Çok mutsuzum, insan görmek istemiyorum

Sorunlarini ve dertlerini anlatmak için iş arkadaşlari ne kadar uygun ki zaten? 😳
Hani coook super, kafa dengim insanlar bile olsa işyerinde oturupta sorun filan anlatmazdim ben olsam.

Muhabbetleri de ciddi sıkıcıymiş hadi vir iki gun konuşulur her gun her gun ne bitmeyen yemek, cocuk, eşya muhabbeti olabilir ki. 🙄 Kitap okuyun bari 🤷

Sevgilisiyle dersin ortasında bağıra bağıra küfürlü konuşan bir resim ve sanat öğretmenim vardı mesela güzel ve hoş küfürler öğrendim adete aydınlanmıştık sınıfça 🫤

Size özel deği demek istediği bu işte eve iş işe ev götürünce böyle oluyor

İster istemez yansıtacaksınız hatta bastırdıkça öfke patlamalarınız da olacak

En iyisi bir çözüm bulmak
Hey Allahım ya :D bence siz bir çözüm bulun bu düşüncelerinize :D bu mantığa göre ülkede iyi eğitim alan çocuk kalmayacak. Maalesef öğretmenlerin özel hayatında da iş hayatında da problemleri var onlar da insan ya hani :D illa ki yansıtacakmisim tamam siz diyorsaniz öyledir. Size yaranmak gibi bir derdim yok açıkçası. :)

Yahu benim açtığım konunun bu tarz öğretmenlerle ne alakası var ben de bunu anlamıyorum. Ne yani ben de mi öyle yapıyorumdur veya yapabilirimdir? İyi ben de sizin kayinvalidenizle ilgili sinirlenerek açtığınız bir konuya "Benim falanca komşum kayinvalidesiyle tartıştı diye çocuğunu dövüyor, ama size özel yazmadım yanlış anlamayın :KK66: " yazayım. Siz de yanlış anlamayın olur mu? Öğretmenim diye mutsuz olmaya hakkım yok sanırım herhangi bir konuda.
Öğretmen olmak yetmiyor insanın hala ve sonsuza kadar öğrenmesi lazım neyse 🙄

Size çözümler de yazdım çocukların masanıza gelmesinden rahatsız olduğunuzu yazmışsınız bu bir belirti işte

Tabikide problemleriniz olur kimse müthiş değil

Sorunlarini ve dertlerini anlatmak için iş arkadaşlari ne kadar uygun ki zaten? 😳
Hani coook super, kafa dengim insanlar bile olsa işyerinde oturupta sorun filan anlatmazdim ben olsam.

Muhabbetleri de ciddi sıkıcıymiş hadi vir iki gun konuşulur her gun her gun ne bitmeyen yemek, cocuk, eşya muhabbeti olabilir ki. 🙄 Kitap okuyun bari 🤷
iş arkadaşına dert anlatmak en büyük hatadır.bir aran bozulsa sırların tüm işyerine yayılır en son da sen duyarsın :KK45:

Aslinda lisede olduğum için genelde yaşı geçkin kişiler oluyor liselerde bir iki branş hariç. Zaten ben de 28 imde atandım. 40 yaşında olan var 35 yaşında olan var. Bu yaşlarda olup da bekar olan az kişi var haliyle de ortak dertlerimiz zevklerimiz olmuyor sayılı bekarlardan biri olduğum için.

Hey Allahım ya :KK70: bence siz bir çözüm bulun bu düşüncelerinize :KK70: bu mantığa göre ülkede iyi eğitim alan çocuk kalmayacak. Maalesef öğretmenlerin özel hayatında da iş hayatında da problemleri var onlar da insan ya hani :KK70: illa ki yansıtacakmisim tamam siz diyorsaniz öyledir. Size yaranmak gibi bir derdim yok açıkçası. :)
Derdiniz başka çünkü o emojiler le yazınız aman nasılda kapak veririm tadında 🤢🤢bu da benden size

Çoook agresifsiniz Allah o çocuklara yardım etsin şansız zavallıcıklar

.

Size çözümler de yazdım çocukların masanıza gelmesinden rahatsız olduğunuzu yazmışsınız bu bir belirti işte

problemleri zaman zaman olana lafımız yok ki.tüm sene depresif olan sinirli olan tüm yıl uyuyan hatta durduk yere bize vuran öğretmenlerimiz oldu.o zamanlar şikayet etmeyi de bilmezdik .valla yeni nesil çocuklar daha şanslı.biz neler çektik neler.

iş arkadaşına dert anlatmak en büyük hatadır.bir aran bozulsa sırların tüm işyerine yayılır en son da sen duyarsın :KK45:
Yani bi de o sorunlar kulaktan kulağa giderken şekil de değiştirebilir. 😬😬

Aslinda lisede olduğum için genelde yaşı geçkin kişiler oluyor liselerde bir iki branş hariç. Zaten ben de 28 imde atandım. 40 yaşında olan var 35 yaşında olan var. Bu yaşlarda olup da bekar olan az kişi var haliyle de ortak dertlerimiz zevklerimiz olmuyor sayılı bekarlardan biri olduğum için.

Evliyim ben de çekemiyorum yemek, ev eşyasi ve temizlik muhabbetini, hani ederim konusu acilirsa da her her gun teek baska konu yokmuş gibi sadece onu konuşanlarla ben de konuşamam. 🤷

Masama geldiğinden mi? Yoksa bahçede yanıma gelmesinden mi? Evet bazen rahatsız oluyorum. Çünkü enerjim bazen düşük oluyor ve onların enerjilerini yetişemiyorum. Bazen durgun oluyorum on dakikalik teneffüste dinlenmek varken on tane öğrenciyle olmak zor geliyor. Ayrıca sizin gibi içinde olmadığı bir meslekle alakalı sürekli akıl veren iş öğretmeye çalışan güya bunu gereksiz ince bir duyarla yapıp aslinda haddini aştığını fark etmeyen kişilere laf anlatmak da zor geliyor. Çok biliyorsanız buyrun gelin siz enerji ve sevgi kelebeği olun günün sekiz saati .

problemleri zaman zaman olana lafımız yok ki.tüm sene depresif olan sinirli olan tüm yıl uyuyan hatta durduk yere bize vuran öğretmenlerimiz oldu.o zamanlar şikayet etmeyi de bilmezdik .valla yeni nesil çocuklar daha şanslı.biz neler çektik neler.
Ayol baksana gözünün üstünde kaşın var demeye gelmiyor hemen atağa geçiyor gerçek hayatta pasif sessiz ezilen insanlar bu sosyal medyada anam canavar oluyor

Öğretmenlik kutsal bir meslek onların yetiştirdiği çocuklar geleceği inşa ediyor ama iyisi de var kötüsünde artık kader kısmet 🤐

Masama geldiğinden mi? Yoksa bahçede yanıma gelmesinden mi? Evet bazen rahatsız oluyorum. Çünkü enerjim bazen düşük oluyor ve onların enerjilerini yetişemiyorum. Bazen durgun oluyorum on dakikalik teneffüste dinlenmek varken on tane öğrenciyle olmak zor geliyor. Ayrıca sizin gibi içinde olmadığı bir meslekle alakalı sürekli akıl veren iş öğretmeye çalışan güya bunu gereksiz ince bir duyarla yapıp aslinda haddini aştığını fark etmeyen kişilere laf anlatmak da zor geliyor. Çok biliyorsanız buyrun gelin siz enerji ve sevgi kelebeği olun günün sekiz saati .
Piki öğretmenim 👀

Derdiniz başka çünkü o emojiler le yazınız aman nasılda kapak veririm tadında 🤢🤢bu da benden size

Çoook agresifsiniz Allah o çocuklara yardım etsin şansız zavallıcıklar

.
Beklediğim yorum geldi. "bir de öğretmen olicikkkk" yazın da tam olsun. Şu yorumlarınız ne kadar komik farkında mısınız? Nedense bunu sadece öğretmenlere yapıyorsunuz. Burda biri öğretmen olduğunu beyan etsin hemen alakasizca bak sen şunu demişsin kesin çocukları da çarmıha gerersin falan. Aynen ablacığım hemen cimere şikayet et beni için soğur :D

Beklediğim yorum geldi. "bir de öğretmen olicikkkk" yazın da tam olsun. Şu yorumlarınız ne kadar komik farkında mısınız? Nedense bunu sadece öğretmenlere yapıyorsunuz. Burda biri öğretmen olduğunu beyan etsin hemen alakasizca bak sen şunu demişsin kesin çocukları da çarmıha gerersin falan. Aynen ablacığım hemen cimere şikayet et beni için soğur :KK70:
Banane aman ben Almanyadaki öğretmenleri şikayet ederim edeceksem çocuğumla karşılaşmıcagınızı bilmek içimi rahatlatıyor

Size başarılar dilerim umarım şifayı bulursunuz dedim gibi kimse mükemmel değil 🤐

Benim eski okul ortamım böyleydi
Ben 4 aylık kızımı bırakıp ise baslamak zorunda kalmışken onlar 3 katlı villalarindan falan söz ederlerdi hiç tahammül edemezdim resmen yapayalnizdim
Cogu zaman tek başıma otururdum
Sonra okulum değişti yine gidip geldiğim bir şeyler paylaştığım samimiyette birileri yok ama en azından görgüsüz insanlar da görmüyorum burayı seviyorum
Ortam gerçekten çok onemli

Ayol baksana gözünün üstünde kaşın var demeye gelmiyor hemen atağa geçiyor gerçek hayatta pasif sessiz ezilen insanlar bu sosyal medyada anam canavar oluyor

Öğretmenlik kutsal bir meslek onların yetiştirdiği çocuklar geleceği inşa ediyor ama iyisi de var kötüsünde artık kader kısmet 🤐
Siz alıştınız herhalde burdaki üyelere laf sokup sokup sessiz kalmalarını beklemeye. Öğretmenlik kutsal bir meslek falan diye diye her yerde sömürmeye çalışmanızdan gına geldi. Benim açtığım konunun öğretmenligimle alakası yokken siz tutup "çocuklara da kötü davranıyorsundur sen hmmm" diye saçma sapan bir çıkarım yaptınız. Haddiniz değildir bu. Sen laf sok haddini aş ben susayım öyle mi? Çok beklersin. Ayrica koltuğunda oturup da şu iyi öğretmendir bu iyi öğretmendir şeklindeki değerlendirmelerinin bir vida kadar değeri yok. Bunu da bil:)

Banane aman ben Almanyadaki öğretmenleri şikayet ederim edeceksem çocuğumla karşılaşmıcagınızı bilmek içimi rahatlatıyor

Size başarılar dilerim umarım şifayı bulursunuz dedim gibi kimse mükemmel değil 🤐
Sizin gibi sorunlu bir veliyle karşılaşmayacak olmaktan ben de memnunum. Allah çocuğunuzun öğretmenine sabır versin. Kim bilir ne yaka silkiyordur sizden. Çocuğunuzu da bu tavırlarla ne kadar bunalttiginizi az çok tahmin ediyorum. Allah ona da sabır versin. Annenin iyisi de şans kötüsü de. Kimi çocuğa da sizin gibi anne düşüyor işte. (bak sizin gibi konuştum ) :D

Benim eski okul ortamım böyleydi
Ben 4 aylık kızımı bırakıp ise baslamak zorunda kalmışken onlar 3 katlı villalarindan falan söz ederlerdi hiç tahammül edemezdim resmen yapayalnizdim
Cogu zaman tek başıma otururdum
Sonra okulum değişti yine gidip geldiğim bir şeyler paylaştığım samimiyette birileri yok ama en azından görgüsüz insanlar da görmüyorum burayı seviyorum
Ortam gerçekten çok onemli
okulda arkadaş edinmeye gerek neden duyuluyor ki?ben 4 yıl hiç duymadım.havadan sudan öğretmenler odasında konuşuluyorsa 2 laf ettim hepsi bu.zaten teneffüsler kısa.öğle arasında da yemek yenir dinlenilir.kafa dengi bir kişi de olursa çok bile.öğretmenin asıl arkadaşları pırıl pırıl çocuklar oluyor .iş çıkışı da bebeği olan ona koşar hastası olan ona koşar vakti olan da sporuna gider alışveriş yapar vs.

Siz alıştınız herhalde burdaki üyelere laf sokup sokup sessiz kalmalarını beklemeye. Öğretmenlik kutsal bir meslek falan diye diye her yerde sömürmeye çalışmanızdan gına geldi. Benim açtığım konunun öğretmenligimle alakası yokken siz tutup "çocuklara da kötü davranıyorsundur sen hmmm" diye saçma sapan bir çıkarım yaptınız. Haddiniz değildir bu. Sen laf sok haddini aş ben susayım öyle mi? Çok beklersin. Ayrica koltuğunda oturup da şu iyi öğretmendir bu iyi öğretmendir şeklindeki değerlendirmelerinin bir vida kadar değeri yok. Bunu da bil:)
Susma ayol aaa kim sus dedi size 🤨

Back
X