
Allah kolaylık versin aldatma suçlaması hiç kolay bir durum değil. Ben çok yıpranmıştım.

cinsel sorunu için kesinlikle yarım almalı tedavi olmalı
güzel güzel konuşun tedavi olmadıktan sonra nereye kadar diye

kimseye duyurmazsınız
hiç konuştunuz mu tedaviyi ne diyor bu konuda?

cinsel sorunu için kesinlikle yarım almalı tedavi olmalı
güzel güzel konuşun tedavi olmadıktan sonra nereye kadar diye

kimseye duyurmazsınız
hiç konuştunuz mu tedaviyi ne diyor bu konuda?
Tedavilik bir durumu olmadığını savunuyor gerekirse yıllarca bekleyebileceğini ikimizde hazır olunca olacağıma inanıyor

Sanırım öyle gerçektwn yazdığınızı okuyunca kısa bir feed back yaptım ve saçma sapan x kişisinin telefon numarası sende nasıl olur diye de kavga çıkarmıştı

Tedavilik bir durumu olmadığını savunuyor gerekirse yıllarca bekleyebileceğini ikimizde hazır olunca olacağıma inanıyor
siz o kadar bekleyecek misiniz? buna kendi mi karar verecekmiş
valla net olun aranız da şuan bozulmuşken bunu kullanın
ya tedavi.. ya da gereken yapılır diyin

kendisini yeterli bulmadığı için sizden şüpheleniyor.. var mı ötesi?

Is arkadasini arayip kendini de evliligini de kucuk dusurmussun.. Bari toplantida gecen bi seyi merak etmis gibi konussaydin, giris cikis saatini sormak nedir ya?
Babana gel beni al demen de tamamen blöf, eşin korksun diye yapmissin, gitmek icin degil..
Gercekten bosanacaksaniz alin agziniza şu bosanma kelimesini..

Toplantınızın ardını araması bana pek masum gelmedi siz bastırınca yemeğe çevirmiş konuyu..
Cinsel yönden senelere yayma diye birşey yok ne bu kavun karpuz mu durduğu yerde olgunlaşıp büyüyecek denemeden nasıl sonuca ulaşacak bir anda içine jony sinsin ruhu mu girecek hikaye seni bu zaman zarfında tüketecek bak yukarıda bir hanım birebir yaşamış cinsel sorununuzu çözünüz efenim bu sizde de gerginlik yapar hemen boşanmayı düşünmeyin bir bilene danışın yardım alın

Bu arada ben mahkemelerin arada cinsel sorun varsa hemen boşadığını duymuştum demek yokmuş öyle bir şey..

Çocuk çocuk hareketler
Önce aranızdaki cinsel sorunları çözmeniz lazım. Onun gerilimi herşeye yansıyor. Ama burada eşin inanılmaz saçmalamış.

Derdi yemek filan değil kendini yetersiz gördüğü için acaba bir haltlar mı yiyorsunuz diye merak edip bunu sorgulamış, yemekte kılıfı.
Gitsin tedavi olsun bu adamlar neden evlenıyor anlamıyorum yeni evlendik demesen eski eşimle evlendin herhalde diyecektim.

Bu kafada adamı tutmam yanımda, boşanmak en doğrusu
Cinsel sorunları olabilir insanın, eşler birbirine destek olur, aşılır ama ısrarla çözme yoluna gitmiyorsa alemin sorunlusunu çekemem, kendi derdiyle kendisini yesin bir zahmet

cok barız esınız cınsellık konusunda sorun yasıyor ve bunun asagılık kompoleksıne takılmıs. sıze acıkca soyleyemedıgı ıcın de " yemekten kactın ettın " dıyor. ve sorun sıze guvenmemesı degıl kendısıne guvenmemesı. cunku kompleksınden dolayı boyle surmeyecegını bır gun ondan ayrılagınıza ınandırmıs kendısını.
ben de evlendıgımde cınsellık sorunu yasadım . sorun bendeydı , doktora gıtım tedavı oldum ve kocam cok destek oldu. ve ben de bu durumu dert edıp aglayıp " benı sevmıceksın sonunda gıt oalbılen kız bul " dıyordum ama kocam hep gulup sevgı sabır ıle cevap verıp destek oluyordu. o yuzden bence aynı sabrı ve cozumu sızde bulmalısınız.
bır kere doktora ıkna edın , gerısı corap sokugu gıbı gelır. ya da sız bır doktordan destek alın nasıl ıkna edılır konusunda.

Aslında yetersiz olma durumunu nişanlıykende dile getirmiş ağlamış bende saçmalama neyden bahsediyorsun öyle şey olur mu diye geçiştirmiştim. Çok yanılmışım
Eğer evli kalkacaksanız cinsellik sorunu çözülmeden asla düzenlemezsiniz ...
Çok çok da sevmiyorsan eşini boşanacağım demişsin , boşan
Çünkü erkeklerdeki cinaellik problemi kolay kolay çözülmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…