- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Asgari ücret alanların Allah yardımcısı olsun ne diyim inanılmaz bir artış var herşeyde
Ben de su an ev bakiyorum ve o kadarrrr haklisiniz ki. Daha dun gozumun onunde bir eve 15bin zam yapildi anlik.Eşim şubatı bekleyelim diyor ev almak için ama adam daha şubat demeden fiyatların üstüne 50-60 bin koyuyorlar. Para biriktirelim az daha demeyin, her gün kayıp her gün
Geçen başka konuya da yazdım. Biz 850 bin bütçemiz var dedik 1 senedir hiçbir emlakçı geri dönmedi bizeEvet emlakçılara diyorum 400-450 bin bandında ev bakıyoruz.
O para para değil diyorlar dalga geçerek.
Benim 10 yılda ödeyeceğim her şeyden fedakarlık edeceğim o kredi onlara o kadar küçük geliyor.
Geçen bu döviz artışından önce takip ettiğim ev vardı, dövizle birlikte tam 36 bin tl zamlandı.
Evi de gittim gördüm alınmaz ama alanlar var.
Bende bilmiyorum insanlar paraları nasıl kazanıyorlar
Geçen başka konuya da yazdım. Biz 850 bin bütçemiz var dedik 1 senedir hiçbir emlakçı geri dönmedi bizealınacak ev de yok İzmir’de. Kaçıp gidesim var.
Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu sistemde her şey kodamanlar için. Orta gelirli sınıf yok oldu ve hiçbir şey almak mümkün değil artık. Tüp 160 lira yağ 102 lira küçücük kalıp peynir 65 lira (en fazla 2 kahvaltı götürür)Sorsan kimsede para yok, ben anlamıyorum kim aliyo bu evleri bu paralara
Yani sakincasi yoksa bana pahali geldi300 bin pahalı mı? Gurbetçisi çok küçük şehirde oturuyorum. Evler 800 binden aşağı değil...
Bunca yıldır emlak sektörünün içindeyim. Hiç böyle bir şeye denk gelmedimbi yayında emlak konusunda uzmanı izledim , ne alaka bilmiyorum
neyse kadın diyor ki 5 yılda bir böyle fiyatlar artar ,sonra düşer. grafiklerle falan anlatmıştı. siz paranızı koruyun . umutsuz olacak durum yok dünya krizden geçiyor, toparlanmaya çalışıyoruz. inşallah önümüzdeki yıl güzel bir ev sahibi olursunuz
Valla ben karadenizde küçük bi ilçede oturuyorumYani sakincasi yoksa bana pahali geldi
5 yıldır buradayım. Beylikdüzü güzel bir yer. Özellikle çocuklu ailelere, yürüme alanları geniş, belediyenin bir sürü aktivtesi oluyor, spor kompleksi var dibimde. Yollar geniş, düz, evleri geniş, evinin penceresinden bakınca yan binayı görmüyorsun, insan kalitesi de iyi. Başka yerlere baktım ama beylikdüzü gibi yaşanır bir yer bulamadımBeylikdüzüne bile o kadar talep var mı gerçekten, ben şu an Avcılar'da kalıyorum ve bana çok ters geliyor o yüzden beylikdüzü taraflarını sakin sanıyordum daha da uzak olduğu için. İstanbul'da yeniyim, her gün daha da şaşırıyorum
Bende sahil kasabasinda turizim bolgesindeyim ama fiatlar 300 den basliyorValla ben karadenizde küçük bi ilçede oturuyorum
Öyle büyükşehire filan bile bağlı değil
Sıfır evler 400-450 binden başlıyor
keşke alsaymışsınız285 liraya 2 3 ev bulduk 1. Kat diye esim istemedi
Yakın akraba görümce ve eşiValla bravo herkes tüm akrabaları kaç lira kazanıyor biliyor. Ben ablamınkini bile bilmem. Bir de doçent ve profesör denildiğinde sadece tıp doktoru olduğunu sanan bir kesim var
GaziemirNeresinden baktınız ?
Ben bucadan bakıyorum çok rahat bulurdunuz o paraya, çok şaşırdım
Cidden mi 5000 telemi oldu oradaÇok normal orada kiralar bile 5.000
Cidden mi 5000 telemi oldu orada
aaa bu biz .careyi kucuk bir ile tasinmakta bulduk artikGeçen başka konuya da yazdım. Biz 850 bin bütçemiz var dedik 1 senedir hiçbir emlakçı geri dönmedi bizealınacak ev de yok İzmir’de. Kaçıp gidesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?