300 bin pahalı mı? Gurbetçisi çok küçük şehirde oturuyorum. Evler 800 binden aşağı değil...Bende inanamiyoyum biz antalyanin bir ilcesinde oturuyoruz 300 bine mis evler var
Bide pahali demisdik heralde buyuk sehir inanilmaz pahali
Bn yapmadım ama yapan akrabalar var. Arabaya girmişlerdi aldılar hep. Ödeme ortası diye bişey paranın yarısını yamalıyorsun veriyolar. Hiç kuraya girmeden. Devlet denetiminde dolandırabilirler mi bilmiyorum. Bankalar daha dolandırıcı bence.Eminevim icin dolandirici diyolardi?
Duymadım cnm belki öyledir daha 2 ay önce amcam araba aldı ordan bi sorun da yaşamadılar.Onlar patladi duymadiniz mi twitterda cok magdur var.
İzmir de olabilir çünkü banada 24 TL geldi kısa kollu ile terledim bugün dışarıdaMesaj yazıldığından beri ekim ayında 20 tl nasıl gelebiliyor ona anlam vermeye çalışıyorum
Valla bravo herkes tüm akrabaları kaç lira kazanıyor biliyor. Ben ablamınkini bile bilmem. Bir de doçent ve profesör denildiğinde sadece tıp doktoru olduğunu sanan bir kesim varBana da inandırıcı gelmedi. Bizim yakın akraba da kocası doç. Karısı öğretim görevlisi(8-9 bin aloyor) aylık 25 gelirleri var.
Ceycey cevizin kilosu olsun 35 TL ne cevizi allasenköyümüze mi geri dönelim?vallahi o da yok biz de.olsa bari kışlık bir şeyler gelirdi ceviz falan bedava olurdu nerdeeeee
Ev ararken hangi sitelere takip ediyorsunuz yada ne yapiyorsunuz.
Yurtdişindan sadece sahibinden.com bakiyorum ordada düzgün evler çok pahali.
Bir sorum daha var :
Bu meşur sayfada Istanbul Beylikdüzünde çok düşük rakamlara çok güzel 3+1 sifir evler var .
Sizce bunlar dolandiricimi?
o dediğiniz yerlerde bile 99 depreminden önce yapılmış binalar 600.000-700.000 arası ne ara uçtu bu kadar bilmiyorum kiralar 3000 tl den başlıyor. bu bölgede oturuyorum ev sahibi çık dese yandıkNerede ev almak istiyorsunuz hangi semt? Belki Beylikdüzü / Esenyurt taraflarında bulabilirsiniz diyeceğim ama oralar bile artmıştır kesin. Eğer ailenize ait evden size çık diyen yoksa o evi düzeltin bence. Evi cillop gibi yapar sonra da birikime devam edersiniz olmaz mı? Arabayı da satmayın araba almak da zor ev almak kadar..
çok nadir belki acil nakite ihtiyacı olan olursa olabilir. ama öyle evler yok anneme ev fiyatları bu kadar uçmamışken bakmışdık fotolara göre harika uygun evler var gidiyosun görmeye bambaşka bişey çıkıyor çoğu dolandırıcıgeçenlerde teyzem aradı kuzenim evlenecek kızın işi bu taraflardaymış ilanlarda güzel ucuz sıfır evler varmış... at bakayım ilanı dedim verdikleri konumda fabrika var. evet onların çoğu dolandırıcı. o yazan fiyatlar yok kesinlikle.
çok nadir belki acil nakite ihtiyacı olan olursa olabilir. ama öyle evler yok anneme ev fiyatları bu kadar uçmamışken bakmışdık fotolara göre harika uygun evler var gidiyosun görmeye bambaşka bişey çıkıyor çoğu dolandırıcı
ama bu evleri alan birileri de var. anlamıyorum nasıl birden bire bu kadar arttı. geçen kış elimde bir miktar para vardı eşim işten ayrılmıştı kolay iş bulamaz diye eve girmedik tek benim maaşımla krediye yetişemezdik şimdi elimde ki parayla peşinat bile olmazAynı dertten bende muzdaribim.
İzmir de ev bakıyoruz yok yani bucadan bakayım dedim 500 binden başlıyor.
Elde biraz para var ama kredi çok çıkmıyor.
Delireceğim yani paramız oldu pul.
Sadece karnımızı doyuruyoruz
o dediğiniz yerlerde bile 99 depreminden önce yapılmış binalar 600.000-700.000 arası ne ara uçtu bu kadar bilmiyorum kiralar 3000 tl den başlıyor. bu bölgede oturuyorum ev sahibi çık dese yandık
aynen öyle. bir de evi göstericez buna dair sözleşme imzalamanız gerekiyor filan derlerse sakın kanmayın. anneme ev ararken annem bi emlakçıda imza atmış evi gördüm vs diye çok ince yazılmış yazıları görmemiş bilmem kaç sene sonra icra geldi 6500 tl gibi bir para ödedi yani kısaca çok dolandırıcı da var çok dikkat etmek lazımben buna bayağı kafa yormuştum
amaç ne diye. gidince başka evler gösterip satmaya çalışıyorlarmış. maksat müşteriyi ofise getirmekmiş.
ama bu evleri alan birileri de var. anlamıyorum nasıl birden bire bu kadar arttı. geçen kış elimde bir miktar para vardı eşim işten ayrılmıştı kolay iş bulamaz diye eve girmedik tek benim maaşımla krediye yetişemezdik şimdi elimde ki parayla peşinat bile olmaz
Asgari ücret alanların Allah yardımcısı olsun ne diyim inanılmaz bir artış var herşeydeEvet emlakçılara diyorum 400-450 bin bandında ev bakıyoruz.
O para para değil diyorlar dalga geçerek.
Benim 10 yılda ödeyeceğim her şeyden fedakarlık edeceğim o kredi onlara o kadar küçük geliyor.
Geçen bu döviz artışından önce takip ettiğim ev vardı, dövizle birlikte tam 36 bin tl zamlandı.
Evi de gittim gördüm alınmaz ama alanlar var.
Bende bilmiyorum insanlar paraları nasıl kazanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?