O nasıl olacakmış ki benim eşim insaat sektörunde ve nerdeyse demire her gün inanılmaz zamlae geliyor maliyetler tahmin edilemez bir bicimde artarken ev fiyatlarinin dusmesi mumkun olamaz.bi yayında emlak konusunda uzmanı izledim , ne alaka bilmiyorum
neyse kadın diyor ki 5 yılda bir böyle fiyatlar artar ,sonra düşer. grafiklerle falan anlatmıştı. siz paranızı koruyun . umutsuz olacak durum yok dünya krizden geçiyor, toparlanmaya çalışıyoruz. inşallah önümüzdeki yıl güzel bir ev sahibi olursunuz
Aslına bakarsanız şu zamanda misafir ağırlamak da bir kira parası gibi bir şey olduCüzi bir miktar veriyoruz kira sayilmaz ama tadilatta yaptirsak ev studio daire gibi yani misafir agirlayamam yine de.Kücük ve şekilsiz.Şükür yüksek kiralar vermiyoruz o konuda ne kadar sukretsem az
Suana kadar hep öyle yaptim zaten ama ben evcimen biriyim yasam alanimda rahat olmam lazim olmayinca da mutsuzum, mecburiyetten sattigim evimden sonra (ki istemeyerek sattik) bu sartlar beni zorluyor yine de çok şükür halimize.Ikimizde univ bitirmis yonetici konumunda calisiyoruz sosyal cevremiz çok olmasa da insanlar evimize gelmek istiyor.Bu yanlis anlasilmasin konum,maas icisindan bakinca daha iyi sartlarda yasanmali ama malesef çok eridi maaslarimiz, Allah asgari ucretle gecinenlerin de yardimcisi olsun.Aslına bakarsanız şu zamanda misafir ağırlamak da bir kira parası gibi bir şey olduçok da dert etmeseniz bunu olur gibi . En güzeli dışarda buluşup alman usulü takılmak
Merhaba herkese, bazi sebeplerle(mecburiyetten) evimi sattim korona ilk ciktigi dönemde.Elimde 170 bin tl kalmisti evden ve altin yaptim ve suan 200 bin ediyor.Yani ev almak icin ugrassam da malesef yari parasi bile etmiyor alamiyorum.700 bin den basliyor 2+1 daireler.Çok mutsuzum elimdeki iki kurus ta eriyip gidecek diye korkuyorum bir daha hic ev sahibi olamayacakmisim gibi geliyor.Arabam var satsam ev icin eklesem (200 bin eder galiba)bir daha araba da alamam bu piyasada.Suan oturdugum evden de hic memnun degilim cikmak istiyorum ama ne mumkun kiralar 3 bin den basliyor bu ev de eski harabe bir ev ailemden kalma.Yaptirsan olmuyor cunku ev benim degil boyle de es dost kimseyi davet edemiyorum heryer döküluyor.Ev alamiyorum burdan cikamiyorum ilanlara baktikca sinirim bozuluyor.Ilanlar cok acimasiz böyle fiyat mi olur biz ki esimle ort 12 bin tl kazaniyoruz ama ev alamiyoruz şu hale bak.Dertlesmek istedim.Okudugunuz icin tesekkurler.
Bana da inandırıcı gelmedi. Bizim yakın akraba da kocası doç. Karısı öğretim görevlisi(8-9 bin aloyor) aylık 25 gelirleri var.kuzenim var eşi prof kendi öğretmen.uydurmuyorum yaniii
Beylikdüzünde oyuruyorum. Evet o ilanlar dolandırıcı. Burada en düşük 1+1 380-420 binden başlıyor. 2+1 en düşük 510 bin 3+1 en düşük 600 bin. Işıklı led tavanlı, pavyon gibi evler sahte, sündürüp sündürüp evi büyük gösterdikleri evler sahte. Beylikdüzünde sıfır evlerin fiyatı 2 milyondan başlıyor. Beylikdüzünde yukarda saydığım evler en eski yıla sahip evler (25-30 yıllık).Ev ararken hangi sitelere takip ediyorsunuz yada ne yapiyorsunuz.
Yurtdişindan sadece sahibinden.com bakiyorum ordada düzgün evler çok pahali.
Bir sorum daha var :
Bu meşur sayfada Istanbul Beylikdüzünde çok düşük rakamlara çok güzel 3+1 sifir evler var .
Sizce bunlar dolandiricimi?
Biz de arabamızı 2015 yılında almıştık. Aman bizi kandırılar araba sanayiden çıkmaz korkusu ile. Tabi ekonomi o zaman bu kadar berbat değildi, araba gelesiye kadar fiyat değikşmedi. 76 bine sıfır araba aldık, şimdi bakıyorum da 76 bin çok komik bir rakam geliyor. Bu arabayı satsak sıfır araba alamayız artıkEn basit örnekle tarif edeyim.
2.el arabamizi elden cikardik. Uzerine yaklasik 70.000 tl kadar ilave ettik.( yillarin birikimi ne aci..)
Sıfır minik bir araba aldik. Yeterki sifir olsun ariza vs durumu olmasin. Ilk arabadan cok cektik diye dusunduk.
Ekim ayinda aldik.
Bugun satis danismani arabanin genel durumu hakkinda aradi.
Websitesine bakmamizi, arabanin kasim ayi satis fiyatinin +12.500 tl arttigini soyledi.
Inanin bir haftacik arada ki gecen zaman.
Üzüldüm, sadece Üzüldüm.
Kizima nasil bir dunya , nasil bir yasam alani bırakıyorum.
Cok aci...
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama 12 bin gelire bayağı yüksek taksit ödemesi olan kredi çekebilirsiniz gibime geldi.
Beylikdüzüne bile o kadar talep var mı gerçekten, ben şu an Avcılar'da kalıyorum ve bana çok ters geliyor o yüzden beylikdüzü taraflarını sakin sanıyordum daha da uzak olduğu için. İstanbul'da yeniyim, her gün daha da şaşırıyorumBeylikdüzünde oyuruyorum. Evet o ilanlar dolandırıcı. Burada en düşük 1+1 380-420 binden başlıyor. 2+1 en düşük 510 bin 3+1 en düşük 600 bin. Işıklı led tavanlı, pavyon gibi evler sahte, sündürüp sündürüp evi büyük gösterdikleri evler sahte. Beylikdüzünde sıfır evlerin fiyatı 2 milyondan başlıyor. Beylikdüzünde yukarda saydığım evler en eski yıla sahip evler (25-30 yıllık).
Bende avcilardayim. Inanin uzaklik vs. Ziyade beylikduzu bile o kadar pahali kiBeylikdüzüne bile o kadar talep var mı gerçekten, ben şu an Avcılar'da kalıyorum ve bana çok ters geliyor o yüzden beylikdüzü taraflarını sakin sanıyordum daha da uzak olduğu için. İstanbul'da yeniyim, her gün daha da şaşırıyorum
Ben yurtta kaldığım için ev fiyatlarına hakim değilim, çok şaşırdım. Merkezi yerlerde kiralık evler baktım ama konumdan dolayı fiyatların o kadar yüksek olduğunu düşündüm.Bende avcilardayim. Inanin uzaklik vs. Ziyade beylikduzu bile o kadar pahali ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?