Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunu bende çok düşündüm ama kendim kirada otururken ev alıp kiraya vermek mantıklı mı bilemedim.
Çünkü o evi de borçsuz alamayacağım ben kredi çekmem lazım.

Evim kira, kredi çekip ev almak mantıklı mı Hera?

Yeni konutlar filanmı yapıldı orada yoksaübiz ordada kaldık en son emlak bankasının konutları vardı orada

Abla görsen kendi başına bir şehir oldu.
Çok güzel ama bence İzmir'in yaşanılası en güzel yeri.

Benim annem de orada oturuyor.

Valla ben karadenizde küçük bi ilçede oturuyorum
Öyle büyükşehire filan bile bağlı değil
Sıfır evler 400-450 binden başlıyor
Ben de İç Anadolu'da küçük bir ildeyim çalıştığım kurumun hemen arkasına bir site yapılıyor ki civarında da hep böyle siteler mevcut topraktan fiyatı 1 milyon 400 bin.
Dikkate değer kismi ne bir deniz,göl manzarası var ne de orman içinde yani bu fiyata Antalya'dan İzmir'den ev alınır bence. Benim yasadigim ilde 500 binin altına 2+1 sıfır ev bulmak imkansız.

Ev almanın tek yolu elinizdeki para ile alınabilecek en iyi evi alıp para biriktirmeye devam etmek (türk lirası dışında her türlü yatırım makbul). Sonra oturduğunuz evi satıp, eğer gerekiyorsa kredi çekip hayalinizdeki eve yaklaşan bir ev almak. Bu böyle bir kaç defa tekrarlanacak. Yeterince iyi birikim yapabiliyorsanız yedinci aşamada filan hayalinizdeki evi alabilir, bu arada yaş kemale erdiği için huzur içinde bu evde ölebilirsiniz.

Emlak bankasına bile 900 bin istiyorlar kaç senelik eve
Biliyorum bir arkadaşımız oturdu orada 1+1 evdeydi hatta.
Uçmuş resmen yani..

Biz 2006 ayrıldık izmirden,hatayda oturduk oralar nasıldır şimdi düşnmek bile istemiyorum uçmuştur oralarda.

Beyazevler tarafını biliyor musun? 2 sene önce yüzüne bakmıyordu kimse, çarşıya uzak diye. Şimdi site doldu orası. 1,5-2 milyona satıyorlar. Bir de depremden sonra da fena arttı, zemini sağlammış oranın galiba.

Yedi mi?
Ben metroya gidiyorum tokat atam adama denk gelirim belki

Şuan Menderes, Bucanın ücra köşeleri, Torbalı falan Çiğli bile ucuz ev kalmadı.
Hele depremden sonra iyice uçtu fiyatlar.
Ev sahibi gözümüzün içine bakıyor çıkalım diye evi daha pahalıdan kiraya verecek

Sanki ben ucuza oturuyorum 2+1 evim 1.650 tl kira ödüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…