Evet maalesef.Çok normal orada kiralar bile 5.000
Yeni konutlar filanmı yapıldı orada yoksaübiz ordada kaldık en son emlak bankasının konutları vardı oradaGeçen emlakçı diyor ki bana 7.000 tl ye ev kiraladık
Millet zenginlikten kırılıyor, benim nefesim kokuyor skdlsld
Geçim gerçekten çok zor artık, alım gücü iyice düşmeye başladı.
Ben forumda ki çoğu üyeye göre yaşça daha büyüğüm.
Evlilik hayatı olarakta öyle.
Sizlere tavsiyem elinizde birikmişiniz varsa ve istediğiniz ilçeden bir ev alamıyorsanız
Oturmayacak olsanız da daha makul bir ilçeden alın ve paranızı en azından menkule bağlamış olun
Kiraya verir üstüne biraz ekler siz kirada yaşarsınız
Ama elinizde ki para değer kaybetmez en azından
Emlak piyasası ile birlikte büyür
İleride şarlar ne gösterir bilinmez o evi satar peşinat yapar istediğiniz ev için kredi çekersiniz
İstediğiniz ev için geçiş süreci gibi düşünün
Gönül hep en iyisini ister, bizim ilk aldığımız evimizde bu amaçla alınmıştı
Sonra sattık üstüne biraz ekledik başka ev aldık
Çok iyi yapmışsınız. Ben de imkanım olsa gitmek istiyorum daha küçük bir yere. Bizim neyimize artık büyükşehiraaa bu biz .careyi kucuk bir ile tasinmakta bulduk artik
Emlak bankasına bile 900 bin istiyorlar kaç senelik eveYeni konutlar filanmı yapıldı orada yoksaübiz ordada kaldık en son emlak bankasının konutları vardı orada
Yeni konutlar filanmı yapıldı orada yoksaübiz ordada kaldık en son emlak bankasının konutları vardı orada
Bizde sahil kasabasına düşünüyoruz,fiatlar çok uçuk birde ..Çok iyi yapmışsınız. Ben de imkanım olsa gitmek istiyorum daha küçük bir yere. Bizim neyimize artık büyükşehir
Ben de İç Anadolu'da küçük bir ildeyim çalıştığım kurumun hemen arkasına bir site yapılıyor ki civarında da hep böyle siteler mevcut topraktan fiyatı 1 milyon 400 bin.Valla ben karadenizde küçük bi ilçede oturuyorum
Öyle büyükşehire filan bile bağlı değil
Sıfır evler 400-450 binden başlıyor
Yok kız alamıyoruz işte ancak bakıyoruzSen zengin sınıfındansın uyumuyor
Biliyorum bir arkadaşımız oturdu orada 1+1 evdeydi hatta.Emlak bankasına bile 900 bin istiyorlar kaç senelik eve
Biz 2006 ayrıldık izmirden,hatayda oturduk oralar nasıldır şimdi düşnmek bile istemiyorum uçmuştur oralarda.Abla görsen kendi başına bir şehir oldu.
Çok güzel ama bence İzmir'in yaşanılası en güzel yeri.
Benim annem de orada oturuyor.
Beyazevler tarafını biliyor musun? 2 sene önce yüzüne bakmıyordu kimse, çarşıya uzak diye. Şimdi site doldu orası. 1,5-2 milyona satıyorlar. Bir de depremden sonra da fena arttı, zemini sağlammış oranın galiba.Abla görsen kendi başına bir şehir oldu.
Çok güzel ama bence İzmir'in yaşanılası en güzel yeri.
Benim annem de orada oturuyor.
İş imkanımız olsa benim de hayalimBizde sahil kasabasına düşünüyoruz,fiatlar çok uçuk birde ..
Yedi mi?Ev almanın tek yolu elinizdeki para ile alınabilecek en iyi evi alıp para biriktirmeye devam etmek (türk lirası dışında her türlü yatırım makbul). Sonra oturduğunuz evi satıp, eğer gerekiyorsa kredi çekip hayalinizdeki eve yaklaşan bir ev almak. Bu böyle bir kaç defa tekrarlanacak. Yeterince iyi birikim yapabiliyorsanız yedinci aşamada filan hayalinizdeki evi alabilir, bu arada yaş kemale erdiği için huzur içinde bu evde ölebilirsiniz.
Beyazevler tarafını biliyor musun? 2 sene önce yüzüne bakmıyordu kimse, çarşıya uzak diye. Şimdi site doldu orası. 1,5-2 milyona satıyorlar. Bir de depremden sonra da fena arttı, zemini sağlammış oranın galiba.
Biliyorum bir arkadaşımız oturdu orada 1+1 evdeydi hatta.
Uçmuş resmen yani..
Biz 2006 ayrıldık izmirden,hatayda oturduk oralar nasıldır şimdi düşnmek bile istemiyorum uçmuştur oralarda.
15 yaşında aracı 2,5 sene önce 29 bine aldık, geçen gün 77 bine birisi almak istedi. Araç en az ev kadar kar getiriyorArabayi satmazsan araba yaslandikca 3 kurusa gidicek, arabayi degerlendirip eve yatirirsan ev her zaman prim yapar.
Geçen sene gidip baktık hatta çok uçuktu fiatlar,müstakil evler çok pahalıydı.İş imkanımız olsa benim de hayalimama oralar da aşırı pahalıdır şimdi. Pandemi sonrası herkes öyle yerlere kaçıştı.
Aynen ev almak hayal artık.Ucuz bir yer kalmadı ki
Geçen sene gidip baktık hatta çok uçuktu fiatlar,müstakil evler çok pahalıydı.
Aynen ev almak hayal artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?