Çok mutsuzum boşanmak istiyorum

Eşinizin size güvenmemesi yanlış, ama sizde arkadaşınıźı ve babanızı aramakla yanlış yapmışsınız. Daha yenj evlisiniz, olur bu tarz tartışmalar, önemli olan sorunlarınızı aranızda çözmek.. artık tartışmalarınız çok büyürse ozaman aileleri karistirin...

Esinize kendinizi ispatlamak icin babanizi ariyorsunuz..siz aradiktan sonra babaniz aileniz ne durumda hic dusunmuyormusunuz.cok bencilsiniz.her konuda ailesini arayanlardan nefret ediyorum.siz yataga girince barisiyorsunuz ama anne babaniz gunlerce etliainden cikamiyor evladi nasil diye duaunmekten yemek yiyemiyor belkide..lutfen kendi kendinize halledin sorunlarinizi

Esinizle ayni is yerindesiniz zaten ertesi gün bu olayi acikliga kavuştururdnuz hemen arkadaşınızı ardindan babanızı aramanız yanlış olmuş. Eşinizin cinsel sorununu çözmeye ikna edin ondan saldırganlisiyor caninizi acitmaya çalışıyor.
Affederseniz sürtunebiliyor neden hic denemiyor. Çocukken anne babasını mi görmüş, sanki bir travma yaşamış gibi korkuyor

Çok yeni evlisiniz. Hemen 3. Kişileri dahil etmeseydiniz. Ve boşanma sözü hemen ağza alınmamalı. En önemlisi de; Cinsel sorunlarınızı halledin. Sonra tekrar değerlendirin durumu.

Ne yapın ne edin olayları rezillik boyutuna taşıma huyunuzdan vazgeçin. 3.kişilere en ufak tartışmayı bile duyurmanız o kadar korkunç ki eşinizin yerinde olsam direkt soğurdum sizden. Hatalı olabilir yanlış düşünüp davranmış olabilir ama yaptığı hata da saçmalık da sizeydi. Cümle aleme duyurmamıştı.

Evliliğin başlarında böyle durumlar olabilir. Evlendikten sonra insanlar birbirini daha iyi tanırlar derler. Eşinizle de aranızda böyle bir durum olmuş. Haklısın, ispat etmek adına arkadaşını aramıssın ama "arkadasımı arayayım istersen soralım, dinle" deseydin keşke. Direk arayıp da eşini kızdırmıssın biraz. Eşin mahçup duruma düşmüş ve bundan kızmış. Neyse olan olmuş.
Bundan sonra biraz ona yanşmayı dene, ama birden değil. Kaçar çünkü.. Başlarda olurmuş böyle şeyler, kapatalım bu konuyu önümüze bakalım desen?

Çok iyi yapmışsıniz. Ya adam olsun ya da bitirsin. Benim ilk düşündüğüm size namus ile ilgili bir imada bulunduğu. Sert gostermezseniz iftira atabilir. Bence yemek konusunu kıvırmak için uydurdu. Yemek yapmamak için toplantı uydurmaniz onun sonradan aklina gelmistir. Cinsellikte yetersiz olduğu için neler kuruyordur o şimdi.

Size inanmayan birine niye ikna çabasına giriyorsun aynı iş yerindeymişsiniz inanmayan kendi öğrenirdi. İnanmazsan inanma bişey ispat etmek zorunda değilim deseydin. İlk önceden sorunlarınız olabilir ilk kavgada babanı ararsan ohoooo. Bence sen kafanda bitirdiğin için bu tartışmayı babana yansıttın. Psikolojik bi durum doktora psikoloğa giderek çözebilirdiniz cinsellik meselesini. Erkekler böyle durumları bizden daha çok önemseyip etkilenebiliyor . Kendini yetersiz hissetmiş belliki

Annemle beraber yaşıyoruz daha 1 kere tartışmamıza şahit olmamıştır. Her sorunda birilerini araya sokarak evlilik olmaz bence.. bugün toparlasanızda yarın gene kopar yürüyecek bir evlilik gibi görünmüyor.

eşin s.çmış sen sıvamışsın.
yani eşe güvenmemek nedri daha 3 ayda?? kaldı ki aynı kurumdasınız. yalan olsa duymayacak mı??
kendi keyif yapıp futbol oynarken yemeği sen neden hazırlayacaksın ki?? dışarda yese n'olur?? buralarda eşin haksız.

sen de tez canlısın herhalde. hemen olayları 3. şahıslara anlatıyorsun. bunlar evliliği çok fena sarsar.
arkadaşı arayarak hem kendini hem eşinirezil etmişsin. babayı da işin içine katıp onlarında huzurunu bozmuşsun. çalışan kadınsın. elin ekmek tutuyor. madem gideceksin çıkıp git. sen bir eşya mısın da baba gelip alacak??

cinsellik de çok büyük sıkıntı. çünkü evliliğin bel kemiği. sorun olabilir çok normal. ama sorunu çözmezseniz o hata olur işte. biran önce doktora görünün ikinizde.

Üç ay önce evlendim ve eşimle aramda cinsel bir şey olmadı yani olmayan şey tam birleşmenin olmaması sadece sürtünme yoluyla üç ayda kez olan şey ve eşimin korktuğunu söylemesi.
Adam cinsellikten mi korkuyor :) daha neler okuyacağım buralarda :) yeni evlisiniz ,başka bahane bulsaydı keşke .cinsel tercihinden emin misin :) yoksa başka biri olsa ilk günlerin tadını çıkarmak için ise bile gitmek istemezdi :)
Maçtan sonra eşim bana geri döndü ve ne kadar süreceğini sırtının terli olduğunu söyledi
Acaba o gerçekten maçta miydi ?
gerçekten toplantın varmıydı dedi.
Kendisi bi halt yediyse suç bastırmak için tepeye s.çma yöntemi :)
ispatlamak için toplantıda benimle birlikte var olan bir başka arkadaşı aradım telefonu hoparlöre aldım ve söylermisim toplantı kaçta bitti kaçta başladı dedim oda söyledi.
Gerek var mıydı buna ? İnanmıyorsa inanmasın, ertesi gün zaten iş yerinde konusu açılır ve yaptığı ayıbın farkına varırdı .neden kendini kanıtlama çabasına giriyorsun ki ?
Kaç yaşındasın ? Babanın gelip seni almasına ihtiyacın var mıydı yada hemen onu aramana ? Yetişkin insanlarsınız ,konuşup çözebilirsiniz yada sessiz kalıp gerginlik olmasın diye bir süre sonra sakın sakın halledebilirdiniz. Esin üstüne geldikçe "all bu anam için ,aalll bu babam için ,aalll bu da canını yaktığın tüm insanlar için "der gibi saldirmissin. Az sakin olmayı öğren ,ani kararlar verme ,pişman olmamak için iki kere düşün .hep sana yüklendim fakat eğer sen sakın kalsaydın adam da bir süre sonra sakinlesirdi. Böyle adamları insan sınıfına koyup konuşmak onlara daha büyük cesaret veriyor .biraz umursamayacak ,sana yumuşayıp gelmesini beklemeliydin.böylece haklıyken haksız duruma duzmezdin

Senin tavrın çocukça olmuş aile ve arkadaşı aramak hatalı
Cinsellik önemli problem konuş tedavi olsun baktın olmuyor olsa bile çok seyrek ayda 1 o zaman boşan cinsellik olmayan evlilik çok zor psikolojik olarak yıpratıcı oluyor

O hatalı evet ama siz daha da hatalısınız ikiniz de bu kafada devam ettiği sürece bu evlilik olmaz aman çocuk yapmayın

Nasıl ya doğru karar verdim mi?Evlilik bu kadar basit bir şeyden bitecekse bitsin.Sevgiliymişsiniz gibi davranıyorsunuz ve babanızı aramanız çok saçma olmuş.Siz artık ailesiniz en ufak şeyde anne baba mı aranır.Arkadaşınızı arayıp toplantı kacta basladı kacta bitti demeniz de sizin ilişkinizi arkadaşın gözünde düşürmüştür o da çok saçma olmuş.Eşin kıskanmıştır güven problemi mi var bilmiyorum da sakince çözebilirdiniz.Haklıyken haksız durumdasınız.Yaş kaç?

Bi de aklıma ilk gelen şey karıma yetersiz geliyorum tatmin edemiyorum başkalarına gider mi diye eşinin kendisini yemesi nett

İyi yapmışsınız baktınız laftan anlamıyor yalnız olmadığınızı anlasın babanızın da arayın arkadaşınızı da bı eş için kendini yipratmayi degmiyor çünkü ama boşanmayı tabi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…